Moja Crvena Zvezda
ТрансфериФудбал

Звезда не да Миливојевића

Према речима менаџера Луке Миливојевића, Ранка Стојића, Црвена звезда је одбила да се овог лета одрекне младог везисте, односно инкасира бар 2,5 милиона евра за уговор играча који је прошле зиме из Рада стигао на Маракану.

„Искрен да будем и ја бих на месту људи у Црвеној звезди поступио на исти начин. Поштујем, наравно, њихов став, иако је понуда била интересантна“, рекао је Стојић а преноси „Журнал“.

Стојић тврди да је 2,5 милиона евра најмање што је Звезда могла да добије.

То је минимум, а у питању је турски клуб. Не бих о имену, довољно сам већ рекао… Међутим, то није био једини и основни разлог моје посете Звезди и разговора са тренером Просинечким и генералним секретаром Стефановићем. Да појаснимо, ја у овој ситуацији нисам његов председник, већ менаџер, односно неко ко брине о каријери Миливојевића. Кад је зимус договаран трансфер било је речено да ће играти на позицији задњег везног, а не напред. Јер, да сам знао да ће бити овако можда га не бих ни пустио у Звезду. Поготово што сам имао у том тренутку бољу понуду… Не желим, наравно, да правим никакав проблем, са Звездом имам коректне односе, али моја обавеза је да бринем о играчу и његовом даљем правилном развоју. Није да се не сналази, али далеко више би сигурно пружао као задњи везни. Јер, то је његова позиција на којој је играо годинама. На ово сам указао за његово добро, али и добро Црвене звезде за наредни период. Надам се да ће прихватити сугестију.“

Вест можете коментарисати и на нашем форуму овде.

Повезане вести

75 comments

Trece oko јун 4, 2012 at 23:53

Ranko, misliti i sr….. nije isto!!!

Reply
Tomica јун 4, 2012 at 20:40

Imam obicaj da na svakoj vesti procitam sve komentare, ali na ovoj necu ni jedan!!! pa dal ste normalni? sta pisete kilometarske komentare???? 😀

Reply
cz mk јун 4, 2012 at 19:04

pa ako si njemu menadzer nisi zvezdin trener robi je taj sta kaze ko gde igre jeb…. u kunja matorog , a ne bi ga ti dao za te pare da si znao da ce igrati napred , sto napred to vise love

Reply
dusan јун 4, 2012 at 18:47

ovo samo pokazuje na koliko smo mi niskim granama, ali istovremeno ne treba da nas iznenadjuje. stojic je jedini koji nam jos daje igrace na crtu. dosao je da pomogne nasoj upravi laznom pricom o tome kako ne damo igraca za koga je ponudjeno 2,5 miliona evra. pa mi bi lukica i stadion prodali za tolike pare, a kamoli luku milivojevica. no, nije to sada vazno. ono sto je mnogo interesantnije to je da vidimo kako funkcionise ova propala, namestena, odvratna toletova crno bela liga. ranko stojic je predsednik jednog prvoligasa i menadzer igraca koji igraju u drugim klubovima, i ne samo sto je menadzer on je verovatno i lukin vlasnik. on je dosao da nam kaze da njegovo vlasnistvo treba da igra na mestu zadnjeg veznog, jer da je znao da ce igrati nesto drugo on nam ga ne bi ni dao. posteno, zar ne? eh, da smo neki klub, pa da mu kazemo: ranko, on ce sve igrati u zvezdi, jedino nikada nece igrati zadnjeg veznog. ali, realnost je takva da mi zavisimo od ranka stojica. nek nam bog da srece da se vrate dani… i ja mislim da samo bog moze da nam pomogne.

Reply
milos јун 4, 2012 at 18:40

Koji je ovo lazov!

Reply
madness2233 јун 4, 2012 at 16:41

http://www.vecernji.hr/euro-2012/niko-kranjcar-danas-potpisuje-dinamo-kijev-clanak-416856 ,ako je tacno mislim da su velike sanse da Ninkovic dodje kod nas. 😀

Reply
Драган јун 4, 2012 at 17:50

Мислиш да ће његовим доласком Динамо пустити Нинковића за џабе? И да доведу пет Крањчара опет ће тражити новац за обештећење, баш због тога што им је новац потребан за нове играче.

Reply
Goran јун 4, 2012 at 18:44

2,5 m.

Reply
milossm јун 5, 2012 at 08:37

džabe krijete kad se zna da je naš 🙂

Reply
Драган јун 5, 2012 at 09:05

Па што не кажете раније да је наш, да и ја славим онда његов долазак 🙂

Reply
milossm јун 5, 2012 at 12:26

pa vi znate al ne sme da se priča 🙂 vojna tajna 🙂

Небулоза јун 4, 2012 at 15:53

Небулозно је да менаџери одлучују о томе на којој ће позицији играч играти.

Reply
marek јун 4, 2012 at 15:39

hahaha mi smo mozda jedini klub koji kupi igraca i nema pravo da ga stavi na bilo kojoj poziciji. Pa bre da smo ga na golu stavili ako se on ne buni šta ima da kaže ovaj papak!

Reply
Marko јун 4, 2012 at 15:27

Neda se pise zajedno,a ne odvojeno.

Reply
-.- јун 4, 2012 at 15:41

Hajde, molim te, nemoj više komentarisati.

Reply
Драган јун 4, 2012 at 17:55

Име Неда се пише заједно, а „не“ испред глагола одвојено 🙂

Reply
Goran јун 4, 2012 at 18:47

Marko je u pravu. Ne daj je odvojeno, a neda je zajedno. Jel ovde iko išao u školu?

Reply
Pera јун 4, 2012 at 18:54

Pa ocigledno je da ni ti nisi isao u skolu kad ne znas osnovno pravilo!!! Ne ispred glagola se pise odvojeno (da je u ovom slucaju glagol (dati)). razumes???

Reply
Goran јун 4, 2012 at 18:45

U pravu si.

Reply
realan јун 4, 2012 at 14:59

zar neko ocekuje da mi igraca platimo 200-300 hiljada

Reply
ShoNara јун 4, 2012 at 15:08

Ja ocekujem. Iz nase lige nebi smeli da placamo preko te cifre.

Reply
marko јун 4, 2012 at 17:08

Mislim, da u nasoj ligi, najskuplji igrac treba da ima primanja do 100.000e! Ni euro vise! A kad vidim neke ugovore, muka me hvata koliko novca se „baca“, na neke „pro“ igrace! 😀

Reply
CZV јун 4, 2012 at 14:49

Kakva bre sugestija,pa ne bih Micka bacio na klupu ni za kakve pare,decko je bog na zadnjem veznom,i ko si ti da Zvezdi sastavljas tim.

Reply
tovi1998 јун 4, 2012 at 14:27

znate li slucajno sta se desava sa milijasem ili ninkovicem

Reply
Ronaldinjo јун 4, 2012 at 14:48

Ajde bre ne smarajte vise sa Ninkovicem i Milijasom,Stefanovic je rekao da nece sigurno doci Ninkovic,a Robi je rekao da se nema para za Milijasa,a i Milijas je rekao da ga niko nije zvao,NE SMARAJ !!!

Reply
realan јун 4, 2012 at 14:55

nema nista od tog posla

Reply
Collonelo јун 4, 2012 at 14:21

Ne seri bre vise pun mi je k**** i tebe i ostalih „menadzera“!!!!!!!!A vise u pm svi vole Zvezdu a niko da nam pomogne.Mrs u pm pa tamo sastavljaj tim ZVEZDU NE DIRAJ !!!!!

Reply
marko јун 4, 2012 at 17:12

…fudbal postaje biznis, kad u igru udje kinta! 😉

Reply
Aca јун 4, 2012 at 14:07

Vidim da ovde vecina ne zna pravu istinu o Ranku Stojicu ali ja cu samo reci nesto sto nije od juce i sto je velika istina. Odredjeni procenat od prodaje vecine igraca ide njegovom bivsem klubu ili menadzeru koji ga zastupa. To je postojalo i za vreme Dzajinog predsednikovanja, a i pre toga i tako nesto ne pocinje niti se zavrsava sa Rankom Stojicem. Istina je da trenutno 90% Zvezdinih igraca nisu u njenom stoprocentnom vlasnistvu i da ce se odredjeni procenat a on se krece u rasponu od 30-50% od njihovih buducih transfera uplacivati njihovim bivsim klubovima ili menadzerima. Takve ugovore sa njima je potpisao predsednik fk ili lice koje je za to ovlasceno. Takav ugovor u ime Zvezde nije potpisao Ranko Stojic niti bilo koji drugi menadzer. Ranko Stojic nije jedini menadzer koji ima odredjeni procenat od buduce prodaje. Takav stil rada imaju skoro svi menadzeri u svetu i ne razumem zasto se bas on ovoliko napada a mnogi ne znaju pravu istinu o njegovoj saradnji sa Zvezdom. O ostalom da ne govorim. Prvo se raspitajte pa onda napadajte. Ja bar mislim da je napad ispravan samo ako je opravdan sto u ovom slucaju nije.

Reply
Falkone јун 4, 2012 at 15:14

Imaju u Evropi menadzeri i klubovi neke procente od naredne prodaje, ali to ide os 3-20 maksimum.Kod nas je pola-pola.To je samo dokaz da smo jako slabi kao klub kada moramo da pristanemo na to.

Reply
atza87 јун 4, 2012 at 15:19

Upravo tako. U potpunosti se slazem sa tobom. I mi dobijamo procente od kasnijih prodaja tih igraca, tj. naredne prodaje kada ih proda klub koji je od nas kupio igraca. Drugi je problem sto mi nemamo kintu da iskesiramo par stotina hiljada evra vise i ne bi ni dolazili u situaciju da posle od narednog transfera dajemo bivsem klubu igraca po ceo milion. Ima tu jos jedna stvaka a to je da nasi funkcioneri ne znaju koji ce igrac koliko da pruzi u nasem dresu pa im je finansijski isplativije da ga plate manje ali sa procentom od naredne prodaje!

Reply
Igor јун 4, 2012 at 15:42

A sta si tu novo rekao?

Reply
perica јун 4, 2012 at 16:14

Koja je prava istine njegove saradnje sa Zvezdom? Pošto ti znaš podeli to sa nama, možda onda i poverujemo u njegove dobre namere.

Reply
Aca јун 4, 2012 at 19:17

Da,sticajem okolnosti a i posto sam redovno na Marakani ( bio sam tamo i danas i popio kaficu sa Delijama ) znam kakav je lik Ranko Stojic i znam istinu o njegovom poslovanju sa Zvezdom. Isto tako znam i koliko je veliki Zvezdas. Mnogo veci od nekih foteljasa koji posecuju ovaj sajt i nikad stadion nisu videli, a prave se da sve znaju. E zbog takvih necu da govorim ono sto mi je poznato o Ranku Stojicu. Takvi to ne zasluzuju i neka nastave da pisu nevidjene glu.osti o Stojicu.

Reply
perica јун 4, 2012 at 20:51

Ti si kažeš danas bio na Marakani. E, vidiš ja sam, dok sam bio mladji, visio na Marakani. Gledao sam svaku utakmicu u kontinuitetu 25 godina pratio skoro svak trening ptvog tima (Pižon, Savić, Bogićević, Sušić…), utakmice omladinaca i pionira (braća Djrovski, Djurović, …), stekao prijatelje medju nekima od njih i znao puno toga što se tiče rada kluba. Neznam koliki si ti Zvezdaš, ali sam siguran za sebe da da sam mnogo veči Zvezdaš od tamo nekog Stojića, koji je uzgred budi rečeno bio golman Partizana.
E sad lepo reci šta je to Stojić uradio da bi se potvrdio kao veliki zvezdaš.

Reply
Aca јун 4, 2012 at 20:59

Ako kao sto kazes imas toliko godina koliko imas sto se moze zakljuciti iz tvog komentara a ne znas kakav je i koliki Zvezdas Stojic i sta je sve uradio za Zvezdu onda je svaka dalja prica suvisna. Eto vam ga kimi nestorovic koji mrzi Zvezdu i stalno podnosi nekakve tuzbe. A tek koliki je Zvezdas i Zoran Stojadinovic takodje menadzer tek o njemu necu da pricam sa takvima.Posto u tim godinama ne znas ko je Ranko Stojic ovim zavrsavam .

Titula je prioritet јун 4, 2012 at 13:36

Upravo zbog tih ogromnih procenata sto ce ici drugim klubovima ne treba te talentovane igrace prodavati pre nego sto odigraju kvalifikacije za LS i ne samo kvalifikacije,a valjda ce to biti sledece godine,a u suprotnom mogli bi otici mnogi ne samo Lazovic i Milivojevic zato treba znatno pojacati tim, da se osvoji titula,a ima dosta slobodnih igraca recimo levi vezni Dusan Svento,koji vrlo verovatno nece dobiti novi ugovor u Salzburgu,jer ima preveliku platu dobrih 600 000 godisnje,a tesko da ce mu neki drugi klub ponuditi takav ugovor,a nas klub bi mogao oko 800 000 za dve sezone,ako su mogli za Paseka da bace toliko i jos ga sad teraju.Prema mom misljenju najbolje i najisplativije bi bilo da ostane Brazilac,ali ako ode i on i Kadu i Dimitrijevic onda mora se angazovati neki provereni igrac,a Svento reprezentativac Slovacke bi bio i bolje resenje nego Milijas ili Ninkovic plus jeftiniji kao slobodan igrac,a ima i jos slobodnih igraca jeftinijih,mada manje proverenih,a najrealnije je da se dovede Robert Koren,jer trener trazi iskusnog igraca lidera,a Slovenac je ’80 godiste i istice mu ugovor u Hal Sitiju u kojem je ove sezone noseci „desetku“ imao zapazen ucinak 10 golova i 7 asistencija na 41 mecu u drugoj engleskoj ligi(Cempionsip) ali taj iskusni igrac bi klub samo kostao,jer ga kasnije ne bi mogli prodati i zato je ipak bolje angazovati mladjeg igraca za koga ne bi trebalo obestecenje,a koji bi imao najvecu platu u timu sto ne bi bio problem,ako je zaradi svojim igrama na terenu sto Paseko nije,ali ipak treba ga zadrzati ili nek se zaduzuju i dovode prava pojacanja,ali titula je obavezna,a bice para od Lige Sampiona.Tu su pare i tu je Zvezdi mesto.

Reply
perica јун 4, 2012 at 13:06

Ne sekira se Stojić za Milivojevića kao njegov menadžer, već kao vlasnik 40 procenata njegove vrednosti.
Kad je Milivojević prelazio iz Rada u Zvezdu Stojić reče “ treba pomoći Zvezdu“. „Pomoć “ se sastojala u tome što je dobio 500 hiljada evra po osnovu obeštećenja i pravo na 40% od sledeće prodaje Milivojevića Stojić nikome ne „pomaže“ kao Zvezdi. „Pomoć“ je naročito dolazila do izražaja kada je, koristeći Zvezdinu besparicu, odvodio mlade igrače Zvezde (Savić, Vuković, Mrkela, Pršo, Čaušić …) u Rad ,a sa druge strane dobro naplaćivao sa za one (Kaludjerović…) koji su dolazili u Zvezdu.
Njedovu brigu i „pomoć“ ljudi u Zvezdi moraju mnogo ozbiljnije da analiziraju, osim ako i sami ne učestvuju u takvoj “ brizi“ prema našem klubu.

Reply
Žile јун 4, 2012 at 18:32

Nije on odvodio nikoga iz Zvezde,već je Zvezda rasterala tu decu ne pružajući im šansu.Stojić je praktično vlasnik Rada i naravno da gleda svoj interes,da je u Zvezdi radio bi u našu korist.Niko nam nije kriv što saradjujemo na taj način sa R.Stojićem(za koga sam čuo da je Zvezdaš iako je branio za grobljane).

Reply
Mirko BGRS јун 4, 2012 at 13:03

Upravo zbog toga i mislim da treba da ostane i dobije priliku da igra,što bi ulazili u problem i pravili minus kad dečko ima kvalitet i siguran sam na kraju da bi vratili uloženo ako ne i zaradili.

Reply
milos 90 јун 4, 2012 at 13:00

ovaj Stojic umislio da upravlja Zvezdom!!!! ako on u Radu odredjuje gde ko igra ovde ce samo lepo moci da ga popusi………
niko netreba da ode,osim ako nedodje neka neverovatna ponuda!!!!
kad Babalj dolazi,jel ono 7.juna?

Reply
Miki Delija јун 4, 2012 at 12:56

Cuo sam da menadzeri ugovaraju najbolje uslove za svog klijenta(traze najbolju ponudu,najbolju platu za samog igraca kao i kolicinu para koje odmah dobijaju ali i procenat od buduce prodaje)….ALI da menadzeri sugerisu treneru kluba u koji je otisao njihov klijent na kojoj poziciji u klubu ce igrati-E TO JOS NISAM CUO..Zato nam i jeste tako u sportu generalno jer se za karijere tih zvezda i zvezdica brinu ljudi kao sto su Radojica Bozovic,Ramadani,Nikola Damjanac,Bulici,Ranko Stojic,razni Majamiji,Amerike,Bambalici,mama od Filipa Jankovica….Pa oni bi za pare prodali i sina i majku a kamoli nekog tamo svog klijenta MENADZERI-KRVOPIJE-PROPAST!!! Kada se tome bude stalo na put-tek tada cemo moci da pricamo o nekom sportu,a do tada ce Milivojevic morati da igra SAMO na mestu zadnjeg veznog,Borha ce morati da igra svaku utakmicu BEZ obzira da li je u formi ili ne,Mikic ce biti kapiten i jos sijaset drugih nelogicnosti….SRBIJO MAJKO……

Reply
Falkone јун 4, 2012 at 12:44

To je taj glavni problem naseg fudbala.Sada on „brine“ o Milivojevicu.Pa on brine samo koliko ce od ovog roba da uzme procenata i tako redom.Ko mu da je za pravo, tom Stojicu, da na bilo koji nacin odredjuje poziciju igraca u timu?Jos se sada i ljuti jer „nije bio dogovor da igra malo napred“.Ja stvarno cudom ne mogu da se nacudim.Ko se to sa njim u Zvezdi dogovarao o tome na kojoj ce poziciji da igra?Cemu onda trener.Ovo vise nije sport.Ovo je moderan robovlasnicki odnos i samo je pitanje koji je robovlasnik jaci Stojic,Aca Bulic,Ramadani,Veljkovic,Miskovic…….

Reply
escort јун 4, 2012 at 12:41

Kao sto neko ovde vec rece, pa kako mu je cena skocila 5 puta za samo plusezonu (sa 500 000 na 2 500 000 a verovatno i na vise jer kaze da bi ZVEZDA dobila toliko, a gde je njegov deo) ako ne igra na pravoj poziciji!? Sva sreca sto imamo Robija, on sigurno nece dozvoliti da mu ovakve krvopije sastavljaju tim.

Reply
Mirko BGRS јун 4, 2012 at 12:24

Kakve su šanse da Pašeko ostane?

Reply
ShoNara јун 4, 2012 at 12:43

Paseko ostao ili ne, on ce uzeti malo manje para nego kada bi ostao. Mogu sad da raskidaju ugovor da rade sta hoce ali on ce isto kao i Milovanovic i mnogi uzeti svoje ugovorene pare na jedan veoma popularan nacin, a mi cemo opet pricati o izdavanju evro licence.

Reply
Mirko BGRS јун 4, 2012 at 12:13

Iskreno neverujem u ponudu za Milivojevića od 2,5 miliona,realno od svih zimskih pojačanja koja su bila standardna najmanje je pokazao,dal je moguće da čovek ide toliko daleko da pokušava da nameće na kojoj poziciji će da igra njegov igrač,to je nedopustivo,ako je to kojim slučajem tačno ja bi ga prodao i te pare pojačao ugovore Lazi,Mićku,Tošiću i doveo ekstra igrača za milion ipo i nikad više uzeo Stojićevog igrača.

Reply
sinisa јун 4, 2012 at 11:56

Od tih 2,5 miliona Zvezda bi dobila 50%!

Reply
Ariljac јун 4, 2012 at 11:56

Aj Stojicu ne kenjaj!Prvo prodao si Luku onom ko je ponudio najvise tj nama,sada su nudili 2,5 mil za njega a ti pricas o tome kako on igra na mestu koje mu ne odgovara i indirektno kazes da on nazaduje?Pa odkud onda cena skoci sa 400-500 000 na 2,5 miliona?!Ti se ne pitas ko gde igra vec Prosinecki,ako si navikao u Radu da pravis tim i da govoris ko ce gde da igra ovde neces moci!Gledaj svoja posla!

Reply
Deki јун 4, 2012 at 12:33

Upravo tako!!!!

Reply
Bosko јун 4, 2012 at 13:35

I sam Milivojevic je izvjavio da je imao milionsku ponudu na stolu od nekog turskog kluba tako da nema potrebe da pises da smo mi ponudili najvise…Milivojevic voli Zvezdu i to je bilo presudno u njegovom presalsku,a to je Stojicu samo dobro doslo jer je vec uzeo 500k (+ procenti od sljedece prodaje) i uzece jos mozda milion evra kad ga Zvezda proda (naplatiti dva puta istog igraca je u najmanju ruku vrlo dobro)…a i sam znas da je lakse prodati dobrog igraca iz Zvezde nego iz Rada,ne lakse nego za vece pare 🙂
cijena mu je bila 800k,sad je 1,5mil evra na transfermarktu…pozz

Reply
Ariljac јун 4, 2012 at 13:55

Nekako sam tu Lukinu izjavu za visemilionsku ponudu zaboravio,ko ce sve popamtiti! 😀 Inace slazem se sa tobom. 😉 pozz

Reply
KureDelija јун 4, 2012 at 11:52

Kakvi se menadzeri motaju oko naseg kluba strasno :S !!!

Reply
nele јун 4, 2012 at 11:50

Ranko Stojic da govori jednom Robertu Prosineckom gdje treba da igra Milivojevic pa stvarno bezobrazluk… Sto je najgore tako izgleda svi menadzeri govore gdje treba da im pulen igra, al sreca nasa pa imamo Robija i on ne slusa nikoga nego sebe i svoj strucni stab.

Reply
delija rs јун 4, 2012 at 13:03

Ne podrzavam Stojica, ali takodje mislim da bi Milivojevic mnogo, mnogo vise pruzio na poziciji zadnjeg veznog igraca. I mislim da je i bolji na toj poziciji od Micka. Ali Micko je Robijev ljubimac i zato ima prednost na toj poziciji. Da, se razumijemo i meni je drago sto Micko igra, ali sam misljenja da je milivojevic bolji na toj poziciji. Pravi, moderni, zadnji vezni. Visok, jak, zna da igra i da se ubaci iz drugog plana….

Reply
ShoNara јун 4, 2012 at 11:45

ČovekBezSluha
4. jun 2012. at 11:22
Jaoo ovaj Stojić i laže i lupa. Ne verujem da je bilo ko ponudio 2,5 miliona za Luku, ista kao i da je on imao bolju ponudu zimus! Realno, Luka je dobar dečko, ali po ničemu se nije isticao iz odličng kolektiva, čak šta više, mislim da su Evandro i Mićko bili za nijansu bolji u sredini. A Stojića boli tuki i za Zvezdu i za Luku, on samo gleda da se bolje proda, da on uzme više keša sebi, pa zato mu i diže cenu ovim glupostima.
Najrealniji kolentar.

Reply
ShoNara јун 4, 2012 at 11:38

Za ta 2,5 miliona smo mogli da obezbedimo miran san, da pustimo Mijailovica, Evandra i Paseka da igraju na sredini i da osvojimo prvenstvo. Nikad mi njega necemo prodati za velike pare isto kao Kaludjerovica, ako je ovo istina propustili smo jedinstvenu sansu, ali siguran sam da je ovo velika laz.

Reply
Vanja јун 4, 2012 at 11:36

I ja se slazem da je Milivojevic najkorisniji na mjestu zadnjeg veznog, e sad je problem sto Micko moze da igra jedino na tom mjestu tako da je tesko poceti sa obojicom ali u ovom trenutku dao bih prednost Milivojevicu jer je mnogo bolji u ofanzivi.

Reply
delija јун 4, 2012 at 14:19

Micko je odlican i na mestu stopera.Robi vise veruje Micku a i on je bolji u defanzivi od Milivojevica.Imamo tipicne kreatore igre a to su Evandro i Kadu tako da zadnji vezni vise treba da se koncentrise na odbranu,a u tome je Micko najbolji.

Reply
ShoNara јун 4, 2012 at 11:35

Za ta 2,5 miliona smo mogli da obezbedimo miran san, da pustimo Mijailovica, Evandra i Paseka da igraju na sredini i da osvojimo prvenstvo. Nikad mi njega necemo prodati za velike pare isto kao Kaludjerovica, ako je ovo istina propustili smo jedinstvenu sansu, ali siguran sam da je ovo velika glupost i laz.

Reply
Aureliano Buendilja јун 4, 2012 at 11:31

Iskreno nisam vise za kombinacije sa Stojicem. On daje sebi za pravo da se mesa u takticke postavke. Micko i Milivojevic su 2 razlicita zanja vezna igraca.s tim sto drugi moze bolje da odigra u ucescu napada.ejjj,i onda kad prodamo nekog igraca delimo pola-pola sa Stojicem. Zato svi smatraju da je resenje nasa deca,pa i ako imaju menadzere sigurno po pola ne delimo pare.

Reply
veliki pravi zvezdas јун 4, 2012 at 11:23

Ne dajte upravo Crvene Zvezde da ide Milvojevic iz Crvene Zvezde jer ce on bit potreban Crvenoj Zvezdi i ne dajte upravo Crvene Zvezde da se vise pita tamo neki mendzer nego vi iz klub vese od kluba za nekog igraca pa da je to Milivojevic ili neki drugi igrac Crvene Zvezde i Robi vam je rekao da mora da se zadrzi kostur tima zato produzite saradnju sa Milivojevicem upravo Crvene Zvezde na jos najmanje tri godine

Reply
cigan јун 4, 2012 at 11:32

Нека тачка или зарез!? = )

Reply
ČovekBezSluha јун 4, 2012 at 11:22

Jaoo ovaj Stojić i laže i lupa. Ne verujem da je bilo ko ponudio 2,5 miliona za Luku, ista kao i da je on imao bolju ponudu zimus! Realno, Luka je dobar dečko, ali po ničemu se nije isticao iz odličng kolektiva, čak šta više, mislim da su Evandro i Mićko bili za nijansu bolji u sredini. A Stojića boli tuki i za Zvezdu i za Luku, on samo gleda da se bolje proda, da on uzme više keša sebi, pa zato mu i diže cenu ovim glupostima.

