Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Почетак продаје Звездине „фигиталне“ НФТ колекције у понедељак

Прва НФТ колекција на свету која навијачима омогућава да дођу до аутентичних, “фигиталних” дресова својих јунака са кошаркашких терена почиње у понедељак, 24.10.2022. преко платформе OpenSea.io.

КК Црвена звезда у сарадњи са компанијама адидас и „AUTHENA„, први је кошаркашки клуб који лансира своју НФТ колекцију која садржи аутентичне дресове, које ће играчи носити на утакмицама, њихове дигиталне близанце, али и многобројне додатне бенефите за купце дресова.

Дресови у којима су црвено-бели први пут наступали у Евролиги против Панатинаикоса (и које ће носити закључно са утакмицом са Барселоном) повезани су са својим идентичним НФТ репликама преко НФЦ тага присутног на сваком појединачном дресу. Управо уз помоћ скенирања НФЦ тага (скоро сви паметни телефони поседују ту функцију), навијачи ће приступити интернет страници и дигиталној платформи креираној и доступној специјално за њих.

Шта власник фигиталних НФТ-јева КК Црвена звезда добија још?

Сем аутентичног дреса са утакмице, победник аукције стиче право и на:

  • коришћења НФТ-ја, односно дигиталне имовине, чија вредност може да расте у будућности
  • попуст у ККЦЗ продавници од 10%,
  • приступ потпуно ексклузивним видео и фото материјалима клуба, који неће бити пласирани у јавност на други начин
  • специјална позивница за дружење са играчима, који ће им играчи предати аутентичне, потписане дресове са утакмице
  • гледање Евролигашке утакмице са Реал Мадридом, са посебних ВИП места у хали
  • позивницу на Новогодишњу коктел – прославу клуба
  • предност приликом евентуалне куповине карата за неко од евролигашких гостовања у ком ће клуб организовано водити најверније навијаче.

Акцији ће бити могуће приступити преко OpenSea.io – водеће глобалне платформе за трговину дигиталном имовином. Потребно је истаћи да ће се куповина Звездине НФТ “фигиталне” колекције вршити за сада искључиво уз помоћ ЕТХЕР крипто валуте, те да је купцима неопходан регистровани налог и средства у свом личном “крипто новчанику”. КК Црвена звезда ће, како би помогла својим највернијим навијачима, објавити и детаље поступка отварања крипто новчаника и целокупног процеса куповине једног од НФТ-ја из колекције.

Укупно ће бити понуђена само 34 аутентична дреса, “домаћи” и “гостујући” за сваког играча КК Црвене звезде. Дресови су већ у оптицају, играчи их носе од прве евролигашке утакмице, и носиће их закључно са утакмицом против Барселоне. Серијски број сваког дреса одговара серијском броју који је дигитално уписан у сваки јединствени НФТ, па је тако власник НФТ-ја 100% сигуран да је његов дрес заиста оригинал и аутентичан. Наравно, додатни начин провере ће бити и преко очитавања НФЦ тага на самом дресу, преко кога је он повезан са својим дигиталним парњаком где ће се на екрану појавити сви подаци око аутентичности, власништва али и самог играча чије је презиме на дресу.

У понедељак, 24. октобра креће продаја прве колекције НФТ-ј , који представљају гарнитутру домаћих адидас дресова са црвено-белим пругама и плавим детаљима. Ова гарнитура дресова биће у продаји са фиксном ценом која износи 0.25 етеријума (ЕТХ).

Друга гарнитура камуфлажних адидас дресова КК Црвена звезда наћи ће се у продаји накнадно и биће доступна на аукцијској продаји, са истом почетном ценом (0.25 етеријума).

КК Црвена звезда мтс је први кошаркашки клуб у Европи и свету који ће својим навијачима омогућити да стигну до овако вредне меморабилије – аутентичног дреса са утакмице који има и уникатну дигиталну вредност, уз многобројне привлачне бенефите. Подсећамо навијаче да продаја прве гарнитуре почиње у понедељак, 24. октобра у 12 часова.

Желимо срећу свим учесницима ове јединствене акције!

The post Почетак продаје Звездине „фигиталне“ НФТ колекције у понедељак appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment