Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуНајновијеТрансфериФудбал

Милуновић током зиме напушта Звезду?

Иако је још доста мечева остало да се одигра до краја јесењег дела сезоне 2020/21, већ сада почињу приче о промени играчког кадра у нашем фудбалском тиму. Како преноси „MaxBet sport“ искусни дефанзивац Црвене звезде Немања Милуновић током предстојећег прелазног рока напустиће стадион „Рајко Митић“.

Искусни дефанзивац обукао је црвено-бели дрес у децембру 2018. године када је као слободан играч стигао из белоруског БАТЕ Борисов. Како се сазнаје у овом моменту тренер Дејан Станковић жели у последњој линији играча другачијих играчких карактеристика, а с`обзиром да уговорна обавеза Милуновићу са нашим клубом истиче последњег дана месеца јуна 2021. године право је време да и Црвена звезда наплати обештеђење за некадашњег српског репрезентативца.

Тридесетједногодишњи Немања Милуновић пре Црвене звезде наступао је за чачански Борац, Младост из Лучана и већ помињани белоруски БАТЕ Борисов. До сада је у црвено-белом дресу забележио 60 наступа и био стрелац пет погодака. У националном дресу наступио је четири пута уз један постигнути погодак.

За сада нема информација где би Милуновић могао да настави играчку каријеру, али је сигурно да ће спортски сектор нашег клуба морати током зимске паузе да поради на јачању последње линије нашег тима.

Повезане вести

Leave a Comment