Moja Crvena Zvezda
Архива

25. titula za odbojkašice!

Odbojkašice Crvene zvezde

Odbojkašice Crvene zvezde su osvojile 25. titulu šampiona pobedom nad Vizurom od 3-0 u seriji!

U poslednjoj utakmici, odigranoj u nedelju, naše odbojkašice su savladale u gostima Vizuru ubedljivim rezultatom 3:0 (25:22, 25:23, 25:20), i tako posle samo tri utakmice finala uspele da odbrane titulu.

Odbojkašice Vizure uspele su da se kako-tako ravnopravno nose sa našim devojkama samo u prvom susretu, koji je dobijen na taj-brek, da bi u naredna dva sve došlo na svoje mesto, te su upisana dva ubedljiva trijumfa od po 3-0, i osvojena titula.

Čestitke odbojkašicama, koje su ove godine osvojile duplu krunu i nastavile neverovatnu seriju pobeda od preko 60 utakmica za redom.

Ekipa koja je osvojila titulu:

Nađa Ninković, Jadranka Budrović, Tamara Rakić, Jovana Stevanović, Ana Bjelica, Sanja Malagurski, Mina Tomić, Mina Popović, Bojana Živković, Jelena Blagojević, Marta Valčić, Teodora Pušić, Ljubica Kecman i Jelena Medarević.

Stručni štab Crvene zvezde ove sezone su činili: prvi trener Ratko Pavličević, Nikola Biberović, Aleksandar Cvetković i Siniša Mladenović.

Pavličević je posle utakmice rekao:

„Pre svega bih čestitao devojkama koje su pokazale potpuno dominaciju tokom cele sezone. Na njima je bio teret, potvrdili smo svoj kvalitet, one su ga potvrdile na terenu. Nije bilo lako ove sezone, bilo je dosta utakmica, ali ponosan sam na naše igre i koncentraciju tokom cele sezone i još jednom čestitam devojkama na osvojenom trofeju.“

Повезане вести

3 comments

Comments are closed.