Moja Crvena Zvezda
КошаркаРегионална лига

Вукоичић: Широки имао већу жељу за победом

vukoicicНакон пораза против Широког, тренер Црвене звезде Влада Вукоичић дао је кратку изјаву, у којој је практично анализирао читаву утакмицу.

„Честитам Широком на заслуженој победи. Од подбацивања прве лопте видело се да Широки има већу вољу и жељу за победом. Великом борбом у одбрани све им се вратило и у нападу. Погађали су неке тешке шутеве, што им је давало крила, а нас уводило у нервозу. У другом полувремену смо се вратили, одиграли боље, али недовољно да би победили расположену екипу Широког. Нећу рећи да смо још и добро прошли, али пресудио је прави приступ домаћина какав ми нисмо имали.“

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

32 comments

zver мар 13, 2013 at 00:56

gospodo zvezda je prodala ovu tekmu koji vam je da se uzme neki dinar…i da smo pobedili igokea bi bila i dalje prva zbog boljeg medjusobnog duela aovako zadrzali drugomesto uzeli kintu i to je to…treba nam alan rey….

Reply
fringe мар 12, 2013 at 15:20

Sad sam bacio pogled na tabelu, koliko vidim Zvezda ako hoce moze da izbaci partizan sa F4. Prosto ako izgubimo obe, onda ce se gledati valjda kos kolicnik i tu je patlidzan najgori. tako da i da dobije obe opet ispada. 😆
Naravno ja nikad ne bih to ni pomisli ( 😆 ), ali ako Radnicki dobije i mi ih pustimo u zadnjoj 😳 partizan je izvisio :mrgreen: Naravno pod uslovom da Buducnost dobije zadnju kuci.
Mislim to bi bilo krajnje pokvareno sa nase strane, tako da mi kao dzentlmeski klub, gospoda jelte, ne bi trebalo da se sputamo na taj nivo, ALI…

Reply
Laki мар 12, 2013 at 15:01

Na final 4 igraju:
Igokea – Radnicki
Partizan -Zvezda
Sta god da se desi zvezda ima sansu da ode u evroligu.
Ako prodjemo i finale idemo direktno iako izgubimo,jer igokeo vec ide zbog plasmana.
U slucaju da izgubimo opet smo bolje plasirani od radnickog,tako da idemo u kvalifikacije.
E sad,ako bi radnicki dobio igokeu,a mi partizan,nekim slucajem izgubimo i finalu nista od evrolige,
A ako radnicki pobedi igokeu,a mi izgubimo opet idemo u kvalifikacije jer je igokeo vec obezbedila.
Ko je shvatio,shvati je hahaha

Reply
fringe мар 12, 2013 at 14:33

Ne znam u cemu je problem. Ali ima nesto u onoj izjavi da radimo nesto na treninzima sto uzima danak na utakmicama. Izgleda posto stvari stoje kako stoje, a to je da se sve resava na F4, da nasi tempiraju formu upravo za to, jer je glavni cilj plasman u Evroligu, posto je i ovako tesko bilo ocekivati poraze Igokee a sve nase pobede do kraja. Tako da me ne brinu ove malo losije partije u zadnjim utakmicama. Kup je osvojen, Obezbedjen plasman na F4. Tu mozemo pobediti bilo koga, tako da tu ocekujem Titulu, sto donosi siguran plasman u Evroligu. Sad vec pocinju da se prave kombinacije ko ce na koga. Videcemo, ali su ove dve utakmice zadnje u Aba dobrodosle, taman odlicna priprema za F4. Dolazi Buducnost, moguci polufinalista, idemo Radnickom moguci polufinalista. Eventualne propuste na te dve tekme cemo siurno popraviti na F4. Partizan je dobijen na sve tri tekme, formula je pronadjena i za njih. Sa Igokeom lose stojimo ali sa njima igracemo tek u finalu (potencijalno) tako da tu moze svasta biti.
Verujem u ove momke, tu je i Igor Kapiten, uloge svih se znaju, Kroz Nasu ligu ce se jos vise afirmisati Cvele i Ostali Mladji, tako da sa nikd jacom ekipom idemo na F4. Da li ce biti dovoljno za Titule videcemo? Ja mislim i verujem da kvalitet ispliva na povrsinu! I da ce to biti dovoljno uz maksimalnu borbenost za obe preostale Titule!

Reply
posavac мар 12, 2013 at 13:56

konstantno igramo lose 3 meseca, u evrokupu se nismo povezali u drugoj rundi, u Aba ligi smo dobili sve utakmice na misice, pobedili smo samo Partizan i to na misice drugu utakmicu, a u kupu srecno zbog prekida! Uzmimo sve jace ekipe koje su nam dolazile u goste, Kahasol, Ulm, Galata, Cibona, Igokea, pa i Partizan, sve te nase protivnike je isao sut za tri poena! nemoguce da su svi pogadjali sve zivo i mrtvo i da je svima bio dan kada su dolazili Zvezdu, nemoguce da je i siroki imao 50 % suta! igramo kao p*icke u odbranu i po svemu sudeci nema nista od evrolige, partizana ce igokea da pusti, a nas ce radnicki dobiti i zadnju utakmicu u ligi, i na final foru! Kako li ce tek njih sut da ide protiv nas kad se zna da su oni klasicna suterska ekipa!

Reply
Aca мар 12, 2013 at 13:15

Mi smo kao profesionalan klub……želja, kakva želja? Onda predlažem da se od naredne sezone u ugovor igrača ubaci i klauzula „ŽELJA“ pa ako nema želje nema ni para! Ne razumem šta im fali, igraju u velikom klubu, dobijaju ne mali novac, klub je željan trofeja, imaju sve uslove za rad…….
Ako se neko seća Darka Rusa on je imo izreku „šut može da ne ide ali odbrana se igra! „

Reply
lacara мар 12, 2013 at 12:32

A sta se desava ako mi izgubimo zadnje 2 tekme, a ove 3 ekipe dobiju sve i budemo imali isti broj pobeda i poraza kao oni?

Reply
djape мар 12, 2013 at 13:14

ne znam ljudi……………cudna utakmica…….cudno ponasanje

Reply
KALIO GULIĆ мар 12, 2013 at 11:39

je li moguće ičim opravdati konstataciju trenera da je protivnik imao veću želju za pobjedom!?kao da je Zvezda sve živo osvojila.sa takvim mentalnim sklopom kako igrača a još više trenera,jao ga Zvezdi i njenim navijačima!

Reply
Simic79 мар 12, 2013 at 09:38

A kakvu odbranu igra ekipa koju ti vodis? Ko je krivac za to i cije je najveca odgovornost ako nije tvoja kao trenera? Ako se nastavi ovakva igra Zvezde kao u ovih mesec dana necemo mi videti EL sledece sezone.

Reply
kurton мар 12, 2013 at 08:53

ovo ako nije PRODATO, onda je STRAŠNO

Reply
Homer мар 12, 2013 at 07:00

sramno i smešno u isto vreme !!!

Reply
Homer мар 12, 2013 at 06:53

to je zbog toga što su svesni da nijedan od njih osim Katića neće ostati sledeće sezone u Zvezdi, pa im čak i plasman u EVROLIGU nije bitan !!!

Reply
Kure мар 12, 2013 at 08:35

Bravo Homere, uze mi reč iz usta. To je jedna, ako ne i presudna stvar zašto je situacija ovako loša. Još kada se pravio ovaj instant tim, predpostavio sam da će do ovoga doći. Za EL ekipa mora da vredi najmanje 7 mil.€

Reply
posavac мар 12, 2013 at 13:58

dobro sad, da li je partizan imao budzet veci od 4 miliona u nekoliko sezona u kojima je dobro gurao u evroligi, odgovor je da nije. Ali bracela, imao je zelju koja vredi 14 miliona! A ove nase p*cke!

Reply
aleksa мар 12, 2013 at 03:22

Ok,ljudi…izgubili smo,nije smak svijeta.To sto neko prica o namljestaljki su gluposti.Realno,u padu smo forme,evo nekolike utakmice…Jedva smo dobili Krku i Cibonu…Daleko je F4,sve ce se srediti do tada..Vladi i momcima svaka cast za sta su uradili do sad…

Reply
Ivan мар 12, 2013 at 02:32

Pa kako si dozvolio da tvoji igraci imaju manju zelju za pobedom,a bore se za EVROLIGU?? Presudila je ocajna odbrana,sele sezone igramo ocajnu odbranu,u mnogo slucajeva smo imali srecu da pobedimo iako smo imali losu odbranu…Danas je losa odbrana kulminirala!!

Reply
perus мар 12, 2013 at 10:45

nije losa odbrana, nego los napad. do sada smo dobijali na napad, a danas je on bio neorganizovan i bezidejan

Reply
forza stella rossa мар 12, 2013 at 02:23

Ajde ti polako Jankovica pod ruku i put pod noge….Dobri ste analiticari i demagozi a losi treneri.Nije Zvezda za vas…..

Reply
x мар 12, 2013 at 15:30

evo, sad cemo domah da pozovemo Covica i da predlozimo tebe kao trenera i kosarkaskog i fudbalskog kluba! Kad se ti u sve razumes.

Reply
raul мар 12, 2013 at 00:55

Nije ovde u pitanju pjuvanje zbog lose igre,daleko od toga..rec je o sramotnom prepustanju bodova…ko je gledao utakmicu,zna o cemu pricam…u,bar petnaestak situacija je to toliko ocigledno,da vredja inteligenciju,i prosecnog gledaoca…a ne nekog,ko se,verujte veoma razume u kosarku…i jos jednom ponavljam…i kad namestate,razmisljajte o grbu koji nosite i o osecanjima svojih navijaca…i bar malo dostojanstvenije i inteligentnije to odradite!!!

Reply
Homer мар 12, 2013 at 06:57

morali smo da ih spašavamo jer im dugujemo! pa oni su nama spasili prošlu sezonu,odustali od euro kupa i aktivirali našu
„wild card“ !!!

Reply
miki мар 12, 2013 at 00:45

Samo ne znam kada ces da shvatis da ne mozes sa jednim ipo centrom da odigras do kraja sezone…. Ako uzmemo u obzir da nam je Katic jedini centar onda i ne cudi da igramo ovako. Ne moze Katic sam da igra celu utakmicu. Sto se tice Samardziskog, mislim da je za dve klase losiji centar od Browna, i da je covke trebao da mu dovede ozbiljniju zamenu ako je vec zeleo da ga izbaci iz ekipe. I da ne bude zabune, znam za to sto je Brown uradio, ali po neki put mora de se napravi kompromis za rad kluba!

Reply
dexa7 мар 12, 2013 at 00:50

Po meni je veci problem bio nas ocajan sut za 3 koji se ponavlja zadnjih par utakmica.Bili smo prvi i u Aba ligi i u Evrokupu po procentu suta za 3 a sada smo pali na 4 mjesto.Mislim da je to jedan od uzroka lose igre,ne mozemo vola da ubodemo.

Reply
miki мар 12, 2013 at 00:54

E to je to…sut postaje siguran kada znas da imas dobre centre koji mogu da ostvare ofanzivan skok…to dodatno uliva sigurnost u sutu…nisam pogledao statistiku ali mislim da su nas ovi jadnici veceras nadskocili i to da su imali mnogo vise skokova… mislim da smo imali 3 ili 4 ofanzivna skoka sto je katastrofa…to je sustina…

Reply
PERA BOR мар 12, 2013 at 00:39

pakuj kofere i gubi se treba sa se stidis sa ovakvom izjavom

Reply
Pinki мар 12, 2013 at 00:32

U redu je izgubiti ali mene zanima ovo drugo zbog cega nema zelje i zara za pobedom???

Reply
Homer мар 12, 2013 at 06:59

zbog toga što njima EL ništa ne znači jer će svi napustiti Zvezdu na kraju sezone! Verujem da će zadržati Katića i Savovića,a ostatak nije za EL !

Reply
posavac мар 12, 2013 at 14:02

sto rakoc nije za evroligu!?

Reply
Homer мар 12, 2013 at 16:35

„umoran je stari ciga“…..

Reply
NikolaNCZ мар 12, 2013 at 00:25

Bravo sta sve necu da procitam na ostalim sajtovima..Jedni pisu sram Vas bilo VukoJicicu tako ste providno namestili utakmicu i to mahom stariji ljudi,ma bravo.Navikli fudbalere da pljuju pa sad i kosarkase..Los dan je bio odma trazite 70% igraca da odu iz Zvezde na celu sa sve trenerom,jedan pljuje Rakocevica(da nije njega ne znam da li bi bili u pravih 5),jedan Nelsona(HEROJA po vasim recima nakon KRK),Katica(ZMAJA)..
Previse licemerja gospodo

Reply
dexa7 мар 12, 2013 at 00:42

Da su odigrali sramotno, jesu ali sezona nije propala.Osvojili smo KRK,2 smo u Aba ligi,imamo sanse da udjemo u El kroz fajnal for.I ne znam odakle vam to da cemo puci od groblja,jesmo u padu forme,ali daleko je ta utakmica.Ako smo mi nezadovoljni sezonom,da li bi oni trebali biti zadovoljni sezonom,sta su to oni uradili? I vidim vlada opste zadovoljstvo kod groblja,bice sladja pobjeda nad njima sad kad su se napalili.

Reply

Leave a Comment