Moja Crvena Zvezda
Архива

Одлука о Асамои и Радуловићу после Леотара, Бајку нови уговор

Играч Асанте Котокоа на проби у Звезди, Натанијел Асамоа одиграће још једну утакмицу како би убедио тренера Просинечког да је достојан Звездиног дреса. Он се јучерашњим голом и добром игром још више наметнуо стручном штабу, а Просинечки је након меча изјавио:

– Имамо још један сусрет, са Леотаром 28. јануара, после њега ћемо донети одлуку о Асамои- рекао је Роби за „Журнал“.

Десни бек Зете Милош Радуловић такође се налази на проби, као и Асамоа.

-И о њему ћемо одлучити након дуела са Леотаром – закључио је Просинечки.

Долазак Просинечког био је пресудан за каријеру Бобана Бајковића, а након годину дана брањења у континуитету, почела је прича о новом уговору. Популарни Бајко би требало, наредних дана да продужи уговор са Звездом, до 2013. године.

-Причали смо о новом уговору, биће вероватно на годину дана – рекао је Бајковић

Повезане вести

7 comments

igor јан 27, 2012 at 23:25

Admini jel imate vi neke informacije u vezi sa asamoom,kakve su sanse da potpise?

Reply
Драган јан 28, 2012 at 12:36

Роби је задовољан за сада, има реалне шансе.

Reply
igor јан 27, 2012 at 23:23

I na kraju ce robi da bude koletelarna steta ovoj upravi!!!

Reply
zvezdan јан 27, 2012 at 22:14

Opet Rajo Bozovic umesao svoje prste njegov bek iz Zete ce da igra a nase dete ce da sedi na klupi mali Stojkovic biser nase skole.Zivi bili pa videli i opet ce klubu da kroje kapu raznorazni Bozovici i takozvani prijatelji kluba koji samo gledaju da uvale neke svoje krs fudbalere, i nama da mazu oci nekim bombasticnim izjavama ko da smo mi pasli travu……

Reply
Vanja јан 27, 2012 at 22:45

To je to! Smucilo mi se kada sam gledao utakmicu protiv Zete neki stariji seljani su se sprdali sa nama zbog golmana vesica i stvarno je neopisivo koliko on lose izgleda na terenu, nema veze sto je uprskao kada god je dobio sansu ali ima veze kako je takav anti-talenat dosao u Zvezdu? A o igracima zete i raju je suvisna prica, nadam se da ce i tome ubrzo doci kraj.

Reply
Geo јан 27, 2012 at 22:13

Samo da Asamoa potpise!

Reply
kole јан 27, 2012 at 13:12

Na probi je bek iz Zete,(jasno o cemu se radi),a u Srbiji ne postoji bek koji bi dosao na probu. Ako vec hoce desnog beka ima jedan igrac u ofk Marko Petkovic i jedan u Hajduku, zove se Branko Pauljevic,ako nisu znalu. Opet je na pomolu trgovina sa prijateljima kluba.

Reply

Leave a Comment