Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Љупко Петровић зна ко би требао да буде нова Звездина звезда

Прослављени тренер црвено-белих и човек који је седео на клупи златне Звездине генерације 1991. године Љупко Петровић сматра да Милан Борјан треба да се прогласи за Звездину звезду.

– „Ако би Црвена звезда као клуб поново покренула акцију да се неко од фудбалера прогласи за Звездину звезду, мислим да је Милан Борјан први на листи. Голман и Звездин капитен с`обзиром на то шта је све учинио за клуб у протекле четири године, заслужује да се нађе у одабраном друштву. Можда се неко неће сложити са мном, али мислим да је то поштено“ – рекао је за „Курир“ Љупко Петровић.

Милан Борјан је у дресу Црвене звезде бележио сјајне партије. Након победе над Гентом, Делије су на друштвеним мрежама констатовали су да би Милана Борјана, због свих одбрана, не само против Белгијанаца, требало прогласити Звездином звездом.

– „Борјан је дошао у правом тренутку у Црвену звезду. За ове четири године клуб игра Европу, две Лиге шампиона и две Лиге Европе! У неким одлучујућим утакмицама, као што су Краснодар, Салцбург, Копенхаген, Јанг Бојс он је био величанствен. Бранио је све што се може бранити, нема кикс, а има и континуитет у клубу“ – констатовао је Љупко Петровић и наставио:

– „Ето, и на последњој утакмици против Гента. Разлика између два клуба био је голман. Звездина два гола која је примио Белгијанац, Борјан би лагано одбранио. Опет, са друге стране, видели смо сви, Борјан је у две ситуације спасао утакмицу када је Звезда у питању.“

Повезане вести

Leave a Comment