Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Програм Звездине прославе 35. титуле

Фудбалери Црвене звезде ће прославити 35. шампионску титулу у историји клуба, као и четврту дуплу круну у низу на стадиону “Рајко Митић” у суботу, 25. маја од 19 часова на утакмици седмог кола плеј-офа Суперлиге Србије против Чукаричког, а очекује нас богат и садржајан програм на победничкој церемонији.

Уочи почетка дуела шефу стручног штаба нашег клуба ће бити уручена симболична плакета поводом више од 200 мечева на клупи Црвене звезде. Тиме ће отпочети и прелепа кореографија на Маракани, која ће сигурно пробудити прегршт прелепих емоција код свих звездаша.

Верујемо да ће наши првотимци наставити са добрим партијама и приредити утакмицу за уживање, а сви они који на стадион дођу раније, ће имати прилику да пред почетак меча уживају у снимцима голова из актуелне сезоне, који ће бити емитовани на семафору.

Пред крај утакмице над Мараканом ће “летети” и „кружити“ велики црвено-бели дрес са бројем 35, у знаку и симболу броја освојених титула Звезде, а чим судија означи финиш меча уследиће церемонија доделе медаља и пехара на бини постављеној на центру терена.

По завршетку прославе на стадиону, журка ће се преселити на Калемегдан, где ћемо присуствовати новом спектаклу и доживљају за памћење, који ће приредити навијачи и фудбалери на београдској тврђави.

The post Програм Звездине прославе 35. титуле appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment