Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Станковић отписао тандем странаца

Завршили су своје у Црвеној звезди… Не само да су два странца отписана по одлуци шефа стручног штаба Дејана Станковића, већ они месец дана не тренирају са такмичарском екипом.

Овакав статус имају Луа Диони и Аксел Бакајоко. Како сазнаје „MaxBet sport“ нападач и крилни играч су прецртани због лошег и непрофесионалног односа на тренинзима. Они имају посебан режим рада. Најавили смо у новембру да се тражи модел растанка, као пре две године са Кањасом и Жандером.

Што се тиче Бакајока у уговору из јануара ове године стоји клаузула да црвено-бели уколико нису задовољни могу без пенала да раскину сарадњу. Ту је, дакле, јасна и лака ситуација. Остаје да се ускоро само озваничи растанак две стране.

Нападач из Француске је позајмљен од Анжеа до 30. јуна, тако да се тражи неки излаз. Једина опција на коју пристаје Диони да му се нађе нови клуб, који це га платити 200.000 евра за шест месеци, што није лако пошто се није показао на стадиону “Рајко Митић”.

Нека од опција је да се врати у Другу лигу Француске, где га познају. Ускоро треба да буде све познато.

(извор/фото: maxbetsport.rs)

Повезане вести

3 comments

Casa bez dna дец 16, 2021 at 13:50

Pa to su bile transfer BOMBE

Reply
krvavi zvezdas-DE дец 16, 2021 at 00:00

TANDEM?’???? A ŠTA JE SA JOŠ NJIH 20 KOJI NISU NI ZA DONJI SREM..STA JE S VAMA LJUDI..MI IMAMO 4-5 IGRAČA KOJI MOGU DA IGRAJU U ZVEZDI I 25 KOJI NE DA NISU ZA ZVEZDU NEGO NISU NI ZA NIZI RANG

Reply
Bata дец 15, 2021 at 20:10

Станковићу јеси тренер почетник , то те оправдава за тренутне неуспехе , али је крајње време да се уозбиљиш и посао схватиш озбиљно, иначе ако овако наставиш црно нам се пише.

Reply

Leave a Comment