Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Немања Недовић МВП месеца фебруара у АБА лиги

Кошаркаш Црвене звезде Немања Недовић проглашен је за најкориснијег играча (МВП) АБА лиге у фебруару, саопштено је из регионалног такмичења.

Црвена звезда је у фебруару победила Игокеу 104:71 и екипу Задра 95:76. Недовић је просечно постизао 24,5 поена и имао је три асистенције по мечу.

Налазимо се у низу победа у АБА лиги. Најважније је да тако остане и у наредном периоду, који је најважнији део сезоне. Што се тиче мојих игара, ту нема велике тајне. Вредно радим, а када се добро осећам добро и играм. Најважније ми је да тако наставим”, рекао је Недовић за званични сајт АБА лиге и додао“ Наравно, наш главни циљ је да постанемо шампиони АБА лиге. Срећни смо нашом тренутном позицијом. Утакмица у Љубљани против Цедевита Олимпије је јако важна, такође и утакмица против Партизана где треба да сачувамо предност од 16 поена из провг меча. Има још да се игра у лигашком делу, сезона је дуга. Врло је важно да идемо утакмицу по утакмицу, да останемо здрави и надам се даћемо славити на крају сезоне – рекао је МВП месеца фебруара и звездино дете које је пре неколико дана стигло до првог пехара са вољеним клубом и Нишу.

The post Немања Недовић МВП месеца фебруара у АБА лиги appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment