Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатКуп СрбијеФудбал

Јанковић: „Окрећемо се шампионату“

У само десет дана фудбалери Црвене звезде доживели су два пораза од ОФК Београда.

Јучерашња елиминација из четвртфинала Купа Србије посебно је тешко пала свима на Маракани јер је на тај начин спласнуо талас позитивног расположења који је донела победа у дербију. Пред тренером Јанковићем и читавим стручним штабом поново се налази тежак задатак да у кратком временском року, поврате екипу пред тешко гостовање у Ужицу у недељу.

– Играње по систему топло-хладно, велике осцилације, нестабилност и директне грешке плаћамо веома скупо током читаве ове сезоне. Испали смо нажалост из Купа и нисмо успели да задржимо позитивну енергију коју нам је донео тријумф у дербију. На тај начин смо себе поново увели у проблем – изјавио је млади стручњак.

За три дана црвено-бели иду на мегдан екипи Слободе. У ситуацији када је црвено-белима преостала борба за само један трофеј, јасно је да је императив победе, а самим тим и притисак на Милијашу и друговима још већи.

– Окрећемо се шампионату. Имамо обавезу да одржимо прикључак за првопласираним и да завршимо полусезону на тренутном резултатском минусу. Кажем тренутном јер ми немамо право да размишљамо о резултатима других тимова. Немамо право ни на крупне речи ни на обећања. Имамо доста својих интерних проблема које морамо да решимо, да поспремимо своје двориште, па тек онда да гледамо у туђе – констатовао је Јанковић и осврнуо се на дешавања на терену током сусрета са „романтичарима“ у Купу.

– Примили смо несвакидашњи гол, и током читавог меча имали велике осцилације. Нисмо успели да се вратимо после резултатског минуса као у неким ранијим утакмицама, посебно јер смо били доста потрошени у претходној утакмици, односно дербију. Успели смо да изједначимо, затим и да успоставимо контролу коју смо држали у већем делу првог полувремена као и у наставку све до новог гола противника. Недопустиво је да примимо два поготка у једном минуту – изјавио је шеф стручног штаба црвено-белих.

Такође, Јанковић је данас, пре јутарњег тренинга одржао састанак са играчима.

– Увек им кажем све што имам, али такви разговори остају између нас. Није увек пријатно критиковати и слушати критике, али сматрам да је то једини начин на који можемо да напредујемо. Немамо времена за већу анализу и она не би могла у овом тренутку много да нам помогне јер је до краја полусезоне остало још осам-девет дана и две утакмице. Морамо да се стиснемо и да на карактер и на мишиће забележимо победе у тим мечевима. На три дана пред гостовање Слободи, само о томе мислимо, и останак у трци за титулом нам је приоритет – закључио је Александар Јанковић.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

43 comments

Miki Delija нов 24, 2012 at 07:12

Okrecemo se domacem prvenstvu…hahahahahah…to kaze trener kojeg je skoro svaki trenercic iz naseg prvenstva uspeo da takticki nadmudri i ponizi….jos od pocetka se videlo da lazni Murinjo gubi takticki utakmice samo se poklopilo da smo imali ludu srecu da dajemo golove u 90+ minutu i da nezasluzeno preokrecemo rezultat…to je pocelo jos pre Radnickog iz Nisa a sada kada je normalno zakazala ta luda sreca(jer ni ona ne moze vecno da traje) poceo je da kuka.Pa mi smo jedino uspeli da lagano pobedimo one sabane iz Borce,sve ostalo je bilo na noz….Cak smo i u derbiju bili RAZMONTIRANI u prvom poluvremenu a sve vise sumnjam i u regularnost istog derbija jer u drugom poluvremenu smo kao krenuli da kidamo a mali klub totalno stao…..ja ipak mislim da je to pre bila direktiva sa vrha nego takticka pobeda LAZNOG MURINJA nad vermezom….a mi se kao nesto nerviramo,ludujemo i seirimo posle pobede u derbiju…a ne znamo gde smo suplji….

Reply
Бранимир нов 23, 2012 at 18:33

Могао би се Ти мало окренути око себе. Чисто онако да видиш шта се дешава.

Reply
Panta нов 23, 2012 at 13:22

Muka mi je ovde od nekih navijaca koji smatraju da su strucnjaci pa olako zongliraju recima, kao „da smo imali trenera bili bi u plusu 5 a ne u minusu“ „lazni Murinjo“ i ostale kvalifikacije…s kojim trenerom bi bili plus 5, da nije mozda sa Robijem? Salite se? Pa mi smo s njim bili na minus 10 prosle jeseni!!! Prema tome ne lupajte molim vas-podrzimo ekipu da zadrzi ovih minus 5 (mada sam siguran da ce partizani kiksnuti u Subotici-zivi bili pa videli) i dosta lamentiranja. Ovaj trener je pravio taktiku protiv Bordoa-da je nije pravio Robi mozda?? Kad, telefonom ili kako? Robi je otisao u ponedeljak, Sale dosao u utorak,utakmica protiv Bordoa je bila u cetvrtak-ali ajde da i poverujemo da je Robi pravio taktiku za Bordo na Mari, u bordou je zasigurno nije pravio-znaci dosta te lazne price!!! Robi je legenda i to ce ostati, ali nije trener bar JOS nije taj trener koji nama treba! Mozda nije ni Sale idealan, slazem se, ali navedite mi trenera koji je „jevtiniji“ od njega, DOMACEG, za stranca kinte nemamo, i ujedno bolji od njega i slobodan, naravno. Mozda Rajevac? I tu se prica zavrsava. A koji ozbiljan trener bi se prihvatio sada 2 kola pre kraja jeseni u ovom delikatnom trenutku-ni jedan! Prema tome, sta je tu je podrzimo ove momke i ovog trenera-a u pauzi sta ce biti-bice. Ah da pobedismo i Partizan uzgred, da li je i sada Robi pravio taktiku? Znaci polako, nemojmo iz krajnosti u krajnost…bice vremena za analize, sad je potrebna podrska!!!

Reply
Marko нов 23, 2012 at 13:49

Au, koliko ti ne znaš, a soliš pamet drugima. Utakmica protiv Bordoa je uveliko pripremana čim je izvučen protivnik, sam Janković je rekao „za dva dana ne možemo promeniti mnogo“. Sreća da on nije „skautirao“ protivnika, kako to voli reći, jer kako je „skautirao“ OFK, Bordo bi nam kožu ogulio. Partizan je mogao lagano da vodi 3-0 u prvom poluvremenu, izgledali smo očajno, odavno ne gore u derbijima, još od Kristića, a dobili smo jer su Lazović i Kasalica nanizali po dva protivnička igrača, što nema veze sa taktikom već samo sa kvalitetom igrača. Ili ti misliš da neko ko ima znanje da za dva dana pročita Bordo, može tako lako biti dva puta oderan od Zorana Milinkoivća, ali oderan.

Reply
Panta нов 23, 2012 at 14:26

Ako si pazljivo citao Marko, ako nije pravio taktiku za Bordo na Marakani, a ja verujem da jeste, onda je sigurno pravio onu za Bordo 7 dana kasnije! U to budi ubedjen ili mislis da je Robi telefonom pravio taktiku s igracima. Zar ti stvarno mislis, poznavajuci Robijevu „tvrdoglavost“ (ponekad pozitivnu a cesto negativnu) da se on ne bi drzao njegovog tika-taka 4-3-3 sistema pa „kud puklo da puklo“???!!! Kako smo prosli protiv Rena? JEsu li za tebe bile kvalitetne partije obe protiv Naftana i Omonije? Jesu li? Za mene nisu. Jeli bila kvalitetna partija protiv Rada gde imamo 60 minuta igraca vise??? Sa tim bodovima bi bili na minus 3 (onako usput) a to smo MORALI da dobijemo jer smo igrali na Marakani. Ne kazem da je Sale idealan, i on gresi, po meni je pogresio sto nije ZNATNO osvezio tim protiv OFK recimo sa 5-6 novih igraca, jer je evidentno bilo da je ekipa premorena-da se ne lazemo onakav preokret ( anije nam prvi) kostao je dosta snage. Prema tome, samo sam hteo da skrenem paznju da idemo iz krajnosti u krajnost.

Reply
Panta нов 23, 2012 at 14:30

a sto se tice derbija-koliko derbija si ruku na srce geldao dok je Robi bio ovde pa cak i zadnja 3 koja smo dobili, a da se oni nisu ispromasivali i mozda vecim tokom utakmice cak i bili opasniji, ali mi smo dali golove. Isto toliko smo naravno mi njih za vreme Stanojevica nadigravali, ispromasivali se, a oni pobedili!!! Prema tome, ne znam za tebe-menivarijanta da oni budu opasniji a da mi pobedimo draza 🙂

Reply
Marko нов 23, 2012 at 17:08

Negativna osobina našeg naroda je što smo emotivni, planemo u trenutku, a brzo zaboravljamo… Protiv Rena nismo imali ni promil šanse, sa onakvim timom. Prvo, sa Kaluđerovićem i Borhom brza kontra je nemoguća. Zatim, Li Adi nije prošao pripreme i blamirao se čak i u Jelenko ligi narednih 3-4 kola. Zadnji vezni Nenad Kovačević gori nego ikad, pa on je dodavao lopte igračima Rena ispred šesnaesterca. Čuo sam da se sad blamira u Azerbejdžanu ili nekom drugom Tadžikistanu. Evandro tek izašao iz povrede ramena, još nije igrao revanš zbog kartona. Najgore od svega, potpuno narušena atmosfera zbog slučaja Vilotić, koji se psihički rasuo I katastrofa igrao. Dakle, štoperi komedija, zadnji vezni bolje da ne igra, od Evandra ništa, a špicevi impotentni. Kičma tima – nula. Zbog svega toga Prosinečki je napravio radikalan rez i na zimu podmladio I “ubrzao” ekipu, pa uporedi samo Kasalicu i metiljavog Kaluđerovića. Tim koji je igrao protiv Bordoa je njegova zasluga, zašto godinama unazad niko nije napravio kompetentan evropski tim? Kad su derbiji u pitanju, treba imati u vidu da je ta ekipa izašla u derbije vrlo kratko nakon što su se upoznali na pripremama što je velika otežavajuća okolnost. Tačno je da su Partizanovci dosta promašili, ali mi smo svoje golove zaslužili timskom igrom, a i mi smo imali promašaje. Tri derbija zaredom za vrlo kratak period – nije slučajno. Tad nisu morali da driblaju po dvojicu igrača Partizana, a ipak smo dobijali. I ni u jednom nismo izgledali tako loše kao sad u prvom poluvremenu, potpuna dominacija komšija. Eto. No hard feelings, bro 😉

Reply
dragan нов 23, 2012 at 14:04

panta, ajde mi odgovori kada je Zvezda zadnji pit izgubila cetiri utakmice od 7? Pitaj svog caleta dali se on toga seca. Pa mi smo covece trebalo d apopijemo pet komada u sredu!
A i na KAraburmi. A i u Subotici. A bogami i protiv Radnickog na Marakani da ne produzetaka.

Po Robijem smo za godinu i po izgubili mozda dve utakmice vise od ovih koje je „Murinjo“ izgubio u 15 meceva! Sta ti covece gledas!

Jeste buila je velika razlika prosle jeseni. A onda je doveden celi novi tim. SELEKTIRAN. Kako su tada a kako danas igraju: Mladenovic, Maksimovic, Mijailovic, Milunovic itd… Bas svi ne valjaju?

Nije valjala tika-taka- E majstore, ja bi i sada da vidim Borhu kad ase zagradi pa je dan levo ili desno neko Mudrinskog koji ceka da mu neko da na trepavicu u petercu. O Evadru, KAduu i Tosketu pozadi da i ne govorim. Lukic je to sve sutnuo i sada gledamo sa Jankovicem napucavanje.

Voleo bih da dobijemo u Subotici, ali mi je muka sto bi se moglo desiti da ovakj levat istane jos koji mesec a onda nas nigde nece biti.

Reply
Panta нов 23, 2012 at 14:43

Dragane, ja ne opravdavam sve poteze Saleta ali ajde mi ti navedi-a znamo svi u kakvoj smo finansijskoj situaciji-koga bi ti doveo za malo para. Za tvoju informaciju Sale je pristao za pola novca koji je Robi dobio-da vidimo hoce li Robi (koga ja i dalje kao naseg bivseg igraca cenim) oprostiti dug ili nece-bas me zanima! I olaksavajuca okolnost je sto Sale nije prosao pripreme s ekipom i nije je u potpunosti selektirao-sta ti msilis ko je Robiju skrenuo paznju na vecinu tih igraca i u cijoj mladoj reprezentaciji su oni igrali? Sta mislis? Ko je bio selektor tim igrtacima.Pa javna je tajna da je sve osim Kasalice bila preporuka Saleta-Mladja, Maksa,Milivojevic, Milunovic. Ko je doveo Pantica, Mudrinskog, Robi? Nije bratac. Sto se Borhe i Evandra tice slazem se da bi ih i ja gledao rado u Zvezdi, ali to nema veze sa Lukicem vec sa PARAMA, koje mi nemamo, kapiras? A sto se Duska Tosica tice-nemam komentar-on je sam izabrao svoj put, mi ga nismo oterali, niti Lukic niti bilo ko iz Zvezde, naprotiv svi su hteli da ostane.
Za poraz od Spartaka je Sale i preuzeo odgovornost i priznao gresku, poraz protiv Jagodine ne zelim da komentarisem jer mi svi znamo da taj poraz nema veze sa Saletom vec sa Dimitrijevicem, sudijom Dimitrijevicem. Poraz od OFK naKaraburmi, slazem se, nema price-lose-ovaj sad na Marakani, meni licno ne zanci nista-sramota jeste, ali ako moramda biram izmedju kupa i titule, izvini, ali ja biram titulu-kupova imamo ne znamo gde cemo s njima!!! Jesu nas nadigrali…ali odgovori mi molim te koja je razlika da li remiziras (pod Robijem, a izgubio je i on od Spartaka i OFK-u nije dobio!) 5 puta, dakle odigras 5 puta nereseno-ili izgubis 3 utakmice-NEMA RAZLIKE…razlika je samo u tome sto je Robi izgubio SVE derbije na Marakani u sampionatu i pobedio (svaka cast) 3 puta na prolece-ali kad je prvenstvo bilo reseno. A ova pobeda u ovom derbiju i one 3 robijeve ne mogu, po vaznoci, da se porede.

Reply
dragan нов 23, 2012 at 14:54

Alo Pante covece! Nereseno je nereseno, ali cetiri poraza u sedam meceva!? Ko je to Zvezdi u dva meca trebao da uvali deset komada? I kad? Nikad bre dok ovaj dunster nije dosao!

Cuj Jankovic radi za manje pare od Prosineckog. Prosinecki je KRENUO OD NULE. Uporedi tim i januara 2011 i ovaj koji se Jankovic dobio. Pogledaj cenu igraca. Ukupnu. I sta bre da oprosti?! Covek je od 20 plata dobio CETIRI. Pa kuces vise. Jedino da radi za dzabe. Jel bi ti radio za dzabe?

I kada je „sam otisao“ (a OTERAN JE, za tvoju informaciju) samim tim je otpisao svu lovu iz ostatka ugovora.

Jel se secas da je taj Prosinecki odbio Viljareal u junu da bi ostao? Znas kada ce „Murinjo“ da dobije potziv iz Spanije recimo? Nikad, a mozda ni tad. Nije sve u semama na tablama i kredi.

Skloniti malog Murinja i dovesti bilo koga sa IDEJOM. Vratiti pas igru jer sa napucavanjem nema hleba.

U Uzicu samo neka individalni kvalitet igraca moze da nas iscupa. Popot Lazovica, ili gola KAkasile u derbiju..Jer mi neko novu igru sa „Murinjom“ ne mozemo imati.

Reply
Panta нов 23, 2012 at 15:08

Dragane, ja ne znam koliko godina ti imas, ali mi pod Muslinom takodje nismo igrali lep fudbal-ali USPESAN! Meni je to NAJBITNIJE-uspeh-ne lepota ‘ebe mi se za lepotu-ako uspemo uz to da odigramo lepo-kud ces bolje 🙂 ali primarni cilj je uspeh. Poenta price je u tome da je Robi ako vec poredis timove imao mozda i bolji tim, sa Li Adijem pozadi i Tosicem pored njega, Kaduom (koji je povredjen, nije ga niko oterao Dragane, gresis) koji je nazalost povredjen a tu Sale nije kriv taj igrac nam najvise , po meni, nedostaje, njegova brzina i kreativnost-onda Evandro, Borha-pa kad Robi sa tim timo nije uspeo da uzme titulu onda stvarno ne znam. Sale cak ima hendikep, Kadu je povredjen celu jesen, nema Evandra, nema Borhe, nema Tosica-doveden je Pantic (koji je usput odlican, bar meni) ali se povredi nazalost. Mudrinski koliko god ti sumnjas u njega sto 3 utakmice nije dao gol-alo on nas je iscupao nekoliko puta, Kasalica pre derbija nije dao gol na 10 utakmica, pa sta? Jer to znaci da ne valja? Ne brini ti za Mudrinskog dace ga on mozda vec u nedelju 🙂 ne zaboravi da je on dosao usred sezone i da je stavr umora kod njega mozda i najizrazenija je NIJE prosao pripreme sa Zvezdom. Igraci nemaju sampopouzdanja(poneki) i utice celokupna situacija na njih, mi zaboravljamo da ni oni nisu primili sve plate-ajde ti zivi par meseci bez para, da te vidim-veruj da to sve utice-a ne bezim od toga da je Sale u ponekom porazu sigurno imao svoj udeo kao i Robi-kao svaki trener ali do ova situacija nije zato sto Sale Jankovic ne zna svoj posao, vec okolnosti oko kluba. Secas u njegovom 1.mandatu da je odigrao 22 meca pa nije izgubio, cak je i stigao Partizan koji nam je na jesen bezao 11 bodova i na kraju je bilo minus 3. Znaci, polako gde ste potrcali. Podrzite ih sad kad im je podrska najpotrebnijalako cemo u pauzi dovoditi pojacanja pa ako treba i trenera menjati, ali sad ih podrzimo!!!

dr нов 23, 2012 at 05:24

Kaze okrecemo se prvenstvu,a tamo nam napravio -5,hahahaha 😀

Reply
Ryber Palunko нов 23, 2012 at 00:12

Tip samo čeka otkaz, da bi potom, po običaju, tužio klub koji navodno toliko voli. Da mu je mjesečna plata 100 dinara (a sramotno je i pomisliti kolika mu je), previše je, jer on ne vrijedi ništa.

Reply
Cira нов 23, 2012 at 00:07

Samo cu reci jedno…Aleksandar Jankovic nas potcenjuje i vrsi atak na nasu inteligenciju i zdrav razum…da li se ti to salis sa nama Sale?Srecom dace Bog pa da ti posle ove dve preostale utakmice vidimo ledja.

Reply
OGI нов 23, 2012 at 14:31

CIROO GROBAREEE

Reply
lazni murinjo, ej zvezdo нов 22, 2012 at 22:53

ljudi , ofk ima super tim kao i jagodina
ljudi igraju moderen fudbal, ali znaci m o d e r a n
kako njihovi igraci mogu da trce, da igraju jednostavno, da su jaci i brzi u svakom duelu ,
pa zato sto imaju em trenera em imaju bolje igrace

———
znaci, da se ja pitam, doveo bih igrace iz ofke i jagodine plus abu i vulicevic iz voshe
znaci,
rodic , veseljko, golman lukac, grbic i cavric iz ofke plus adzic stoper
abu i vulicevic iz voshe
popaj , iz jagodine
uz naravno nase milivojevica , lazovica i mozda jos 2,3 igraca

znaci
————————–
lukac
vulicevic, adzic, pantic, rodic
lazovic ili cavric, veseljko, micko, grbic
abu i popaj tj stojanovic, za one koji ne znaju njegov nadimak
————–
trener kiza milinkovic

ovo je super tim, ima hitrinu, prava krila i 2 super super napadaca, agresivni i jaki u duelu

Reply
SCHULTZ нов 22, 2012 at 22:06

igramo po sistemu toplo-hladno, mislis hladno-hladnije

Reply
PEĐA J7 нов 22, 2012 at 21:32

Ne okrecemo se sampionatu, nego nam je to jedino ostalo, a to je VELIKA RAZLIKA!
A i tu imamo -5, tako da je bolje da se manes dramaturgije i prosipanja magle, i motivises ekipu kako god znas da dobijemo Slobodu i Vojvodinu. U suprotnom, pobeda u derbiju ne znaci ama bas NISTA!!! 👿

Reply
Zvezdas нов 22, 2012 at 21:27

jel ovaj lud il mu noge smrde…:)

Reply
van basten нов 22, 2012 at 20:13

ne ulazeci u to da li je jankovic dobar ili los trener,jednostavno se vidi da on vise ne moze da pokrene ovu ekipu.da li su razlozi nedostatak autoriteta trenera ili igraci bez plate,sve jedno je,on i oni vise nisu u stanju zajedno da funkcionisu.

Reply
Mladjen нов 22, 2012 at 20:09

Da smo imali zglavnog trenera sada mi mi bili u plusu par bodova!!!

Reply
otpisani101 нов 22, 2012 at 19:50

jankovic napolje…ja ne mogu da verujem posle bruke i sramote on nastavlja da prica price kao moramo do kraja da zadrzimo bodovnu razliku…pa koga jankovic kada mu sreca okrene ledja moze da pobedi?…nikog…i umesto da analizira svoj rad,on uporno prica gluposti…pa zvezda pod njegovim vodjstvom u prvenstvu nije odigrala nijednu jedinu utakmicu na nivou prve lige…pa nas su svi ponizili,ne pobedili nego ponizili u ligi koja je u rangu azerbejdzana i dno fudbalske evrope…i umesto da kao castan covek podnese ostavku,on nama prica bajke o pobedama u ova 2 kola…ja mislim da nova uprava trebala je da ga smeni sinoc da bi pobedili poslednja 2 kola…bojim se da ce jankovicu da se desi novi ofk i bice i poslednja nada za titulom izgubljena…zvezda je zivot,sve ostalo su sitnice…

Reply
marko bl нов 22, 2012 at 19:17

nadam se bez tebe gubitnice od trenera i karaktera..kada bih ti sad dali plus 10 bodova ti nebi znao da uzmes titulu..samo teoretises a pojma o fudbalu nemas..sve sto je valjalo si unazadio..

Reply
Goran нов 22, 2012 at 18:45

Već je smanjen dug za 800 000.
http://www.sportal.rs/news.php?news=87174

Reply
dusan нов 22, 2012 at 17:55

pisao sam i posle 0-1 na karaburmi da je ofk kvalitetnija ekipa od zvezde. u drugom poluvremenu su nas odvalili od zivota. ali, nije tu najveci problem. mi igramo u uzicu i u beogradu sa vojvodinom i svima nam je jasno da necemo pobediti u obe utakmice. to znaci da glodari idu na odmor sa najmanje +7. ovo je grozno sve.

Reply
slobal нов 22, 2012 at 17:20

Ljudi, pustite ga nek’ se nada da ce ostati, nek’ ima kakav takav motiv za ova dva kola… Treba tu izvuci maksimum, ma sta on bio, a onda… Pa jasno je da jasnije ne moze biti… Stojadinovic ovog ne moze ocima, ima vec spremnog trenera za Zvezdu i spreman prelazni rok… Ne rece li danas da treba izgurati ova dva kola, a onda uci u vedrije i u veselije prolece… Opustite se, Jankovic leti cim sudija odsvira kraj utakmice sa Vojvodinom… I to naglavacke…

Reply
milos нов 22, 2012 at 17:20

jankovicu pali iz zvezde,od cetiri izgubio si tri utakmice,ajde ovu u kupu i nije strasno jer taj trofej nema nikakvog znacaja ali da si barem odmorio ekipu pa da covek i razume,ovako,ispao si,a igraci koji su preumorni i razocarani idu na noge slobodi,vec sad je jasno da ti nisi trner za zvezdu jer ocigledno pored struke vrlo si tanak i u motivisanju igraca a to je nekada da ne kazem uvek najbitnije…

Reply
Goran нов 22, 2012 at 18:45

Da je igrao Bajko prošli bismo.

Reply
psihijatar нов 23, 2012 at 11:48

How yes no! ( kako da ne)

Reply
crni_redstar нов 22, 2012 at 17:16

treba izdrzati jos ove dve utakmice,ako smo prodali kup da dodju za dzabe rodic i petkovic onda mi nije zao…sto se tice starog trenera daleko mu lepa kuca,novi mora da bude pravi iskusni i autoritativni trener.dalje igrace poput krenete i maksimovica stavrno zvezda ne sme da tolerise,oni su uzasni i nikada nece biti cak ni solidni igraci.da je maksimovic igrao derbi izgubili bi 4-3. kirovski je dobar golman ali je grobar,to mi se ne svidja…bajko neka ide treba uzeti nesto za njega makar pola miliona…asamoa i babalj na pozajmicu!mada znam da od njih nikad nece biti nista!…cavu dimitrijevioca i mirica pokloniti nekome,vesovica utopiti za neki evro,milunovic moze za milionce,lazovic za 3 miliona(dok jos moze),mikic bar za pola miliona i to je to! znaci na prolece uz novu upravu ocekujem pravog trenera,petkovica i rodica iz ofke,oporavljene kadua i pantica,milosa ninkovica,despotovica iz zlatibor vode i medojevica! sve ovo je vrlo realno-videcemo!

Reply
milos нов 22, 2012 at 17:22

a rodic i petkovic su mnogo jaki igraci,jednoga je kasalica pravio magarcem a ovog drugo onakav lazovic setao kad je stigao,daj manite me vise sa rodicem i petkovicem,nama trebaju mnogo kvalitetniji bekovi,jedan stoper i igrac seredine terene,napad je idealan…

Reply
Goran нов 22, 2012 at 18:46

Stranci.

Reply
Milojko Pantić нов 22, 2012 at 16:16

💡 Lepo se ti okreni, vrata znas gde su i MRŠ iz Zvezde! Neznalico, demagogu i bruko trenerska. Gori si i od Kratko Ostanića!!! On je bar imao obraz i otišao sam dok ti imaš obraz kao džon i hoćeš pare da pokupiš!!!!

Reply
CzvBoys нов 22, 2012 at 15:44

Menjamo trenere ko čarape,naša najveća greška. Posle Saleta pravo na grešku NEMAMO! Pament u glavu Stojadinoviću. Treba nam iskusan trener,koji će da podvikne na ove umišljene zvezdice i uvede strogoću.Dosta nam je bilo manekenisanja. SVI U UŽICE.

Reply
jaa нов 22, 2012 at 17:49

muslin ili zenga

Reply
aleksandar kš нов 22, 2012 at 18:04

vlada vukoičić 🙂

Reply
Goran нов 22, 2012 at 18:47

Murinjo bez mali.

Reply
dexy122 нов 22, 2012 at 20:19

Pa realno, Vlada bi ih na psihickom delu sigurno bolje pripremio od murinja, a mislim da zna vise o fudbalu i sportu uopste nego Jankovic

Reply
Zeljko нов 22, 2012 at 15:27

Kako te nije sramota?
Dosta je vise tvoje demagogije.

Reply
Zvezdalee нов 22, 2012 at 15:24

Place mi se kad citam njegove izjave . Brate ako si toliki Zvezdas ,idi . Idi jbm mu sve pa zar ne mozes da prepoznas trenutak da treba da ides i da ova ekipa nista nece uraditi pod tvojim vodjstvom. Rodjace bre na 22 utakmice primljen 31 gol . Jos te nije sramota da dajes neke izjave kako smo pali,kako se mi okrecemo prvenstvu . Rodjace svaki tim iole ozbiljniji ti da 2 gol,neki i 3 vidimo .BRISI !!!

Reply
delija_md нов 22, 2012 at 15:18

Sale Janković je izuzetno inteligentan čovjek, obrazovan ali nema dovoljno znanja i iskustva da izvuče najbolje iz ove generacije.
Sviđao mi se njegov stil igre za vrijeme prvog mandata na Marakani. Bilo je to isto ovo „bunarenje“ ali je sa onim momcima to bilo daleko konkretnije. Sjetimo se samo odbrane Ranđelović-Basta,Tutorić,Gaj,Anđelković koji je te sezone savladan manje od 20 puta u cijeloj takmičarskoj godini, dok su ovi sad oborili sve rekorde i ko zna koliko će puta do kraja vaditi loptu iz mreže.
Sve u svemu, Janković mora da ide a nadamo se nekom stručnom.

Reply
zvezdas iz gradiske нов 22, 2012 at 15:11

Koji mi, kad kažete okrećemo se šampionatu? Mislim da će se okretati neko drugi. Prošle sedmice ste rekli da je dupla kruna naša, prije dvadeset dana da do kraja sezone neće biti ni jedan minus. Gdje vam je odgovornost, samokontrola, ozbiljnost, dostojanstvo, ponos, moral, stručnost, taktičnost?

Reply

Leave a Comment