Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Тема дана | Звездин камп се током августа одржава и у четири града у Америци

У новом издању емисије „Тема дана“ имаћете прилику да сазнате како изгледа организација Звездиног кампа под називом „Оствари своје снове, буди Звездина звезда“ у Сједињеним Америчким Државама.

Величина Црвене звезде се поред историјских резултата огледа и у подршци коју има широм Европе и света. Колико је наш клуб цењен, али и колику армију навијача има, потврђују и малишани који се са свих крајева планете пријављују за Звездин камп. Поред наше државе камп „Оствари своје снове, буди Звездина звезда“ се организује у Македонији, Румунији, Словенији и Сједињеним Америчким Државама, а управо последња наведена земља представља и највећи изазов. Како бисте сазнали нешто више о организацији, у којим градовима ће се одржати камп, али и на који начин сви заинтересовани малишани могу да се пријаве погледајте нову епозоду емисије „Тема дана“ у којој смо угостили Милоша Бајића – организатора Звездиног кампа у Америци.

The post Тема дана | Звездин камп се током августа одржава и у четири града у Америци appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment