Moja Crvena Zvezda
Архива

Звезда сутра у Требињу

Црвена звезда сутра у 13 часова игра свој четврти меч у припремном периоду. Утакмица се игра у Требињу, а противник је премијерлигаш из истог града, Леотар.

До сада на три припремна црвено-бели су забиљежили двије побједе и један пораз. Прво је надигран Грбаљ резултатом 4:0, затим Петровац са 2:1, да би на крају Зета побиједила црвено-беле резултатом 2:1.

Навијачи на прошлом гостовању у Требињу

Звезда је задњи пут против Леотара играла 28. фебруара прошле године, а резултат на крају је био 1:1. Тај меч је био хуманитарног карактера јер се сав прикупљени новац донирао за лијечење Огњена Гудеља, који је нажалост недавно преминуо.

Будући да Звезда не гостује тако често у Републици Српској, ово је сјајна прилика да наши навијачи дођу и подрже црвено-беле на задњој утакмици пред пут у Анталију. Сви знамо да се у РС налази велики број Звездаша, тако да не сумњамо да ће одазив навијача бити велики, те да ће наши фудбалери поново имати значајну подршку дванаестог играча.

Карте за утакмице коштају 8 км(4 евра) за особе старије од 15 година, док су за млађе 3 км(1,5 евро).

Повезане вести

7 comments

Бранислав јан 28, 2012 at 01:49

ХЕРЦЕГОВИНА ВОЛИ ЗВЕЗДУ…..

Reply
Vracarac јан 28, 2012 at 01:35

hoce li biti prenos negde ?

Reply
veliki pravi Zvezdas јан 28, 2012 at 00:10

Trebalo bi potisat ugovor sa Asamom jer je on najbolji bio na utakmici protiv Zete koji je Crvena Zvezda nazalost izgubila ,zbog slabe agresivnosti na macu protiv manjeg kluba Zete to treba da znaju igraci Crvene Zvezde ,nisam video na utakmici neki zar u igri Crvene Zvezde nazoalst gledao sam takvu utakmicu ,kao da je veci motiv bio Zetinih igraca , to mora da se ispravi igraci Crvene Zvezde ,ljudi zna li ko ima li prenosa utakmice Leotar – Crvena Zvezda jer mi se gleda a strasno mi se svidio Asamoa brz je ,umije go glavom da da dobro se snalazi sa loptom kada je kod njega ,ne gnjavi je umije da bude opasan po gol protivnika zar nije dovoljno sto je lijep gol dao Zeti ,trebao bi Robi u napadu da isproba napadacki tandem Kasalica i Asamoa kada budu igrala Crvena Zvezda protiv Leotara u Republiku Srpsku a na sredini Mijailovica ,Paseka ,Mirica i Milivojevica

Reply
McCool јан 27, 2012 at 21:20

,,Тај меч је био хуманитарног
карактера јер се сав прикупљени
новац донирао за лијечење Огњена Гудеља, који је нажалост недавно
преминуо“ (covece srce mi je stalo na 2 sekunde kad’ sam ovo procitao,strasno)

Reply
Milos јан 27, 2012 at 21:14

Salim se, bice textualni :))

Reply
Milos јан 27, 2012 at 21:13

Live Steam samo za tebe ))

Reply
MARKO јан 27, 2012 at 12:00

AL CE IMATI PRENOS OVE UTAKMICE

Reply

Leave a Comment