Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Мимовић: Нисмо имали среће, жалим због пречке

Први наступ на вечитом дербију у сениорској конкуренцији је уписао Огњен Мимовић (2:2). Млади десни бек је изнео утиске после сусрета и исказао велику жал због погођене пречке у другом полувремену.

Тужни смо јер нисмо освојили три бода. Играли смо веома добро, али нам је у појединим моментима недостајала срећа. Идемо даље по титулу. Ушао сам за нијансу “слабије” у дуел. Погрешио сам неколико додавања на почетку, али сам се брзо ослободио притиска. Задовољан сам лично мојом партијом. Изостао је погодак, а остаје жал за погођеном пречком. Из мог угла пут лопте до пречке, па до гол линије је трајао вечно. Много ми је жао што лопта није завршила у мрежи – почео је Мимовић

Играч рођен 2004. године истиче да су га саиграчи саветовали пред дуел, као и да ће црвено-бели дати максимум да на крају сезоне постану шампиони.

Спремам се пред сваку утакмицу идентично, не размишљам превише да ли ћу играти или не. Сви саиграчи су ме саветовали пред меч и пружили велику подршку. Има још доста да се игра до краја првенства, у оптицају је још 40 бодова. Срешћемо се са вечитим ривалом још једном у плеј-офу, ништа још није готово – рекао је Мимовић.

The post Мимовић: Нисмо имали среће, жалим због пречке appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment