Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Конференција пред ОФК Београд

Milivojević, Janković i Nikolovski

Данас је у 13 часова на Маракани одржана редовна конференција за медије, пред утакмицу 12. кола Јелен Суперлиге, у којој ће нашу екипу угостити ОФК Београд. Пред медије су изашли ПР Марко Николовски, тренер Александар Јанковић и првотимац Лука Миливојевић.

Николовски је искористио прилику да у име клуба и играча, јавности честита празник.

Јанковић најпре је изнео очекивања од предстојеће утакмице.

Дуга недеља је иза нас, током које смо добро радили. Наш предстојећи противник је добар тим, и дефинитивно заслужује боље место на табели. Желим им да после ове утакмице крену у бољу серију. Они имају добре индивидуалце, али наше амбиције се не мењају. Желимо опет да уђемо у победничку серију. Имамо поштовање према противнику али верујемо у себе.

Шеф се затим осврнуо на здравствени билтен.

Пар играча је под знаком питања за овај меч. Пантић сигурно неће играти, због повреде коју је задобио на утакмици са Јагодином. Такође, Мудрински и Јовановић имају одређене проблеме. Желео бих да напоменем да је за Кадуа рано да игра, али ускоро ће бити у такмичарском ритму, добро тренира. Дарко Лазовић је у пуном тренингу и биће у конкуренцији.

Затим је своја очекивања изнео и наш првотимац, Лука Миливојевић.

Очекује нас тешка утакмица. Они су у јако доброј форми, али ми идемо на победу.

Луки је постављено питање, да ли се од њега може очекивати још „пројектила“ са дистанце.

Сигурно ћу шутирати када ми се укаже ситуација. Не шутирам никада ако нема резона. Ако ми се укаже шанса, даћу гол.

Новинари су се затим окренули питањима у вези са актуелним дешавањима око стања у управи Црвене звезде, јер их је занимало да ли та дешавања утичу на атмосферу у екипи, и на играче уопште.

Ситуација у клубу и приче око финансија се не примећују у екипи, на тренингу. Играчи дају свој максимум и не обазиру се на то.„-рекао је Јанковић и изнео своја запажања о претходним утакмицама: „Није нам свеједно што смо изгубили од неких екипа, али није смак света. Ни Барса није екипа која не губи бодове. Осцилације су очекиване. Не кривим одбрану, не могу ја на доста примљених голова да гледам као на грешку једне линије. Голови су резултат тимске игре, тако да одбрана екипе зависи од целог тима.

Марко Николовски осврнуо се на писања медија о одласку председника Лукића. „Изјава генсека Стефана Пантовића може једина да се сматра као саопштење клуба. Све остало је нетачно.

Подсетимо, сусрет са ОФК Београд-ом, заказан је за недељу, 13 часова.

Карте ће се продавати сутра, на Маракани, од 11 до 15 часова. На дан утакмице, карте ће се продавати само на Омладинском стадиону.

Конференцији присуствовао: Лука М.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Каква су Ваша очекивања пред овај меч?

Повезане вести

16 comments

s нов 10, 2012 at 03:25

samo ako nas brat terza pusti, dobijamo
inace ovako, 2 1 za okf, veze mi nemamo ,
fkcz je trenutnou rangu jagodine i ofke,

Reply
aleksandar sd нов 10, 2012 at 01:19

Sta ovo svake novine lupetaju svaka za sebe ko ce zameniti Lukica, a niko Dzajica ne spominje… Spominju Radujka, pa onu lopurdu iz jata i jos 2,3 njih..sve lopurda do lopurde.. Ajd ovaj Radujko je mislim iz telekoma tamo je dobro radio napravio od telekoma giganta..al ovi ostali su za zabelu pre.

Reply
Nemanja нов 9, 2012 at 23:31

Jankovicu odlazi!

Reply
Dusan нов 9, 2012 at 20:34

Lukic,Vesic,Djole Stefanovic,Kleut, Negic,Raja Bozovic,Steva Majami, analizirajte koja je to druzina.

Reply
Branislav нов 9, 2012 at 17:03

Ево већ шеста година се ствари врте у круг. Обећања пред почетак сезоне не мањкају, а онда у првенству сасвим друга прича. Неочекивани киксеви, па онда тражење опроста изјавама “ Неће се више поновити…“ и сл. Послије се стварно одиграју 2-3 добре утакмице, а у четвртој опет смарање по терену и поново кикс. Питам се докле више? До када ћете се играти нашим повјерењем? Јесте судија утицао на игру против Војводине, али је такође тачно да су наше „звездице“ упутиле само један шут на гол гостију у првих 45 минута. И шта ми имамо од тога што ћете можда побиједити ОФК-у, можда и Партизан, а послије све то упрскати у Ужицу.
Дефинитивно су нам потребне корјените промјене у руководству клуба, а они доле на терену треба да се запитају да ли заслужују да носе тај грб свети? Част изузецима!

Reply
Branislav нов 9, 2012 at 17:05

…против Јагодине (грешка у тексту ) 💡

Reply
Realan нов 9, 2012 at 16:48

Uprava napolje

Reply
otpisani101 нов 9, 2012 at 16:11

jankovic posle svakog poraza prica nebuloze tipa dobro smo radili i hocemo u pobednicku seriju…losa igra i porazi ko da se nisu desili…ja mislim da sa njegovom igrom bez ikakve koncepcije tesko ce mo do pobede protiv ofk…opet ce krivci biti karadzic,sudije,los teren itd…samo jankovic nije kriv ni za sta…ma napolje lukic zajedno sa jankovicem i vesicem…a i ovaj nikolovski ja mislim da goreg i nepristojnijeg portparola nismo imali , nezna da sklopi recenicu…samo verujem da promene na svim nivoima donose oporavak zvezde…jer ljudi koji i cetvrtu godinu izgubili titulu ,nemogu je doneti ni petui ni nikada…a i dug je utrostrucen , pa neverujete valjda da ce ga lukic smanjiti…zvezda je zivot,sve su ostalo sitnice…

Reply
Laki нов 9, 2012 at 16:10

Bog te,sanjao sam rezultat 1-1 😛 a da sad sam samo 2-3 puta sanjao reylutate :/

Reply
mczv нов 9, 2012 at 14:58

Jankovic,jako zanimljiva licnost, za njega nista nije izgubljeno,jer nikada nista nije ni osvojio

Reply
PROMENE нов 9, 2012 at 15:02

BRAVO!!! TAČNO TAKO! Ali uskoro ćemo i njemu videti leđa..nadam se!

Reply
ssss нов 9, 2012 at 14:43

kad bi pancev doso sa njim imamo sreca 😉

Reply
Realan нов 9, 2012 at 16:46

Tako je takav napadac nam fali,samo da nije malo mator?

Reply
PROMENE нов 9, 2012 at 14:34

Samo da dočekam da vidi leđa ovim ološima!! VESIĆ!? :facepalm: ..PANTOVIĆ!? :facepalm: …NIKOLOVSKI!? :facepalm: …LUKIĆ!? ➡ A U NAŠOJ ZVEZDI NEMA NI JEDNOG BIVŠEG IGRAČA,NI JEDNE LEGENDE KLUBA!!! Ovaj OLOŠ je sve najurio,ponizio,osramotio!!!! A MI!? Ćutimo i trpimo…

Reply
Spiritus нов 9, 2012 at 13:50

Kako se menjaju vremena. Da mi je neko rekao pre par godina da cemo u vaterpolu i kosarci da jurisamo ka titulama i evroligi, a da u fudbalu necemo 10 godina da osvojimo prvenstvo . . . Sta reci . . . ? Ko ce ove klosare vise da gleda ? Publike je sve manje i manje iz utakmice u utakmicu. Realno, nemamo nista – ni trenera, ni predsednika, ni igrace, ni upravu . . . Smesni smo. I dokle vise da gledamo ovu malu si**cu Nikolovskog na konferencijama za stampu ?

Reply
MileKrug2 нов 9, 2012 at 14:17

Nikolovski indijaaaanac

Reply

Leave a Comment