Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Иза југа Маракане – Кадети предводе репрезентацију

Кадетска репрезентација Србије до 17 година коју води селектор Јован Дамјановић почиње квалификације за Европско првенство, а на списку фудбалера који ће носити национални дрес на предстојећа три дуела се нашло чак девет кадета Црвене звезде. Међу њима су Вук Рогановић, Виктор Стојановић, Адем Авдић, Игор Бубања, Илија Тадић, Алекса Василић, Ђорђе Ранковић, Огњен Мишић и Урош Ђорђевић.

Сјајне партије су за изабраницима Слађана Николића, а то не остаје незапажено, те су деветорица кадета нашег клуба заслужено добила позив од селектора Србије до 17 година. Лепршава игра, уз највећи број постигнутих голова у досадашњем току лиге су сада већ традиционалне карактеристике које красе црвено-беле, стога из сваке генерације имамо велики број репрезентативаца, који су носиоци игре и у националном тиму. Вук Рогановић (штопер), Виктор Стојановић (штопер), Адем Авдић (леви бек), Игор Бубања (дефанзивни везни), Илија Тадић (офанзивни везни), Алекса Василић (офанзивни везни), Ђорђе Ранковић (крилни нападач), Огњен Мишић (крилни нападач) и Урош Ђорђевић (крилни нападач), ће се ставити на располагање Јовану Дамјановићу за дуеле против Азербејџана (21.10.), Луксембурга (24.10.) и Словеније (27.10.), у којима ће Србија бити домаћин у Старој Пазови.

Један од најталентованијих у Србији у свом узрасту дефинитивно је Урош Ђорђевић, који то показује из меча у меч, а управо је он изнео своја очекивања од ових мечева и истакао колика му је част да игра за Србију.

Част је носити дрес репрезентације, јер сви желимо да представљамо Србију на најбољи могући начин. Дефинитивно ће нам олакшавајуће околност бити што се сви знамо у душу и што долазимо из исте лиге, а чак нас деветорица је из Црвене звезде. Даћемо све од себе да остваримо максималан учинак, јер верујемо у свој квалитет и могу рећи да смо већ сада спремни за Азербејџан. Дефинитивно ће нам победе и учинак у репрезентативном дресу допринети за самопоуздање и за наставак сезоне, због тога ћемо имати додатан мотив – закључио је Урош Ђорђевић.

The post Иза југа Маракане – Кадети предводе репрезентацију appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment