Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаКошарка

Италијани импресионирани навијањем у Пиониру

Иако су на гостујућем терену убацили чак 104 поена, а ипак су поражени за очекивати је било да играчи и чланови стручног штаба Динамо Сасарија после меча буду прилично утучени. Међутим, спортски су прихватили пораз, а на њиховим лицима могао се приметити и делић задовољства. Јер, били су у прилици да буду део својеврсног спектакла. Не само због чињенице да је за 40 минута убачено 220 поена (права реткост за европске оквире данас), већ пре свега због амбијента у коме су били у прилици да играју.

Навијачи Црвене звезде направили су атмосферу за памћење па се чланови стручног штаба италијанске екипе нису либили да неколико минута пре почетка утакмице мобилним телефонима овековече, за њих, несвакидашњи перформанс у режији Делија. Неколико италијанских извештача, међу којима један из реномираног спортског дневника Газета дело спорт, Царло Ангиони, само је климао главом у неверици и понављао: „Мама миа“.

А грмело је са трибина београдског храма кошарке, без престанка свих 40 минута. И оно што најважније, све је протекло без и најмањег инцидента и због свега тога навијачи Црвене звезде заслужују све похвале.

Делије су још једном доказале своју неизмерну љубав, протагонисте у црвено-белим дресовима на паркету учинили тако поносним и тиме потврдили да је велика привилегија играти за Звезду.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

25 comments

Cira нов 23, 2012 at 20:03

Predlazem da se medju navijacima koji podrzavaju Zvezdu i u ABA ligi odaberu vodje koje ce voditi navijanje,jer je ovo sramota…Uopste ne razumem cemu bojkot ove lige…pa u toj ligi igra nasa Crvena Zvezda !!! Zar su navijaci ili tacnije oni koji su odlucili o bojkotu vazniji od nase Zvezde?
Nije mi jasno jel mi navijamo za Zvezdu ili Zvezda za nas?
Da grmi,da se zidovi ruse svaku utakmicu u svim takmicenjima,da se za euforiju i ludilo Delija cuje u celom svetu,da nasim majstorima budu puna srca i kada igraju u regionu isto kao u evropi,da vole i pamte Crvenu Zvezdu do groba.
P.S. Ajmo malo samo dobre volje i razuma,uzdignimo se iznad gluposti i neke svoje pravde i volimo svoj klub uvek gde god se takmici!!!
Navijacemo za Zvezdu protiv Italijana…Spanaca,a necemo protiv Hrvata…glupo,glupo i smesno.

Reply
rade нов 23, 2012 at 02:07

Niko nema sto Crvena Zvezda ima a, to su navijaci najbolji i najodaniji na svetu . Posle godina posrtanja sto nasim nesposobnim upravama i sto uticajima sa strane Zvezdu saplitali sa svih strana . Medjutim ona se uzdize poput feniksa , nikad jaca sloznija sa gospodinom Covicem. Dise kao tim ima onu potrebnu hemiju medju igracima koja daje posebnu snagu ovom timu. Samo da nasi najverniji navijace shvate koliko znace nasem timu i da ih podrze u ovoj ABA ligi ni titula nece biti daleko samim tim i Evroliga ce se vratiti tamo gde joj je i mesto . Crveno beloj porodici ce ARENA biti premalena da primi armiju nasih navijaca !!! Od rodjenja mog nije proslo bez imena tvog , samo sa tobom ja bicu uvek ZVEZDO CRVENA !!!

Reply
Goran нов 23, 2012 at 00:01

Turski tim ubedljivo je poražen od Olimpijakosa u sedmom kolu Evrolige – 75:53

Reply
Бранимир нов 22, 2012 at 19:06

Не контам. Делије подржавају Звезду у европским такмичењима, али је не подржавају у АБА лиги која је квалификациона лига за Евро лигу, иако нико неће имати ништа против да Звезда и идуће године игра елитна европска такмичења.

Reply
Звездан нов 22, 2012 at 22:08

Мора се кренути у подршку и у АБА лиги, не због такмичења него због Звезде.

Reply
Goran нов 23, 2012 at 00:02

Pa jbg, nema para za plaćene vođe.

Reply
aaa нов 23, 2012 at 01:50

koje bre placene vodje, o cemu ti pricas?! pa oni da su placeni oni bi dolazili i na aba ligu jer ne bi bili placeni posebno za evro, posebno za aba, a posebno za nasu ligu… ne razumem cemu takve reci i takve izjave, momci se trude da od tribine naprave najbolju na svetu kakva jeste, naravno ima tu i tatinih sinova ne kazem ali oni su totalno nebitna stvar! momci jednostavno od osnivanja aba lige iznel svoj stav, ja iskreno ne podrzavam to sto rade jer ne navijamo mi za ili protiv aba lige nego za Zvezdu ali jebiga to je neki njihov stav, a to nas ne moze da spreci kao protiv krke da dodjemo i da pevamo… nemoj ovo da shvatis nista licno ali mislim da nisi upravu ni ti ni vi koji tako mislite…

Reply
Бранимир нов 23, 2012 at 18:13

За исказани труд добио си шести плус. Ако је на наведени начин подршком Звезде у европским такмичењима затворен круг и циклус квалификација, зашто се оваква подршка не пружа и у АБА лиги? Какви ‘ебени ставови. Зар постоје интереси који превазилазе интересе Звезде?

Reply
Cira нов 24, 2012 at 15:11

Branimire apsolutno si u pravu…onda veceras ako pobedimo Cibonu oni koji bojkotuju tu ligu neka se ne raduju pobedi Zvezzde,jer je izvojevana u ligi koji oni ne podrzavaju.Stavovi?Kakvi bre stavovi…to je uzdizanje vodja iznad interesa Zvezde.Ne razumem zasto bojkot ekipa iz Hrvatske,Slovenije,a recimo ne iz Italije i Spanije…pa zar ne mrze oni nas barem onoliko koliko mi njih(mislim ja nikoga ne mrzim) Ajmo onda da bojkotujemo Amere u nasoj ekipi,jer nas je Amerika bombardovala
Toliko apsurda i gluposti u nekakvom stavu vodja da je to neverovatno i to sve na stetu ne klubova iz ABA lige vec nase Crvene Zvezde.

Miki нов 22, 2012 at 19:04

Realno, sta nam se sve desavalo poslednjih 10 godina pravo je cudo da smo preziveli sve sta su nam radili. Dokazali smo jos jednom da smo najbolji i najverniji navijaci na svetu! Sto se kosarke tice vidi se sunce koje polako ali sigurno izlazi, sto jos ne vazi za fudbal ali se ioak nadam da nam i u fudbalu slede dobri dani jer su tu neki novi ljudi koji cini mi se mogu da izvuku zvezdu iz krize!

Reply
Звездан нов 22, 2012 at 19:01

Groblje puklo 17 razliike. Moskovljani ih ubili u pojam. 😆

Reply
Obren 11 нов 22, 2012 at 15:56

Dinamo Sasari, sedi nam na kari…!! 😀 😀

Reply
Danilo нов 22, 2012 at 14:40

Tako je, najaci, najodaniji, najbrojniji, najglasniji, samouvereni, puni ljubavi prema Zvezdi, a to su Delije. Jedno veliko SVAKA CAST!

Reply
GABONSKI LJUTUTTUK нов 22, 2012 at 14:27

sta su delije pevale na italijanskom?:D

Reply
23423 нов 22, 2012 at 14:36

Sasari, sasari vaffanculo! 🙂

Reply
Aleksandar нов 22, 2012 at 14:27

Ово да грми на неком од следећих дербија. 🙂
http://www.youtube.com/watch?v=oT5phw3v6J8&feature=plcp

Reply
Slobodan VA нов 22, 2012 at 16:39

Glupo je nazivati ih ustasama. Svi smo mi Srbi i treba da nas je sto vise, da budemo slozni kao oni pre neki dan kad oslobodise gotovinu. U redu je da nas boje dele i da se na derbiju mrzimo najstrasnije, ali Srbe nazivati ustasama i muslimanima nije nam u interesu.

Reply
Gile delija нов 22, 2012 at 19:15

Oni nisu Srbi oni su jugosloveni jer su tako i osnovani samo da bi uz JNA kontrirali Srbima i Srpstvu. Pa i sada se zovu jugoslovensko sd. Mars iz Srbije.

Reply
dexy122 нов 22, 2012 at 20:12

Iako oni nama pevaju prakticki ubi srbina (ubi cigana) slazem se da ne treba da ih nazivamo ustasama. Delije su uvek bile gospoda i ne treba da padamo na njihov nivo.

Reply
Goran нов 23, 2012 at 00:03

Ako uh je Franjo osnovao ja ne znam šta su.

Reply
Spiritus нов 22, 2012 at 14:00

Mama mia, a ? Ha, ha, ha ! 😛

Reply
igorNbgd нов 22, 2012 at 14:19

E, a što je najgore i nije grmelo koliko može da grmi… Ček da dođemo do 1/4 finala…. Taj ko bude došao ima da se u*ere u pelene 😀

Reply
DedaMiloje нов 22, 2012 at 15:03

Bas tako , kosa na glavi ima da se dize 👿 😛

Reply
dexy122 нов 22, 2012 at 20:13

Svinjosevicu i Todoricu ce se cak dizati kosa na glavi. 😀

Reply

Leave a Comment