Moja Crvena Zvezda
Млађе категоријеФудбал

Осипање се наставља: Шакић добио раскид уговора

sakicПотреси на Маракани не престају, осипање Звездине деце се наставља!

Наиме, Црвена звезда остала је без још једног талентованог играча чувене генерације ’95, којој је предвиђана светла будућност. Након Филипа Јанковића, о чијем статусу нико није сигуран да зна све, Растка Шуљагића, који је отишао у Штутгарт, те Немање Максимовића и Вељка Симића, који су одбили да иду на припреме са сениорским тимом, Звезда ће остати и без Николе Шакића, суперталентованог везног играча.

Он је недавно поднео захтев за раскид уговора Арбитражној комисији ФСС-а и добио га. Узрок су неиплаћене стипендије, у вредности од око 10 000 динара месечно, које Шакић није примио већ дуже време. Пре неколико дана огласио се и отац дечака, о чему је МЦЗ писао, који је рекао да и он и Никола желе да он остане у Звезди, али да их нико из клуба није звао и да ће повући захтев за раскид, који је поднет за време владавине Владана Лукића, јер верују новим људима у клубу. Чинило се да ће наш клуб ипак моћи да задржи талентованог везисту.

Ипак, према последњим информацијама, Шакић више није играч Звезде и свом тренеру неће бити на располагању од данас.

 

Повезане вести

23 comments

Lazar91 јан 28, 2013 at 21:57

Mislim da je ocigledno da uprava nece da daje deci profesionalne ugovore i da im isplacuje stipendije,jer je ocigledno da ih drzi neki prevarant menadzer ( svajcarska agencija ili falji) i zasto bi mu davali pare,pa da ih na kraju za*ebe i proda kao Maksimovic! Puna podrska upravi,ako treba neka izbace svu tu decu koja imaju sumnjive menadzere,pa da se krene otpocetka,da moze Zvezda lepo da zaradjuje od njih u buducnosti!

Reply
veliki pravi zvezdas јан 28, 2013 at 21:02

Sakicu to sto si otisao iz Crvene Zvezde to za tebe nece bit ni malo dobro ,drugo je to da nisi pravi igrac za Crvenu Zvezdu nego bice boljih od tebe igraca u Zvezdinoj skoli 😀

Reply
Delije RS јан 28, 2013 at 20:38

Nema sta slazem se sa prethodnim komentarima koliko god bili talentovani ne trebaju nam djeca koja jos ne piske stojeci a vec ucjenjuju klub ,,koji vole,, svi do jednog mars iz SVETINjE i neka uce na primjerima malog Spajica i ostalim dokazanih cigana kako se to radi …cao zdravo

Reply
Anka јан 28, 2013 at 16:47

Ma nosi se bre. Sta si ti Zvezdica, ima jos ti da gulis do Zvezdinog dresa. Tatin sin nema sta. Ako Dzajo i Covo raskidajte ugovore, ne trebaju nam ovakvi klinci. Neka on ima talenta koliko hoce, ali njemu je vise stalo do kola aviona i kamiona nego da nauci nesto u fudbalu i proba da upise svoje ime u istoriji kluba.
TALENAT NISTA NE VREDI BEZ RAD, NITI RAD VREDI BEZ TALENTA. DZABE VAM PARE, PROSEK I PROPALIH FUDBALERA I SPOSRTISTA CE UVEK BITI ZBOG STAVLJANJA U PRVI PLAN NOVAC NEGO SOPSTVENI NAPREDAK! MNOGI SU TALENTI IZGORELI U POKUSAJU DA STO PRE DODJU DO PARA.
Neka su svi ovi klinci zivi i zdravi, ali vreme je da se okrenemo klincima koji u prvi plan stavljaju svoju igru i napredak u svojoj igri a ne pare!
Kazu cigani najgori jer sto prodaju svoju decu. Prodaju jer njih je po 15oro u kuci pa treba da prezive, a ovi roditelji imaju jedno dvoje dece i u stanju su da prodaju samo da zarade koji dinar radi sebe ili preko dece lece svoje frustracije sto nisu uspeli nesto u zivotu!

Reply
mare јан 28, 2013 at 22:23

Anka zaboravila si da popijes lek.

Reply
Anka јан 29, 2013 at 08:32

Meni lek ne treba, psiho-fizicki potpuno zdrava! Verovatno treba ovim roditeljima koji svasta cine od svoje dece!

Reply
czovac јан 28, 2013 at 16:26

Svi koji zele raskid neka dodju na marakanu na dan utakmice, i neka ih na poluvremenu utakmice papiri cekaju ispred severa. Neka lepo kazu preko razglasa, zasto odlaze! Svi do jednog!
Oni licno, a ne menadzeri, tate i mame!

Reply
zenga јан 28, 2013 at 23:10

tako je majstore mislim da bi skoro svi zaplakali pred punim severom zato sto vole zvezdu ali ne mogu od roditelja koji samo pare gledaju.Jos jednom bravo za komentar !

Reply
lpool јан 28, 2013 at 15:39

Ovo je tragican primer ! Talentovan klinac a ide jer nije primio stipendije zalosno.. ALI mene nervira nesto drugo,nervira me kada klinac od 17 godina pocne da ucenjuje klub,kaze ili idem ili ima da igram u prvoj postavi %O alo bre dete ko si ti da ucenjujes ceo klub !?!

Reply
IgorNbGd јан 28, 2013 at 15:45

hehe ko je rekao da je ucenio klub i da zahteva da igra u prvoj postavi? Pa i u prnjavor da ode, ako se ne pokaže neće igrati u prvoj… Dečko je svestan da sutra može da se povredi i da mora da uzme pare što pre….

Reply
Anjamen јан 28, 2013 at 15:23

Ostade nam samo ime, navijaci i lepe uspomene. Jedino ako Dzaja rukovodi klubom a Covic uspostavi sistem kao u kosarci vratice se slavni dani nase proslosti!

Reply
Zvezda mi je sve јан 28, 2013 at 15:06

Sutra kad veliki igrac u nekom Evropskom klubu mi cemo se hvaliti da je iz nase skole a za nas jedva da je igrao. Zalosno…

Reply
Nemanja јан 28, 2013 at 14:24

Zasto?! Zasto?! Zasto?!
Licno smatram da je klinac talentovan i da smo trebali bar malo da se potrudimo da ga zadrzimo.

Reply
Jovan јан 28, 2013 at 14:09

Ne lupaj Spajiću molim te,ne plaćaju deci stipendije od 100E,a milione dugujemo za neke Džefersone,Silve,Šišiće,mijiće,Viniisijuse,maestre…ma i treba deca da beže iz legla kriminala,a Vučić ako je ZVEZDAŠ treba da napuni zatvore sa bagromm korumpiranom.

Reply
Spajic јан 28, 2013 at 14:05

zna li neko sta je sa Miletom Ilicom

Reply
Spajic јан 28, 2013 at 13:56

ovakvi igraci(neljudi) nam ne trebaju moze Zvezda i bez njih,samo sto on ako ode negde u jaci klub nece igrati a ako hoce da igra sirokomu polje Azerbejdzan,Kazastan,Kina,Japan,Koreja,Izreal itd, SRECNO U DALJOJ KARIJERI

Reply
Vlado јан 28, 2013 at 13:49

I treba da idu.Kada dodju do prvog tima,salju ih u Banat na kaljenj i nikada ne dobiju priliku.Jer juznoamerikanci su bolji.Samo da je stranac,nije bitno sto je rudar.

Reply
Laki јан 28, 2013 at 13:48

Ovde je problem sto zbog nekih ljudi ne mozes da kazes:Klub mu je sve dao,a on ide…..
A sta mu je to klub dao?

Reply
Branimir јан 29, 2013 at 00:03

Па дао му је репутацију да са 18 година може да оде у Европу и да га менаџер изрекламира. (Одакле је мали? Из Звезде. Из Звезде? Да, из Звезде, Стела Росе. Опа.) Шта је могао добити у неком другом клубу или у клубу одакле је дошао у Звезду? Што није тамо остао па да одатле полети у Европу?

Reply
IgorNbGd јан 28, 2013 at 13:46

Svi beže iz broda koji tone… ne krivim tu decu, treba i oni da imaju budućnost, a ne da tavore u našoj „SUPER“ ligi….

Reply
:) јан 28, 2013 at 13:11

Idi idi radices za 2,3 godine kao cistac ulica! 90 % igraca koji nisu bili u 1 tim su propali!

Reply
JA јан 28, 2013 at 13:09

Пун ми је више тих „суперталената“.Иди иди може Звезда и без тебе!

Reply

Leave a Comment