Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаРукомет

Најава: Колубара – Црвена звезда, субота 19.30h

kolczv

У походу на пету узастопну победу рукометаши Црвене звезде гостују Колубари у Лазаревцу. Победе се ређају, доспели смо и на прво место, али проблеми и негативне ствари се и даље лепе за клуб.

Ако је Бела Гутман проклео Бенфику, Ауман и Аугенталер наш фудбалски клуб, ко је проклео рукометни клуб Црвена звезда? Невероватно је да се толико лоших ствари десило клубу који има невероватан потенцијал, одличан тим, најбољу школу, историју, традицију, највеће име рукомета али је као ружно паче одбачен и гурнут у страну. Лабудова има, уз мало пажње далеко би могли, али ван сваке логике и разума је оно што проживљавамо. На гостовање Колубари идемо после четири узастопне победе – Железничар у Нишу, ПКБ у Падинској Скели, Врбас и Раднички Крагујевац у „Шумицама“. Свака утакмица је прича за себе, неизвесна, интезивна, бурна и на свакој је свој печат дао Милан Косановић. Феноменални чувар мреже као да пушта развој ситуације у првом полувремену, а онда маестралним одбранама улива самопоуздање и доноси победе екипи. Успех је већи јер је Црвена звезда на сваком мечу имала проблема са повредама, а највећа узданица Војислав Брајовић још увек има мањих проблема са раменом. Осим Косановића, радује форма одличних Анђелића и Павлова, али када цео тим заигра како се очекује, у одбрани поготово, онда је победа једина могућа солуција. Црвена звезда је прва на табели са 15 бодова и једини је непоражени тим у првенству.

Колубара се налази на 9.месту табеле са 8 бодова, заједно са Врбасом, и игра доста променљиво. Боље партије пружа као гост него на свом паркету. У прошлом колу су на свом терену поражени од Југовића, а једину победу у Лазаревцу забележили су у првом колу против Мораве, коме су придодали још два нерешена резултата у наставку првенства. На прошлом гостовању у Лазаревцу, Црвена звезда је у последњим тренутцима дошла до изједначења и започела серију која је водила до опстанка, иако је на терену изборена Европа.

Лазаревчани, Ваљевци и околино субота 19.30h, дођите у што већем броју да пружите подршку рукометашима у походу на пети узастопни тријумф и останак на лидерској позицији. Упркос свему и у инат свима!

 10.коло

 Субота 19.30h

 Колубара – Црвена звезда

 СРЦ“ Колубара“, Лазаревац

 

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

2 comments

Dusan DSRS нов 16, 2013 at 14:44

Ajmo momci !!! U inat svima! 😛

Reply
uozbiljite se нов 19, 2013 at 00:50

napišite rezultat …. a možda se i ne važi …. e komedije i sa novinarstvom !!

Reply

Leave a Comment