Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОстало

Незапамћено интересовање за карте за Лигу шампиона

Џудисти Црвене звезде једини су клуб не само у Србији већ и у Европи који се може похвалити континуитетом врхунских резултата како у клупској тако и на индивидуалној конкуренцији. Црвено бело се справом могу назвати шампионском причом која траје. Управо трофејни Клуб из Љутице Богдана биће домаћин елитног такмичења, Лиге шампиона која ће се одржати 9. децембра у београдској Штарк Арени где све љубитеље овог олимпијског борилачког спорта очекује право уживање. Управа Џудо клуба Црвена звезда омогућила је да карте за овај догађај буду бесплатне како би сви могли да уживају у овом спортском спектаклу.

Џудо клуб Црвена звезда спремно дочекује 9. децембар, када ће у Штарк Арени у Београду угостити елиту џудо спорта. Карте за овај догађај ће бити бесплатне а свим џудо клубовима који су резервисали своје место Владан Гачић, пословни директор Џудо клуба Црвена звезда, уручио је улазнице.

Пре свега наша циљна група је што више деце јер су они будућност нашег џудоа. У вези тога карте су бесплатне али улаз је немогућ без карте, значи свако ко има карту моћи ће да уђе. Карата има довољно и делиће се и на лицу места за оне који нису успели да дођу до карте– истакао је Владан Гачић.

Никола Николић спортски директор Џудо клуба Црвена звезда позвао је љубитеље џудоа не само из Београда, већ и из Србије и региона да дођу и уживају у врхунскоm спорту.

Сви смо укључени у организацију овог догађаја, у Арени ће бити око 10.000 људи а овом приликом бих позвао све љубитеље џудоа да дођу и виде како изгледа светски догађај који се одржава у нашој земљи– истакао је Никола Николић – Сам назив Лига Шампиона много говори о томе да је ово такмичење изузетно важно, не само за наш Клуб него и за Савез и за државу. Долази 16 најбољих екипа Европе, врхунски џудисти од чега имамо олимпијске, европске и светске шампионе, значи сам крем нашег спорта биће у Београду.

Овај догађај жељно ишчекује цела спортска јавност. Представници српских џудо клубова истакли су да једва чекају да у Београду, виде Звезду у дуелу са француским ПСГ-ом.

За клуб Црвена звезда знате и сами да је ово врло битан догађај као и за цео српски џудо како за децу тако и за старије и ја као дугогодишњи такмичар али и сада као тренер имам потребу да присуствујем том догађају и да из мог клуба позовем и друге клубове да у што већем броју дођу у арену 9. децембра – рекла је Нина Дангубић, тренер ЏК Институт за џудо

Милун Делић, прослављени српски џудо тренер и спортски радник истакао је да је пресрећан јер ће Србија бити домаћин овог важног спортског догађаја. –Стварно сам расположен и драго ми је што се овакав скуп одржава у Београду и што је Звезда организатор. Надам се да ће Звезда да донесе титулу.

Колико сам чуо по распореду биће доста тешко чак и теже него прошле године што је било али зато смо ту да навијамо и помогнемо Звезди и нашем џудоу београдском и српском. Биће право задовољство да цео дан гледам и навијамо.

Изузетни резултати које Џудо клуб Црвена звезда остварује годинама у назад свима су дали наду да ће пехар Лиге шампиона –по други пут завршити у Љутице Богдана , само да ће га овај пут донети Звездини џудисти.

The post Незапамћено интересовање за карте за Лигу шампиона appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment