Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаКошарка

За викенд замена карата

kkРуководство КК Црвена звезда Телеком је најавило да ће бити обештећени сви они који са уредно купљеним улазницама нажалост нису били у могућности да уђу у дворану и гледају меч са Галатасарајем. Оно што је речено биће и учињено.

Наиме, сви они који поседују оригиналне улазнице за меч са Галатасарајем и који због познатог проблема са фалсификованим картама нису могли да уђу у халу Пионир и уживо прате утакмицу, своје неискоришћене улазнице моћи ће да замене за карте за меч четвртог кола Л групе ЛАСТ 16 фазе Еврокупа са Униксом. Замена ће се вршити у просторијама клуба на Малом Калемегдану у суботу и недељу (26. и 27. јануара) од 10 до 18 сати, а уз поменуту улазницу неопходно је понети и фотокопију личне карте.

– Још једном морам да истакнем да нам је веома жао што поједини навијачи са уредно купљеним улазницама нису били у могућности да прате меч са Галатасарајем. Из тог разлога већ су предузети конкретни кораци да се то више не понови. Надам се да су оштећени навијачи имали разумевања, а могућност да замене своје неискоришћене улазнице за карте за меч са Униксом је најмање што смо могли да урадимо – рекао је директор КК Црвена звезда Телеком Давор Ристовић.

Дуел са Униксом на програму је у среду 30. јануара.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

1 comment

Miroslav јан 25, 2013 at 14:00

Samo nisu napisali šta je sa ljudima koji nisu ušli a imali su godišnju!
U kafiću pored pionira je bio lik koji kaže da od 1990 nije propustio niti jednu utakmicu Zvezde u košarci kada igra kao domaćin, a sada sa godišnjom nije mogao da udje!!!!

Reply

Leave a Comment