Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаКошарка

Радивојевић: „Морамо да верујемо у титулу“

У уторак почиње финална серија Првенства Србије, односно борба за титулу шампиона наше земље. Пред почетак серије за „Журнал“ капитен нашег тима Вук Радивојевић изнео је своја очекивања.

„Сви се одлично осећамо и жељно ишчекујемо почетак финала. Пресрећан сам пре свега због саиграча што смо стигли довде, поготово када одлично знам колико су рада уложили током сезоне. Имали су велика психичка и физичка пражњења, али сада уложени труд почиње да се враћа. Заслужили смо ово финале и желимо да га одиграмо на најбољи могући начин. На њега гледамо као награду и велики изазов“, рекао је Вук и додао да верује да екипа сада има један нови квалитет.

„Готово целе сезоне нисмо добили ниједну јаку утакмицу. Често нам се дешавало да паднемо и не издржимо до краја. Али, сада се то променило. Испало је идеално што смо баш у Крагујевцу играли мајсторицу и добили. Видели смо да можемо и то је од непроцењивог значаја.“

Наши кошаркаши су чак пет пута поражени од црно-белих ове сезоне, али сваки пут је било све неизвесније.

Партизан је фаворит, озбиљна екипа која чува трон. Али, ми ћемо дати максимум, па шта буде. Једино тако ћемо бити чисти сами пред собом. Из меча у меч, током сезоне, били смо све ближи победи у дербију. На последњем смо готово имали тријумф у рукама. Готово увек је на видело испливало наше неискуство, односно чињеница да нам недостају јаке утакмице. Сада смо сигурно јачи по том питању. Морамо да верујемо, то је оно што све време причам саиграчима.“

Вест можете коментарисати и на нашем форуму овде.

Повезане вести

6 comments

SHERIFF јун 4, 2012 at 15:14

Vreme je…Pokazite mud. pa i mogucnost da se osvoji trofej nece biti tako mala…Radnicki je bolji i nezgodniji od partizana problem je u vasim glavama…HRABRO!!!

Reply
Aca јун 4, 2012 at 12:10

Delije ce vas nositi do titule.Niko Zvezdo nema to sto imas ti. Veliki pozdrav za sve koji su bili u Kragujevcu,ostavili glas na tribini i mnogo doprineli da Zvezda prodje u finale.

Reply
era јун 4, 2012 at 11:31

U koliko sati se igra ?

Reply
Milan јун 4, 2012 at 14:29

U 20.00

Reply
kosta јун 4, 2012 at 09:37

Lazic proigrao protiv radnickog,red je sada na covica da nastavi niz 😀
P.S. Fegi je i dalje u soku

Reply
nikola јун 4, 2012 at 16:07

hahahah ima vremena za Covica ima on kredita kod trenera koliko hoces 😀

Reply

Leave a Comment