Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеФудбал

Фалков првенац

Фудбалери Црвене звезде убедљиво су савладали ИМТ са 3:0 на стадиону „Рајко Митић“ у оквиру четвртине финала Купа Србије. Сви актери на мечу, барем када је реч о нашем тиму, су пружили сјајну партију, али утакмицу ће најдуже памтити Филипо Фалко који је постигао првенац у Звездином дресу.

Према статистичкој платформи Инстат, Фалко је био фудбалер са другим највећим индексом (324), рачунајући све играче на утакмици, а „зарадио“ га је за само полувреме проведено на терену. Имао је 87 посто успешност када су у питању додавања (20/23), а од тога 14 пута је упослио нападаче, док је девет пута проиграо фудблере у последњој трећини. Успео је да постигне и погодак у 21. минуту када га је проиграо Иванић. Био је то мат у три потеза, а италијански офанзивац се феноменално снашао и са десетак метара матирао Катића.

Фалко је имао максималну успешност када су у питању дриблизни, а „трактористе“ је надмудрио пет пута. Поред доброг офанзивног учинка, истакао се и у дефанзиви. Три пута је одузео лопту, а од тога једном на половини противника. Стартовао је два пута без грешке и добио 10 од 13 дуела, од чега је осам у фази напада. Без сумње је Италијан за само 45 минута показао да је одличан играч и да је пред њим светла будућност у Црвеној звезди.

The post Фалков првенац appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment