Moja Crvena Zvezda
КошаркаРегионална лига

Широки надиграо црвено-беле

img_1135Кошаркаши Црвене звезде Телеком после пет узастопних победа у АБА лиги доживели су пораз. Црвено-бели су изгубили од Широког резултатом 78:74 и на тај начин у знатној мери умањили шансе за освајање првог места на крају лигашког дела регионалног тамичења које би црвено-белима гарантовало место у Евролиги наредне сезоне.

Ипак, теоријски још постоји могућност да кошаркаши Звезде освоје прво место, али у том случају у последња два кола Игокеа би морала оба пута да изгуби док би црвено-бели у преостала два меча морали да упишу исто толико победа.

Мало тога је изабраницима тренера Владе Вукоичића полазило за руком у дворани Пецара, а почетак меча као да је наговестио коначан исход. Црвено-бели су од старта играли са доста пропуста у одбрани, а у нападу је стизала грешка за грешком. Широки је направио серију 11:0 и тако стекао осетнију предност коју је Звезда упорно јурила током свих 40 минута. Домаћи су били веома агресивни у одбрани и у значајној мери су успели да осујете Звездин напад по коме је Звезда током читаве сезоне била препознатљива. На све то се током првих 20 минута надовезао и веома добар проценат шута из игре домаћих, посебно за три поена па је Широки у другој деоници имао чак 18 поена предности (42:34). Чак и у тренуцима када би црвено-бели успевали да припрете, а у неколико наврата прилазили су на 11 поена минуса, несхватљиве грешке би се догађале у нападу, као по правилу би се бирала најгора могућа решења што је Широки зналачки користио.

У претходне четири утакмице Црвена звезда је успевала да се врати из поприличних резултатских дефицита. Тако је било у дуелима са Партизаном, Солноком, Крком и Цибоном. Међутим, такав сценарио кошаркаши Звезде нису били у стању да понове и у Херцеговини. Ипак, са две узастопне тројке Вука Радивојевића црвено-бели су два минута пре краја успели да приђу на само четири поена минуса (69:65), али више од тога нису могли. У чини се кључном нападу Џонс је био непогрешив у шуту са врха капице чиме је отклонио наду црвено-белих у преокрет.

Широки – Црвена звезда Телеком 78:74 (24:13, 24:21, 16:17, 14:23)

Широки: Шутало 21, Бабић, Рамљак 8, Билиновац 6, Бошњак, Новак, Шакић 17, Фримен 7, Бараћ 5, Враговић, Рикић 2, Џонс 12.

Црвена звезда Телеком: Цветковић, Суботић, Ракочевић 15, Митровић 2, Лазић 7, Симоновић 1, Савовић 14, Катић 8, Самарџиски 2, Радивојевић 7, Нелсон 7, Скот 11.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

50 comments

emirko svemirko мар 12, 2013 at 13:58

Mozda nismo zadovoljni, ali reci da je ostao Filip Covic ispali bismo iz lige jbt!!! 🙂

Reply
Nikola мар 12, 2013 at 13:29

nema veze za ovu partiju i ne brine me ovaj poraz,vec me brine nasa losa igra u napadu nema ideje,neka suta,nema ofanzivnog skoka,lepih asistencija jos manje,odbrana losa ali ne toliko kao napad. Mene brine sto sa ovakvom igrom mi nemamo sta da trazimo na F4

Reply
milan мар 12, 2013 at 09:31

izgubi se poneka utakmica ovde i tamo ali opet los pristup. U svaku utakmicu ulazimo nemotivisani, kao da smo sigurni u el, bojim se da nam se sve ne razbije o glavu, i sto me najvise plasi ta utakmica u polufinalu ce biti na sve ili nista. ipak ne treba da gazimo sad igrace i trenera, treba da se strpimo i da verujemo u krajnji cilj.

Reply
Djole- Jagodina мар 12, 2013 at 09:17

Nadam se da ovaj poraz ima smisla u tome da prave kalkulacije skim ce igrati u polufinale.Ako je tako a bojim se da nije onda je ok treba birati laksi put do finala samo da nebude los dan pa da kukamo svi zbog najvaznije utakmice sezone.Moramo ih podrzati valjda su svesni znacaja ove sezone….ZVEZDA oooooooooooo

Reply
emirko svemirko мар 12, 2013 at 08:33

Mnogo preterujete sad Skot nema mesta jel da? Pa bolje je i da izgubimo neku utakmicu iz razloga sto se blizi fajnl fo i tempira se forma za fajnl for.. Par igraca nije u formi pre svega Rakocevic i Samardziski i moze tu da udje i Skot jer je bio laske povredjen. Sa druge strane mogu da se slozim sa nekim komentarima da Aleskandar Cvetkovic nije napredovao koliko se to ocekivalo od njega i mislim da je realnija mogucnost da ga sledece sezone zamenimo sa plejmejkerom Mege Micicem. Voleo bih i kada bi stigla zamena za Radivojevica sledece sezone u vidu Stroberija iz Cibone ili nekim talentovanim plejom sa nasih prostora.Subotic je dosta malo igrao nzm zbog cega je Luka Mitrovic dobijao toliko sansi a koliko ja vidim on bi trebalo negde na kaljenje jer mesta u ovoj ekipi on trenutno nema… Neke stvari moraju da se sloze, potvrdilo se to da smo napravili veliku gresku kada nismo potpisali Ali Traorea tvrdim da bi uz Katica igrao fenomenalno ali sta da se radi… 😀

Reply
Obrad_brko мар 12, 2013 at 07:56

Ja mislim da cemo ovu sezonu nekako izgurati i navatati tu Euroligu, ali takodje mislim da tamo sa Vukom, Lazicem, Samardzijskim Skotom i Suboticem nemamo sta da trazimo.
Nama trebaju ozbiljniji igraci od navedenih.
Posebna prica su nasi Amerikanci, covece oni treba da cepaju ( mrezicu mislim), a sut im je kao da bacaju kamen za kupus a ne loptu…pa jbt. Nelson fula kompletan obruc za tri o Skotu da ne pricam. Shvatram ja da su oni mozda dobri momci i da se trude i vole Zvezdu, ali brate, profesionalizam, nama treba igrac koji ce da pogadja kad treba i bude kvalitet vise za ekipu.
Sezonu su nam izneli Rasko, Rakoc i Savovic. Ozbiljna ekipa ne moze da padne na ledja trojice igraca. kao sto vidimo , cim ih zatvore mi pucamo.

A Vukoicic bi jos malo trebao da uci, sinoc ga pratim forsira lik malog Lazica u u trenutcima kad ovaj masi sve sto se promasiti moze, gubi lopte u odbrani, pravi glupave greske…umesto da ga odma vadi , on ga drzi i ovi odose na +16. Nije nista licno protiv Vukoicica, ali mislim da bi Pesic sa ovom ekipom imao 2 eventualno 3 poraza u ABA za celu sezonu.

Pozdrav

Reply
VESICU ODLAZI! мар 12, 2013 at 03:28

Ah jbte kada nisam napravio neku glupost zbog onakve kriminalne igre gde smo delovali kao amateri.Ono je bilo ispod svakog nivoa,nesto slicno kao protiv Krke,samo sto smo tada zaigrali 5 minuta u trecoj cetvrtini i velikom serijom istopili minus i otisli u solidan plus,koji smo nekako odrzali do kraja.Protiv Cibone primimo 51 poen za prvo poluvreme!? :facepalm: Napad nismo mogli da im odbranimo ceo mec i na kraju srecno dobili utakmicu trojkom Simona.Sada ocajan ulazak u utakmicu,igra se zona a oni nas resetaju sa svih strana a nas vajni strucnjak nista ne menja!Vrsi covek neke izmene,eksperimentise sa Mitrovicem,Cvetkovice i Lazicem po nekoliko minuta,drzi najbolje igrace na klupi od pocetka zadnje cetvrtine do 2 i po minuta do kraja :facepalm: Totalno je pogubio kompas VV i morace nesto da menja jer cemo doziveti brodolom ovakvom igrom.Ne boli toliko poraz s obzirom na to da ko zna da li bi Igokea izgubila jednu utakmicu a mi obe dobili,nego boli ova nezainteresovana i nedopustiva igra,ova anemicnost i hladnoca,bez reakcije igraca i trenera.Gazda Covo,vreme je za jednu britku i ostru kritiku,uz jedan upozoravajuci udarac po dzepu!A naravno da treba verovati u ove momke jer su pokazali da sa pravim pristupom mogu da odigraju odlicno.

Reply
milos мар 12, 2013 at 02:35

vratite brauna u ekipu,ovako igramo samo sa jednim centrom,slucajno ili ne,nasa losa igra je pocela kad je on udaljen iz ekipe,samradzinski nema kvalitet kao ni skot,tako da stvarno ne kapiram zasto su oni u zvezdi…

Reply
marko bl мар 12, 2013 at 01:51

vuk ocajan igrac cvele ne moze ovako da igra u pravoj ekipi samardziski se ni ne vidi lazic jako skroman kosarkaski talenat skot klaj klaj simonovic isto tako subotic takodje..to su nam falinke u ekipi i nasoj snazi ekipe..ali ipak mislim da smo na jadranu prva ekipa..imamo dosta kvaliteta ali i mana koje mora da ispravimo inace el baj baj..

Reply
Redstarac мар 12, 2013 at 01:33

A ne znam šta ste očekivali? Danas svaka ekipa zna da igra košarku, i ovi (iako fenjeraši, ali u jednoj jakoj ligi) pošteno su nas dobili. imaju par iskusnih igrača, doveli su par crnaca i uz požrtvovanje koje su poklazali mogli su da dobiju svakoga sinoć. Nisam video taktički momenat kod naših igrača, požrtvovanje nula, i poslednja 3 minuta kako su odigrali su reper kako zvezda treba da igra.

S druge strane, mislim da je za ovaj tim 2. mesto sasvim lep rezulltat, i uz sreću i dobru partiju u 1/2 ff vrata EL su širom otvorena, ali to je zaista UTAKMICA SEZONE, nije fraza. A ako hoćemo tim za EL rezervni centar ne bi smeo da bude onaj panj makedonski, rezervni plej ne bi smeo da bude Vuk, četvorka ne bi smela da bude Subotić, Lazić ne bi smeo da ima veću minutažu od 5 minuta (itd.) a da razigravamo mlade igrače – može, ali protiv Tamiša, Vojvodine i Mega Frizure, a ne 2 kola pre kraja u „biti ili ne biti utakmicama“. Stručni štab takođe po meni ne zadovoljava standarde kakve treba da ima budući šampion Srbije, i veliki posao predstoji Nebojši u letnjem prelaznom roku, pogotovu ako budemo kroz kvalifikacije morali do EL, tu bez 3-4M za pojačanja nemamo šta da tražimo u kvalifikacijama, i zato je 1/2 finale abe KLJUČ ove sezone.
Pozz svima.

Reply
kosovac мар 12, 2013 at 00:20

Razumem kritike upucene nasim igracima ali ljudi moji ja sam zadovoljan i sa evrokupom kad se setim kakva ekipa je bila , cak i najiskusnijma nije lako da se nose sa pritiskom koji je tezak 11 godina stavite se u njihovu poziciju ,jrazumem ih ja u potpunosti.Kad bi navijaci njima stavili do znanja da nece biti lincovani sta god uradili ,vec da ce se gledati na njih kao da su heroji Zvezde lakse bi njima bilo da igraju.PODRSKA KOSARKASIMA

Reply
dexa7 мар 12, 2013 at 00:42

Da su odigrali sramotno, jesu ali sezona nije propala.Osvojili smo KRK,2 smo u Aba ligi,imamo sanse da udjemo u El kroz fajnal for.I ne znam odakle vam to da cemo puci od groblja,jesmo u padu forme,ali daleko je ta utakmica.Ako smo mi nezadovoljni sezonom,da li bi oni trebali biti zadovoljni sezonom,sta su to oni uradili? 😕 I vidim vlada opste zadovoljstvo kod groblja,bice sladja pobjeda nad njima sad kad su se napalili.

Reply
marko bl мар 12, 2013 at 01:38

majstore to groblje se nanizalo trofeja zadnjih godina hteli mi to priznati ili ne..mi smo uzeli 1 kup i..sta sad..treba opet da im prepustimo sve i da se dicimo kupom..nije mi jasno zasto pola vas tako olako prihvata poraze zvezde i cini je manjim klubom a zvezda je velika..morali smo da danas dobijemo a ne onako kao jajare..pa nije siroki barsa da nas trpa 15 razlike..treba da se pogledaju u oci svi i da vidimo jesmo li mi velika ekipa ili nismo..ovo do sada je klaj klaj a mi smo zeljni evrolige i trofeja..zivio..

Reply
miki мар 11, 2013 at 23:52

Neko kaze da je zvezda veceras pustila siroki, ali meni nije jasno zasto bi ih pustila ako znamo da ce cibona 99% da pobedi igokeu, izuzev ako ovi iz zvezde nemaju druge informacije.
Inace igra i jeste bila katastrofalna kao da ih pustamo, tako je delovalo. Ako ih nismo pustili onda je ovo bila bruka od igre i jos jednom da napomenem da sa samardziskim nemamo sta da trazimo u f4.

Reply
sale1111111 мар 11, 2013 at 23:48

Totalno indisponirani veceras…..kao da su mislili da ce dobiti cim su izasli na teren…Svaka ekipa ima pravo na los dan,bilo bi dobro da je to tako….Problem je sto mi igramo lose vec duze vreme,ali smo nekako dobijali te utakmice….Jedina dobra je bila protiv Radnickog u polufinalu kupa…Ne znam sta se desava,mozda su mnogo poleteli,mozda se tempira forma za F4 ali je sve to rizicno i opasno….Ne smem ni da pomislim na los dan u polufinalu F4…Ode i ova sezona….Nadam se da ce se uozbiljiti i popraviti,jer ovo veceras je bilo uzasno…

Reply
Pinki мар 11, 2013 at 23:47

Sta ce biti ako pustimo radnicki u zadnjem kolu? :mrgreen:

Reply
PERA BOR мар 12, 2013 at 00:47

plasiracimo se za evro kup

Reply
goran мар 11, 2013 at 23:47

LJUDI ZNAM KO JE KRIV ZA PORAZ KRIV JE GRC

Reply
aca nis мар 11, 2013 at 23:30

Molim vas napisite mi sta ce biti ako mi izgubimo sve do kraja a ostali(radnicki,buducnost,partizan)dobiju sve. Hvala

Reply
IgorBnGd мар 11, 2013 at 23:40

i dalje smo drugi….

Reply
aca nis мар 11, 2013 at 23:48

Ja citam neke komentare da ispadamo ali nelogicno jer bar cemo od partizana imati bolji skor sigurno tako da nikako ne mozemo ispasti. steta za ovo,zicer. Izgleda idemo na grobare u 1/2, ne znam koliko je to dobro? Jel istina da nisu dali maksimum jer nisu dugo primili plate? Mozda vi iz bg-a bolje znate

Reply
Roki мар 12, 2013 at 02:40

Aj bre nemoj da se primas na te price. Ne vidim sta je sporno da igramo protiv groblja polufinale,imamo daleko bolji tim i ne verujem da ce nas oni uopste pobediti ove sezonu u bilo kom takmicenju. 🙂

Reply
Dača мар 11, 2013 at 23:28

Jel nam opet kriv protivnicki sut za 3 poena?
Ili mozda trener koji forsira zonu u prvom poluvremenu, a ukoliko bi protivnik i promasio, domogao bi se lopte, sto iskreno, pored Samardziskog, nije bilo ni tesko!
Ko nam je kriv sto prazan hod Sirokog od skoro 5 minuta nismo iskoristili, a Vuk za to vreme nije imao niti jednu asistenciju, vec smo se ispucavali za 3?
Ko nam kriv sto cele sezone zavisimo od samo jednog igraca, i ukoliko on ima slabo vece, mi ne mozemo parirati ni timu koji se bori za opstanak!!!
Covic zeza Brauncice za pare, ali trebalo bi da zna da i kod nas igraci igraju za novac (navijaci su ti koji vole klub), u protivnom nagledacemo se slika kao one od veceras posle Lazicevog slobodnog bacanja, SRAMOTA!!! Nadam se da ce Rudy ili MrRedStarBelgrade postaviti taj momenat na YouTube, treba ih spustiti na zemlju sto pre!

Reply
djoledelija86 мар 12, 2013 at 04:12

Bravo za komentar.. Najvise je i meni to upalo u oci, zar da se igra zona protiv ekipe koja igra samo na trojku i zna se da moze da pogodi dosta suteva za 3 poena posebno na svom terenu, i tako je i bilo mi igramo zonu oni pogadjaju tri trojke zaredom.. Znaci u tom trenutku mi je doslo da mi je VV bio blizu ne znam sta bi mu uradio.. al jbg.. Valjao nam je kad je tukao grobare i osvojio KRK, videcemo sta nose zadnja tri kola ai fajnal for… Dace BOG da nekako izborimo plasman u Evroligu..

Reply
Dača мар 12, 2013 at 09:58

Nas tim ne sme igrati zonu, nema ko da pokupi promasaj,Savovic izadje iz reketa pogotovo jos ako je slucaj kao od sinoc, da je u tim momentina Pedja bio centar…nejasno mi je to, razumeo bih da se neko jednom u sezoni ispuca protiv nas ali Igokea, Siroki, Galata, Ulm, Groblje, strasno…mislio sam da je prosla utakmica bila vrhunac gluposti kada je protiv Cibone (koja je oduvek poznata samo po sutu) koja nema centra, osim onog kukavca od 37g. , zaigrao zonu ,i naravno odma Kus iz kornera :facepalm:

Reply
Gile delija мар 11, 2013 at 23:26

BRUKA i SRAMOTA.Ukoliko ne smenimo trenera propasce nam cela sezona.

Reply
Tuđman Franja Doživotna мар 11, 2013 at 23:26

Neverovatno,po koji put ove sezone primamo 50 poena za poluvreme…i to od fenjeraša!Sramota!Šutalo igra 35 min,Rakočević ne može ni jednom da ga probije.101 izgubljena lopta,u drugoj četvrtini oni ulaze u bonus na 8 i po minuta do kraja,i mi do kraja četvrtine šutnemo 4 bacanja?!?Dva puta primamo amaterski koš preko celog terena,ma kao da su igrali ulični basketaši.Čovo,reži plate,ovo je čista nezainteresovanost,i ležernost igrača,koje treba da bude sramota posle ove partije.I očajno trenersko veče da se ne zaboravi.

Reply
ЦЗХН мар 11, 2013 at 23:24

Дуго смо се и провлачили…Све и да нас је срећа погледала,сигуран сам да са оваквом игром неби добили Будућност или Раднички.Зар су помислили да ће се неко повући са терена када чује да су дошли?

Reply
aleksandar sd мар 11, 2013 at 23:22

Evo ga smrad tegijaeltija likuje odmah se javlja, hahaha, strasno,posle derbija ga nije bilo 3 nedelje… Sto se ovih tice ne brinite izribace ih Covic opasno… nadam se da je ovo tim samo za ovu sezonu i da ce doci neki jaci igraci.

Reply
Ryber Palunko мар 11, 2013 at 23:25

Kako ga nije bilo tri nedjelje? Je li uletio kad su njihove košarkašice osvojile valjda kup, šta li i jedini on u cijeloj dvorani slavi kao maloumnik.

Reply
aleksandar sd мар 11, 2013 at 23:32

Ahhhaahaahaha pa on nije mogao da drzi emisije jer nije mogao da iz usta izgovori Zvezda 3. put za redom pobedila partizan… Jedva cekam gostovanja Covica kod njega na kraju sezone(uvek gostuje na kraju sezone) da ga malo iznapusava ko coveka.. 🙂

Reply
Pesho Sever мар 11, 2013 at 23:21

Tim koji zeli da igra Evroligu ovo nije smeo da dozvoli,zadnje dve utakmice smo se provukli al ne moze opet tako,bez zelje htenja a ulog Evroliga to mi nije jasno,otpustamo Brauna dovodimo igraca koji je samo na platnom spisku i nista vise jer ja njega ne racunam u Centre i maltene do karaj sezone igracemo sa jednim Centrom to nije dobro i DAJ BOZE da nas ne kosta tog zeljenog cilja zvani Evroliga…

Reply
Ryber Palunko мар 11, 2013 at 23:20

Prosto smo morali jednom izgubiti i, da ne zvuči kao kliše, bolje ovu nego bilo koju narednu. Ovakve stvari često znaju pozitvno djelovati na igrače (u bilo kom sportu), da se malo trgnu i ‘dozovu pameti’, jer najvažnije tek predstoji, a to da će prvi sigurno u Evroligu, ma koto više zna u ovom cirkusu. Na kraju će ići dva zadnja i Beovuk!
Loše izgleda, ali uopšte ne znači da će tako i završiti (OK, možda ja to samo sebe hrabrim, ali nemojte mi to oduzimati).

Reply
Aca мар 11, 2013 at 23:17

Nemam snage da nesto vise napišem samo cu dodati S R A M V A S B I L O I G R A C I zajedno sa trenerom. S R A M O T A

Reply
Zvezda Velikan мар 11, 2013 at 23:16

Sram ih bilo po 100 puta! Necuvena i nevidjena blamaza. Ponasali su se jos gore nego protiv Krke, kao grupa turista koja je na odmoru.
Ako ovako igra ekipa koja je na 2 mjesto u ligi, i koja pretenduje na trofej, e onda i s kozama se oralo…
Siroki je mizerna ekipa, a Zvezda je pokazala da je najmizernija kada je dozvolila da ih najgora ekipa lige pobedi bez ikakvih vecih problema… Ma pih smucili su mi se, da imamo tim Lejkersa nikad necemo osvojiti nista znacajnije…

Reply
Stojan мар 11, 2013 at 23:16

Prodaja!
Srpsku ste zemlju izdali!

Reply
mirko мар 11, 2013 at 23:16

nas komentar,pa meni nije jasno da mi jedva 60 poena postingemo protiv rasplaih bosanaca,pa radnicki im dao 100 poena,ovo je sramota,i umesto da prigrabimo 1 mesto mi im pomazemo da opstanu,i tako cemo sami sebe da sjebemo kad bude fajnal for i izgubimo u polufinalu i onda nema ni evrolige,a ja znam sto smo izgubili veceras,zato sto saradjuemo sa sirokim,da ne veruje covek,evo vidite H2H on sve govori,uvek pobedjuje domacin http://www.rezultati.com/utakmica/48ic9Re0/#omjer;overall

Reply
delije bela crkva мар 11, 2013 at 23:15

ja ovo pricam od pocetka,forma nam je u katrastofalnom nivou,realno izvlacili smo se protiv krke i cibone ali danas nije moglo.sreca da se f4 igra aprila pa imamo vremena sezone da podignemo formu.veci problem je sto nas tokom cele sezone izvlace rakoc savovic i katic,ostali nula.ovaj makedonac je cist panj,trebali smo da sacekamo traorea mislim daje za ovog tata.danas je najveci krivac vukojcic lose postavljena utakmica,kada se lomio mec on drzi mitrovica.realno mitrovic i cvetkovic su ocajni igraci

Reply
dexa7 мар 11, 2013 at 23:18

Dobro si sve rekao,ali za Cvetkovica i Mitrovica si dobio minus od mene.Oni su mladi i treba da se dokazuju,jbg najlakse je pljuvati po mladim igracima,njima treba podrska.

Reply
dexa7 мар 11, 2013 at 23:12

Sramotan pristup utakmici,i ovo se ponavlja iz meca u mec.Vlada Vukoicic ne zna da motivise igrace.Nisam mogao da vjerujem svojim ocima sta gledam,u igri smo za 1 mjesto,a oni igraju preko kur#a!Treba ih malo po dzepu udariti,misle da su superstarovi.Nadam se da ih je Siroki spustio na zemlju i da ovakav pristup necemo vidjeti protiv Buducnosti.Jos samo i vi da pocnete kao fudbaleri nonsalantno pa mi zvezdasi mozemo kolektivno samoubistvo da izvrsimo.Nadam se da vam je bilo za nauk!

Reply
zvezdas мар 11, 2013 at 23:11

O cemu da pricamo vise,kad mi dve najbitnije utakmice u sezoni odigramo lose i izgubimo umesto da dobijemo i prelomimo u nasu korist :facepalm:

Reply
forza stella rossa мар 11, 2013 at 23:08

Kakva bruka,kakva jadna kosarka…Ovo je jos jedan dokaz u nizu da je nezni nam trener Vukoicic obicna vezara!Pa jel sa njim na klupi da igramo euroligu??Jedini je trener u evropi koji ne ume da natera svoju ekipu da bar 5 minuta odigra odbranu!Pa sta radite na treninzima neznalico jedna od trenera????Igraci opet nespremni,indisponirani,on mlati nesto na engleskom,dobija neke smesne tehnicke,autoritet nula!! Covek zatrazio 3 tajm-auta za celu utakmicu,dok mu ekipa igra amatersku kosarku i ne moze da se sastavi sa loptom.Forsira neku zonu celu drugu cetvrtinu dok nas ovi trpaju sa svih strana??!!I nije njih „srao“sut ko sto pisu ovde svakakvi strucnjaci,nego mi nemamo pojma o odbrani.Ljudi su bili sami kao duhovi na sutu za tri!Pored svega toga, Rakocevica drzi na klupi skoro celu zadnju cetvrtinu!!???Pa provlacili smo se zadnjih 3 utakmica,morali smo da prsnemo.I to od fenjerasa!Bravo i za odlicnu odluku naseg Vukoicica da Traorea oteramo jer je nespreman igrac,a on ubaci Efesu 12 komada za 15 minuta.Vazno da je nas Samardziski u top formi!Brauna nastavite da placate sto igra video igrice i twituje po ceo dan,zabole njega sto Covic glumi Napoleona….

Reply
Uros мар 11, 2013 at 23:34

Jel se bre vi normalni indijanci jedni?Jel se secate gde nam je klub bio pre nepunih godinu dana?Jel se secate kako smo igrali,da smo do juce bili 0 od imena u kosarci?Za izgradnju imena u bilo kom sportu,potrebno je vreme,ovo je ekipa koja kao i svaka ima uspone i padove,slazem se da je igra losa,ali nebulozno je prozivati ovakvog trenera i Covica koji je od kluba napravio ovo sto smo sad.Stavite malo prst na celo pre nego sto pocnete da pljujete druge…

Reply
forza stella rossa мар 12, 2013 at 00:08

Ti si bre indijanac koji se lozi na glupe floskule o tome „gde smo bili pre dve godine“ i druge gluposti!Pa sta ako smo hteli da ispadnemo iz lige?Bilo je drugo vreme,nesposobni ljudi u upravi,losi igraci…Sada je 2013.god,stabilan je klub,nemamo dugove,imamo kao najbolje igrace u ligi,dobar budzet,podrsku drzave….i sta sada treba da radimo??Posle svakog sramnog poraza i ocajnih igara da se vadimo na to sta je bilo pre dve godine???!!Cuveno srpsko proseravanje uz stalno pravdanje zbog necega iz proslosti!Zato nikada i necemo napraviti nista….Umesto da se menja nesto jer igramo ocajno zadnjih 4 utakmica,totalno smo nespremni i u padu forme, f4 se blizi,trener nam izgubljen u vremenu i prostoru…a ti prosipas neku demagogiju o proslim vremenima!!

Reply
NikolaNCZ мар 12, 2013 at 00:29

tako je,sad kao igramo nesto i odma bi da dobijete Lejkerse.Ne ide to tako rodjaci

Reply
goran мар 11, 2013 at 23:05

zvezdas sam i time se ponosim ali ovo veceras je bruka i sramota oni tacno ne zele da se bore za prvo mesto SRAM VAS BILO KAKO VAS NIJE SRAMOTA NAVIJACA BRE KOJI ODVAJAJU OD BEDNE PLATE DA VAS GLEDAJU I NADAJU SE DA BUDETE PRVI A VI SE TAKO PONASATE

Reply
ivkec delija мар 11, 2013 at 23:04

nije mi samo jasno sto se igra ovako bezobavezna odbrana

Reply
Sale мар 11, 2013 at 23:03

Kakvo razocaranje! Neverovatno lose postavljena utakmica od strane trenera Vukoicica. Ne mogu da verujem da su ovoliko potcenili Siroki koji se bori za opstanak i bilo je ocekivano da ce da ginu na terenu. Neverovatno je da iskusna ekipa kao Zvezda nije bila u stanju da odigra na visem nivou a znali su koliki je ulog.

http://hoopsuniverse.net

Reply
Mile мар 11, 2013 at 23:12

Mismo jednostavno luzeri.Nemamo karakter pobednika i to se veceras videlo.I protiv igokeje smo imali 6 sansi za povratak nijednu nismo iskoristili.To se sve nalazi u polnom organu i to je prosto ko pasulj

Reply
dexa7 мар 11, 2013 at 23:16

ne bih se slozio sa tobom,protiv groblja smo se vratili iz -15 isto protiv Krke.Najveci problem je sto VV ne ume da motivise igrace,a to je mozda i najvaznija odlika trenera.Vidite kako svinja izvlaci maksimum iz ekipe.

Reply

Leave a Comment