Moja Crvena Zvezda
Европска такмичењаОдбојка

Црвено – беле спремне за пут у Италију

Одбојкашице Црвене звезде се 12. јануара састају са екипом Скаволинија у оквиру 5. кола ЦЕВ Лиге шампиона. Биће то идеална прилика да изабранице Ратка Павличевића поправе утисак из прошлог меча где су убедљиво биле поражене (3:0).

Ана Бјелица велики је оптимиста пред овај сусрет.

– Ово је Лига шампиона и нормално је то што идемо са великим очекивањима. Надамо се што бољем резултату. На памети нам је да освојимо што више бодова, ако је могуће и сет. Не желимо да дижемо белу заставу, па ћемо показати нашу младост и вољу и на тај начин доказати да је воља међу нама присутна – завршава капитен нашег тима.

Скаволини је за ове младе девојке дефинитивно велики изазов, а средњи блокер Јована Стевановић верује да ће све бити много лакше уколико приступ Италијанкама буде без страха.

– У првом мечу доста смо се уплашиле, ипак, знале смо са каквим се тимом налазимо на терену. Овог пута идемо без страха и на срећу, па шта нам бог да – рекла је Стевановићева.

Тренер црвено – белих Ратко Павличевић свестан је квалитета ривала.

– Нас игра Скаволинија генерално не занима већ то како ћемо ми да одиграмо и, наравно, тактика коју ћемо да поставимо – категоричан је стратег са Маракане.

Повезане вести

Leave a Comment