Moja Crvena Zvezda
ТрансфериФудбал

Ko onemogućava transfer Šćepovića u Zvezdu?

Stefan Šćepović

Prethodne nedelje beogradsku fudbalsku čaršiju potresla je informacija da mladi napadač Stefan Šćepović, brat Marka i sin Slađana Šćepovića, treba da promeni porodičnu tradiciju i da se preseli na crveno-belu stranu Topčiderskog brda. Mladi napadač je preko omladinske škole Partizana, OFK Beograda, Sampdorije i Briža, stigao na prag naše Marakane.

Međutim,…

Nakon nekoliko dana u kojima je i sam Stefan u više navratao potvrđivao da želi crveno-beli dres, došlo je do gotovo trenutnog obrta. U zvaničnom saopštenju stoji da do realizacije transfera nije došlo iz razloga što Crvena zvezda nije mogla da obezbedi potrebne bankarske garancije, ali kako se saznaje razlozi su sasvim drugačiji i oni imaju obrise krivičnog dela.

Da nije u pitanju samo čaršijska priča, potvrđuje da je istu informaciju preneo i dnevni list „Blic“ u svom izdanju od srede 6. jula 2011. godine. Kako se saznaje neko iz, ili oko FK Partizan je učestvovao u upropaštavanju već dogovorenog transfera. Naime, Stefan je upozoren da i njegov otac, kao i njegov mlađi brat, zarađuju i žive od FK Partizan i da se to vrlo lako može promeniti ukoliko on pređe u redove Crvene zvezde. Samim tim, mladom fudbaleru su ugrožena osnovna ljudska prava i onemogućeno mu je pravo na rad.

Svakako je jasno da se navedeni podaci i ako su tačni teško mogu potvrditi, jer svi znaju da se takve stvari rade daleko od očiju javnosti i bez bilo kakvih tragova.

Повезане вести

12 comments

Leave a Comment