Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

КК Црвена звезда меридианбет: Извештај буџетске инспекције без икаквих замерки

КК Црвена звезда Меридианбет обавештава јавност да је у четвртак 23.05.2024. године добио Записник о инспекцијском надзору Буџетске инспекције која је вршила контролу намене трошења свих средстава у периоду од 01.06.2022. до 19.02.2024. године.

Са задовољством закључујемо да је Буџетска инспекција сачинила записник без икаквих примедби и прекршаја!

КК Црвена звезда Меридианбет даје на увид јавности у прилогу испод текста.

Дужни смо да подсетимо да је Буџетска инспекција раније током 2023. године већ обавила детаљну контролу клуба за дужи период од 01. 01. 2012. године до 31. 05. 2022. године, као и да је и тада, као и сада, сачинила званичан Записник без било каквих примедби и прекршаја!

КК Црвена звезда Меридианбет делима потврђује да је најтранспарентнији клуб на овим просторима, јер је осим извештаја о наменском трошењу средстава, већ давао (и даваће) на увид јавности све приходе и расходе клуба, плате играча, менаџмента…

Наш клуб поздравља све напоре да се од стране надлежних државних органа у динар утврди пословање свих кошаркашких клубова у Републици Србији, као и клубова у другим спортовима. Управо због тога инспекције су добро дошле у наш клуб који ће као и увек детаљно обавештавати јавност о свим активностима по овим питањима. Очекујемо да ће надлежни органи у наредном периоду објавити и извештаје осталих спортских клубова који би требало да следе пример КК Црвена звезда Меридианбет и јавно објављују податке ове врсте јер се делом финансирамо као клуб од стране државе.

КК Црвена звезда Меридианбет

The post КК Црвена звезда меридианбет: Извештај буџетске инспекције без икаквих замерки appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment