Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеТрансфериФудбал

Ибањез поново у Београду

Још од августа месеца 2016. године, када је након реванш меча 3. кола квалификација за УЕФА Лигу шампиона против бугарског Лудогоретса из Разграда (2:4), напустио стадион „Рајко Митић“, Луис Ибањез често је позиван и прозиван од стране навијача нашег клуба да се врати на место успеха. Иако је и сам у више наврата истицао да би се радо вратио у Београд и поново задужио црвено-белу опрему, до тога није дошло, али како се сазнаје омалени Аргентинац ће овог лета поново постати становник Београда.

Наиме, вихорно лево крило разантног ударца овог лета ће постати члан филијале нашег клуба, екипе Графичара и наступаће у Првој лиги Србије.

Ибањез је професионалну каријеру започео у екипи Боке јуниорс, а лета 2008. године постаје члан загребачког Динама у којем се задржао до јануара 2015. године, с`тим да је сезону 2013/14 провео на позајмици у аргентинском Расинг клубу из Авељанеде. Након шест месеци у мађарском Ђеру, лета 2015. постаје члан Црвене звездеза коју је одиграо 37 мечева и био стрелац 11 погодака, а у сезони 2015/16 окитио се и титулом шампиона Србије. Пут га је касније водио преко Турске где је наступао за Трабзонспор и Карабукспор, а од септембра 2019. носио је дрес мостарског Зрињског.

Сигурно ће искусни фудбалер у многоме моћи да помогне екипи Графичара у борби за пласман у елиту српског фудбала.

Повезане вести

1 comment

Delije Sever Ns јул 2, 2021 at 23:39

Dečko voli mnogo Zvezdu,svaku tekmu ostavljao srce na terenu.Dosta namestio golova i dosta lepih golova dao a posebno onaj u derbiju.Mislim da je doveden za nedo bog ako se Roda povredi da ima ko da ga zameni!Živi bili pa videli!Tu je u Grafosima i ako zatreba eto ga na Mari!

Reply

Leave a Comment