Moja Crvena Zvezda
Архива

Despotović bi u Zvezdu

Ranko Despotović

Još dok je nosio dres novosadske Vojvodine Ranko Despotović je bio često vezivan za Crvenu zvezdu. Uputila je Zvezda ponudu za Despotovića, međutim predsednik „lala“ Butorović nije hteo ni da čuje o mogućnosti da svog najboljeg napadača pošalje u drugi srpski klub.

Igrao je nakon Voše Ranko za Rapid iz Bukurešta, Mursiju, Salamanku, a trenutno brani boje Đirone, za koju je na 33 utakmice postigao 18 golova. Ugovor ga veže još godinu dana za španski klub.

Ponovo se ovog proleća Despotović dovodio u vezu sa našim klubom, a on sam kaže da ne bi imao ništa protiv da konačno stigne na Marakanu.

„Lepo mi je u Đironi, imam ugovor još godinu dana, ali ne bih imao ništa protiv toga da se vratim u srpski fudbal i Crvenu zvezdu. Ako stigne ponuda koja bi zadovoljila mene i Đironu, sve bi bilo rešeno za pet minuta. Prezadovoljan sam učinkom u ovoj sezoni, pogotovo što mečevi u španskoj drugoj ligi uopšte nisu laki. Svaki tim ima bar po petoricu igrača sa zavidnim iskustvom iz Primere“, izjavio je Despotović za „Mozzart Sport“.

Kako se dalje navodi u tekstu, sportskom menadžmentu je i dalje interesantan Ivan Ergić, naročito zbog činjenice da će Miloš Ninković teško napustiti Dinamo.

Повезане вести

41 comments

Comments are closed.