Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаРукомет

Најава: Црвена звезда – Макс Спорт

rukometasiceИзабранице Славенка Жерајића, рукометашице Црвене звезде, у суботу од 19 сати дочекаће Макс Спорт у утакмици четвртфинала Купа Србије.

Наш тим није никада у својој историји успео да избори играње у полуфиналу, те нема потрeбе објашњавати додатно шта би нам донела победа у сутрашњој утакмици против екипе која се на табели Суперлиге налази на месту тик изнад црвено-белих.

Своја очекивања пред овај сусрет за наш портал дала је Марија Чолић, голман Црвене звезде.

„Очекује нас јако тежак меч, иако смо пре месец и по дана победили Маx Спорт у првенству овог пута ће нас сигурно чекати тежи меч него тада. Куп је посебно такмичење и све екипе би волеле да се нађу у четири најбоље, тако да ће на терену бити права борба“ рекла је Марија и наставља:

„Овај део првенства играмо најбоље од свих до сада и потрудићемо се да одржимо тај континуитет и даље. Верујем у свој тим и знам да ће свака играчица понаособно оставити срце на терену а Маx Спорт ако нас добије са нашим таквим приступом пружићемо им руку и честитати. Од овог тима се пуно очекује и ми смо спремне да још једном направимо историјски успех и пласирамо се међу четири најбоље екипе, а следеће сезоне знам да ће многи причати о нашој екипи. Краси нас младост и једна предивна породична атмосфера, још кад срце укључимо победе се само ређају“ истакла је Марија.

Своје утиске дан пре утакмице за наш портал изнела је и Данијела Мистрић, убојити стрелац.

„Наша очекивања пред утакмицу су велика, очекујемо прије свега да пружимо добру игру, борбу, на крају наравно побједу. Очекујемо наравно подршку са трибина јер нам је то осми играч на терену, и да уз њихову подршку будемо међу четири екипе на крају!“

Иако се само сат времена пре утакмице игра фудбал на Маракани, цела екипа се нада да неће бити остављена на цедилу и да ће имати подршку навијача у овој веома важној утакмици за клуб.

Овај сусрет, као и сви остали у којима је домаћин наш тим, игра се на Вождовцу, у хали Бањица.

Поменимо на крају и лепа признања за Мају Луковић, која је позвана у рукометну репрезентацију Србије, док су Катарина Радовић и Снежана Лежаја у јуниорској, што ће без икакве сумње бити за све њих, али и остале, додатни подстрек у наставку сезоне.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

Leave a Comment