Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаРукомет

Докић:“Било је важно победити Партизан“

Nikola Dokic

Рукометаши Црвене звезде савладали су вечитог ривала у последњем сусрету такмичарксе 2011/12 године и тиме показали свима да наш рукометни колектив има лепу перспективу.

Након сусрета, један од најискуснијих у тиму Никола Докић, који је мрежу црно-белих тресао девет пута, изјавио је:

– Заслужили смо победу без обзира на све проблеме које смо имали. Има наговештаја да ће ти проблеми врло брзо и да се реше. Ова победа је заслуга добрих тренинга и посвећености послу. Било је важно победити Партизан јер је то ствар престижа. Ово је круна на добар рад и залагање.

Докић и Анђелић су одбрану Партизана доводили до лудила. Заједно су постигли 16 од Звездиних 29 погодака,  Докић је о свом учинку изјавио:

– Ја сам један од најискуснијих и морам да повучем екипу и донесем разлику на терену. Једино ми је жао што сусрету нису присуствовале „Делије“ па да заједно прославимо победу. Ипак, надам се да ће наредне сезоне навијачи долазити у далеко већем броју.

Овим сусретом рукометаши Црвене звезде окончали су учешће у Супер лиги Србије са скором од 15 победа, пет ремија и 10 пораза. Са овим учинком црвено-бели би имали обезбежено учешће у Евро куповима, али због одузетих шест бодова наш клуб се тренутно налази у средини табеле. Да ли ће се нешто по питању повраћаја бодова догодити, остаје да видимо и сачекамо.

Повезане вести

2 comments

sanja јун 2, 2012 at 13:16

Napred Zvezdo!!!

Reply
Delija1989 јун 2, 2012 at 11:30

Prestiza ispravite a ne presiza…Bravo rukometasi za pobedu!Juce dan kao iz snova!Sve pobede 😀 Uzdizanje SD CRVENA ZVEZDA je pocelo!

Reply

Leave a Comment