Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеТрансфериФудбал

Сарадња са Ришариом Живковићем договорена, али…

Потенцијално појачање Фудбалског клуба Црвена звезд Ришарио Живковић јуче је у друштву Душка Тошића посматрао првенствени дуел између нашег клуба и екипе ТСЦ-а из Бачке Тополе, а након меча уследила је нова рунда преговора о селидби брзоногог фудбалера из Кине у редове српског шампиона.

Како се може сазнати договор две стране начело је постигнут и холандски фудбалер српског порекла могао би ускоро да постане становник Београда. Према расположивим информацијама Ришарио Живковић би се обавезао на верност црвено-белима до јуна 2025. године, а тренер Дејан Станковић би на њега могао да рачуна одмах након реванш мече плеј-офа УЕФА Лиге Европе.

Ипак, потпис на уговор још увек није стављен, па самим тим треб сачекати са промоцијом некадашњег фудбалера Ајакса. Наиме, Живковић је затражио неколико дана да размисли о свему, па ће у Гронингену донети коначну одлуку о преласку у редове српског шампиона.

Повезане вести

1 comment

ReD авг 22, 2021 at 23:12

Telegraf 7/11/13

Napadač Groningena srpskog porekla Rišairo Živković zbog svog talenta zainteresovao je brojne klubove Evrope, ali nažalost neće nastupati za reprezentaciju Srbije.
Međutim, 17-godišnji fudbaler ističe da podjednako voli Holandiju, u kojoj je rođen, i Srbiju. Mladi napadač prati dešavanja u srpskom fudbalu, a ima i svoj omiljeni tim.
– Rođen sam u Holandiji, pa je nekako odluka da igram za Holandiju bila najlogičnija. Ipak, podjednako volim obe zemlje. Čak i navijam za jedan klub u Srbiji, reč je o Partizanu – rekao je Živković za holandske medije, i otkrio za koga bi voleo da zaigra jednog dana.
– Real je moj dečački san. Volim Madriđane, divim se Kristijanu Ronaldu. Ali po mom ukusu su i Zlatan Ibrahimović i Radamel Falkao.

Reply

Leave a Comment