Reply
Delija јун 4, 2012 at 15:32

Najgluplji deo svake ekipe?! Ee moja budalooo…Golman je najbitnij igrac ekipee (pola ekipe) Sta bi rekao za Bajka onda?!

Reply
aleksandar јун 4, 2012 at 11:01

Stojicu,mars bre!!!!!!Danas se u modernom fudbalu traze univerzalci,igraci koji mogu da pokriju vise pozicija.
Kako ti kao golman(najgluplji deo svake ekipe),mozes da pricas gde je ko najbolji,u ostalom da li u Barsi Maskerano ili Buskec igraju striktno zadnjeg veznog???????U danasnjem fudbalu sa puno kretnje pozicije nisu toliko bitne……To mozes da popujes ovim tvojim bauhstelcima,od ZVEZDE odbij!!!!!!!!

Reply
njaVa јун 4, 2012 at 10:52

On je sad najpametniji na svijetu…….on sve zna….sta ga boli briga, ako Luki ne odgovara ta pozicija on ce sam to reci…..ZNAAAASSS!

Reply
Мани јун 4, 2012 at 10:38

Реално први задњи везни је Мићко, људина и играчина!!! Миливојевић лепо може да одигра са Евандром или Кадуом у тандему као централни везни. Мислим да је овај Стојић дошао на преговоре да дође Лука из Рада. 🙂 Мислим да је он бољи играч од Мирића…

Reply
nikola јун 4, 2012 at 14:15

Ovo ti Miric dislajkovao 😀

Reply
Kopre Nedri јун 4, 2012 at 10:13

mene što najviše nervira kod ovih naših menadžera, neznam dal ste to primjetili, je njihovo klasično dizanje cijena svojih igrača sa uvijek istom pričom. „za mog igrača je zainteresovan klub iz turske, mora on igrati šta ja kažem, bla, bla, bla…“, „oko njega se motaju klubovi iz njemačke i grčke, dajte više para, bla, bla, bla“, i slične priče. kao da prodaje konja na pijaci nekom ubogom seljaku, pa ga hvali kako ima još ponuda, al da mu je baš njegova prirasla srcu, al mora ipak dati više para

Reply
cigan јун 4, 2012 at 09:53

Управо сам на фејсу прочитао вијест из групе „Фратрия“ да је Спартак Москва заинтересован за Максу и Мићка. Објаснио сам им на неком мом сиромашном руском да од тога нема ништа! 🙂
Не дамо нашу дјецу, наше цигане!!! 😉

Reply
Kopre Nedri јун 4, 2012 at 10:09

nisi ti to dobro skontao, radi se o nekoj analizi ruskih novina, koji mladi igrači sa prostora istočne evrope bi mogli da se uklope u ruskom fudbalu i koji bi im klub odgovarao za razvoj. nije u pitanju nikakvo interesovanje niti bilo šta konkretnije

Reply
cigan јун 4, 2012 at 10:37

Могуће да је моја грешка, али пази:
„Два футболиста белградской „Црвены Звезды“ попали в сферу интересов „Спартака“, сообщает сербская пресса. Это 20-летний центральный защитник сборной Сербии Никола Максимович, а также 18-летний опорный полузащитник Срджан Мияилович, считающийся одним из самых перспективных балканских игроков.“
Не бих баш рекао да је анализа ако су „попали в сферу интересов Спартака“. 🙂 Даље, „јављају српски медији“, а они немају појма колико наши медији лажу! 😀

Reply
:) јун 4, 2012 at 09:37

Boli tebe sta ce on da igra -.-

Reply
Milan јун 4, 2012 at 09:29

Joj,ovog Stojića! Hoćeš možda i ti da braniš umjesto Bajka?! Odbij od Zvezde!

Reply

Leave a Comment