Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Купи барјак, буди хуман и прослави Звездину титулу

ФК Црвена звезда обавештава све навијаче да ће се и ове сезоне на прослави 34. титуле шампиона државе, када ћемо 28. маја од 19 часова дочекати Нови Пазар на Маракани, вијорити црвено-бели барјаци на стадиону “Рајко Митић” као део неизоставне кореографије. Барјаци ће се продавати у Ред Стар шопу, као и на штандовима око стадиона, цена је 500 динара, а део средстава ће бити уплаћен за инфузоре на дечијем одељењу Института за онкологију и радиологију Србије.

Позивамо све навијаче Црвене звезде да обезбеде свој барјак, како би били део прославе шесте узастопне титуле у режији нашег клуба. Барјаци који ће се продавати по цени од 500 динара, израђени су по мотивима нашег клуба и уверени смо да представљају неизоставан реквизит сваког звездаша у личној колекцији. Наш клуб инспирисан шампионском фотографијом из сезоне 1976/77, жели да поново, као и прошле године, направи амбијент за памћење.

Барјаци се продају у Ред стар Шопу све до 28. маја када ће се одиграти утакмица, а тада ће се на прилазима ка стадиону поставити Звездини пунктови где ће сви моћи да купе барјак, буду хумани и учествују у сјајној кореографији која нас чека. Уједно, биће то прилика да се на најбољи могући начин прослави 34. титула, а надамо се, и трећа узастопна дупла круна, што ће ову генерацију учинити величанственом.

Подсећамо све звездаше да је улаз бесплатан и видимо се на Маракани!

The post Купи барјак, буди хуман и прослави Звездину титулу appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment