Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Шерифова инспирација су вечити дербији

Фудбалери Црвене звезде су одиграли нерешено у оквиру 24. кола Суперлиге, резултатом 2:2, а као и јесенас, мрежу вечитог ривала је погодио Шериф Ендиаје.

Убацио је Хванг лопту у петерац после корнера, Сенегалац се добро позиционирао и главом матирао Јовановића. Погодио је и у првом полувремену главом када му је Иванић центрирао, али се нашао у офсајд позицији. Мучио је штопере Партизана који нису могли да освоје дуел, ни у ваздуху, ни на земљи против Звездиног центарфора, а слично је било и јесенас. Тада је у 71. минуту искористио убацивање Букарија са десне стране и ногом, у петерцу, послао лопту у рашље. Тако да, учинак Сенегалца је 2 од 2 када је реч о највећим утакмицама српског фудбала.

Ендиаје је у одличној форми овог пролећа и ово му је трећи погодак од наставка сезоне. Савладао је чувара мреже Новог Пазара у 81. минуту, када је показао да је опасност по противничке играче у казненом простору и да зна где треба да буде у сваком тренутку. Доказао је против Чукаричког зашто је играч високог реномеа, када је пред крај другог полувремена предриблао голмана и успео да затресе мрежу из врло тешке позиције за шут.

The post Шерифова инспирација су вечити дербији appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment