Moja Crvena Zvezda
Европска такмичењаОдбојка

ЛШ: Звезда и даље без победе

 Одбојкашице Црвене звезде нису успеле да изненаде екипу Факро Мушине пошто су поражене резултатом 0-3 (19-25; 17-25; 20-25 ) данас у Београду. Ово је трећа година заредом како жреб спаја наш тим и представника Пољске и у свих 6 мечева победу је однела екипа Мушине. Као и у претходних 5 дуела Пољакиње су показале да су вероватно тим који најмање лежи девојчицама са Маракане, јер су и данас без превише муке дошле до тријумфа и настављају борбу за друго место у групи.

У првом сету Звезда је имала стабилан пријем и солидан блок Јадранке Будровић, која је заменила повређену Јовану Стевановић у првој постави, али то је трајало само до резултата 17-18 када пољски тим прави серију од 4 поена и лагано приводи сет крају.

У другом периоду игре Мушина је веома рано дошла до велике предности која је ишла и до 10 поена. Пробао је тренер Ратко Павличевић променом блокера и увођењем Катарине Чанак уместо Будровић да размрда тим, али разлика је већ била превелика да би Звезда могла да угрози предност Пољакиња, па је сет завршен са коначних 17-25.

У трећем сету Звезда је добрим сервисом и са неколико асова успела да пружи солидан отпор, али и то је било недовољно за освајање овог периода игре, па је Звезда поражена са максималних 3-0.

Састави тимова:

Црвена звезда: Будровић, Чанак, Маринковић, Поповић, Симић, Пушић, Војнић-Пурчар, Бјелица, Кубура, Кецман, Лукић, Миловиц.

Факро Мушина: Верблинска, Џикевич, Сиераџан, Беднарек, Качмар, Поповић, Кашпржак, Гајгал, Русо, Јагело, Мај, Серена.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

 

Повезане вести

5 comments

Igor дец 5, 2012 at 00:39

Ne treba napadati ove devojke zbog poraza sta one sa po od 15 -do 21 godine da dobiju reprezentaciju Poljske u malom pa mislim da to nije realno mlade su treba ih zadrzati polako ima vremena.

Reply
deli je дец 4, 2012 at 23:36

ova sa 15 jedina borbena, vatrena, lepo gradjena… ostale balvanke..

Reply
CZHN дец 4, 2012 at 22:50

Ove su morale dobiti da prodju dalje i niko nije sumnjao u poraz.Ove ekipe nijesu toliko kvalitetnije,svake godine dobijaju na iskustvo.Da ne izmišljam toplu vodu-nešto od tih silnih para koje se očekuju preusmjeriti i njima…Siguran sam da bi za koju godinu mogli do vrha Evrope.BRAVO CURE!!!

Reply
KK C.Zvezda Velikan дец 4, 2012 at 20:23

Ovo je jadno i zalosno! Svake godine ista prica sa istim krajem… Dokle vise sa decom da igramo LS aman ljudi, dokle vise svi da popravljaju set kolicnike nad ovom decom!?
Ako nemamo para, ne igrajte, obraz i ugled je preci. Dzaba nam one napreduju kada vec iduce sezone ode sve sto valja… Mislim, nema smisla govoriti…

Reply
Djoksonidis дец 4, 2012 at 19:38

Da se tim ocuva, devojke ce 2013. biti zrelije i sigurno ce nam podariti makar jednu pobedu u grupnoj fazi! Svake godine Liga sampiona u muskoj i zenskoj konkurenciji nije mala stvar. To moze samo Zvezda! Sada da se okrenemo odbrani prvog mesta pred plej-of. Na dobrom smo putu.
Zvezda oOoOoO

Reply

Leave a Comment