Moja Crvena Zvezda
Архива

Lešić očekuje još bar tri pobede

Sava Lešić, foto „Novosti“

Nisu se previše potresli naši košarkaši nakon poraza od Hemofarma u 9. kolu Superlige. Poraz od daleko iskusnijeg i kvalitetnijeg rivala je bio očigledno neminovnost, a pet kola pre kraja lige Crvena zvezda drži četvrto mesto na tabeli, koje garantuje učešće u plej-ofu, ali i NLB ligi naredne sezone.

„Dočekujemo OKK Beograd i Mega vizuru i realno je da ostvarimo dve pobede. Tražimo i još jedan „brejk“, ali nije bilo očekivano da se tome nadamo u Vršcu. Dobro ćemo se pripremiti za OKK, a čini mi se da je moguće da savladamo i Metalac u Valjevu. Uz sve uvažavanje kvaliteta ove ekipe, i poštovanje prema vreloj atmosferi koju prave njihovi navijači, bolji smo na parketu“, rekao je za „Novosti“ najkorisniji naš igrač u Superligi, Sava Lešić.

Lešić je zadovoljan izdanjem tima samo tokom prve četvrtine.

„Slobodno mogu da kažem da smo fenomenalno odigrali i odbranu i napad tokom prve četvrtine. U drugoj je Hemofarm došao do šuta, koji je bio naša boljka svih 40 minuta. Posebno mislim na šuteve za tri poena, dok su Vrščanima, koji imaju jednu od najboljih spoljnih linija, ulazili i oni manje verovatni.“

SUPERLIGA

9. kolo

OKK Beograd – Radnički 85:91

Hemofarm Š. – C. Zvezda 86:64

Partizan – FMP 78:62

Mega vizura – Metalac 77:69

Tabela

1. Partizan 7 1

2. Hemofarm 7 2

3. Radnički 6 3

4. C. Zvezda 4 5

5. Metalac 3 5

6. FMP 3 6

7. OKK Beograd 3 6

8. Mega vizura 2 7

Deseto kolo (3/4. maj): C. zvezda – OKK Beograd, Radnički – Partizan, FMP – Mega vizura, Metalac – Hemofarm Štada

Повезане вести

2 comments

Comments are closed.