Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаРукомет

Перуничић:“Мене је срамота“

Nenad Perunicic

Рукометаши Црвене звезде су у сусрету четвртфинала Купа Србије против суботичког Спартак Војпута доживели вероватно највећи резултатски неуспех у историји. Скандалозном игром током других тридесет минута, момци који носе црвено-бели рукометни дрес дозволили су прволигашу из Суботице (други степен такмичења), да избаци некада славни клуб из даљег тока куп такмичења.

Након свега доживљеног у Суботици, тренер Ненад Перуничић је изјавио:

– Ово је катастрофа. Био сам убеђен да ћемо се пласирати на Ф4. Нико није могао ни да помисли да ће нам се нешто овако догодити. Први део је и био солидан, али у наставку као да сам извео неке друге играче. Изузев Војводине, нико нас није тако надиграо током другог полувремена. Екипа се једноставно предала. Разумем лош дан, али улог је било полуфинале домаћег купа. Иако за Спартак наступа велики број искусних играча, морали смо да славимо. Жао ми је што нас неће бити у Бору, јер Звезда тамо има велики број навијача.

Видно потрешен, Перуничић је још рекао:

– Мене је срамота. Од срамоте нисам могао да спавам. Играчи после меча нису могли ништа да ми кажу шта се то догодило. Па не могу ја уместо њих да се скинем и заиграм. Мене је све ово пуно заболело. Можда сам и ја погрешио што сам им за Ускрс дао три дана слободно. Та три дана су били без моје контроле и то нам се обило о главу. Не могу да поверујем да су овако млади момци могли да потцене било кога.

 

Повезане вести

6 comments

Zvezdomanija(f.Haker) апр 20, 2012 at 19:02

Ovde treba da radi metla i to sto pre!Volim rukomet i tesko mi pada ova katastrofa od kluba,stvarno se tesko mirim sa ovim nepodnosljivim stanjem.Sta je bre ovo ljudi?Pa da li je moguce da se ovo desava jednoj Zvezdi?Kome je u interesu da zadnje nekoliko godine gleda kako nam se klub raspada,kako se pati i bruka?Ma mi navijaci smo najveci krivci sto trpimo sve ove nesposobnjakovice u celom SD-u,i umesto sto kukamo po netu i pisemo komentare trebali bi da napravimo REVOLUCIJU!!!Da cela zemlja a i sire vide nase ogromno nezadovoljstvo i bes,i da konacno resimo sve sto nas tisti ovih par godina.Vulkan nam je potreban,vulkan!!!

Reply
priboj033 апр 20, 2012 at 16:58

Bruka i sroamota od coveka koji je kako je dosao na celo Crvene Zvezde samo kudio saves i sudije i koji je samo imao koristi od Crvene Zvezde, a nista joj nije dao !!! Posle ovoliko godina katastrofalnih rezultata vreme je da se dese neke promene iz korene, a ne da se vise gleda kako nam voljeni klub propada iz dana u dan zbog onih ljudi koji sam uzimaju, a nista ne daju !!! PERUNE ODLAZI , ALI OVAJ PUT ZAUVEK !!!

Reply
realan апр 20, 2012 at 16:02

Zar ne mislis da je vreme da sam odes?

Reply
nikola апр 20, 2012 at 16:01

Ti i Butulija pokupite svoje prnje i mars iz zvezde, samo time mozete da pokazete da vas je dovoljno sramota onoga sto radite ovom klubu od kada ste dosli. Ja kao covek koji se ceo zivot bavio rukometom, ne mogu da verujem da Butulija bez ikakvog srama moze da preuzme funkciju predsednika kluba. Svi koji su i malo bili u rukometu znaju kako je Butulija dosao do reprezentacije, znaju da su selektorske glave padale zato sto su hteli da vode Maksica na prvenstvo (koji je bio 10 puta bolji igrac), a ne njega, tata je sve sredjivao. A onda se neko dovoljno osili i unistava nam klub godinama. A i bilo kog coveka iz rukometa da pitate za Butuliju, niko nema jednu lepu rec da kaze!
Butulija, nije ti to tata kupio, mars iz Zvezde!

Reply
Zvezdaš апр 20, 2012 at 15:36

ja mislim da bez nekih teških radikalnih poteza nema nikakvog spasa RK C.zvezda. Oni dugi niz godina životare i tavore od danas do sutra, bez ikakve strategije. Bruka…

Reply
Milan апр 20, 2012 at 14:50

Не знате Бутулија и Ти,шта су стид и срамота…А што се тиче скидања,имао си прилику када си се вратио из иностранства,али си тада изабрао Будућност.Паре су ти биле важније.Упропастили сте Звезду.

Reply

Leave a Comment