Moja Crvena Zvezda
Архива

Тошић се дефинитивно враћа у Звезду

Званични сајт ФК Бетис је објавио да је раскинута сарадња са Душком Тошићем, који се сада и дефинитивно враћа у Црвену звезду.

Душко је почетком недеље отпутовао у Севиљу да би се договорио са водећим људима Бетиса о прекиду сарадње, коју је данас и изборио.

Са повратком Тошића додатно је повећана конкуренција на лијевом боку, те постоји велика могућност да ће повратник са позајмице заузети мјесто штопера.

Повезане вести

55 comments

Dejan Milisic дец 31, 2011 at 11:41

http://www.mondo.rs/s229241/Sport/Fudbal/Stojkovic-_Reci_cu_sve_o_Zvezdi_i_navijacima.html
Sta mislite sta ce da kaze?Mislite da je on pravi grobar?xaxaxa….to je smesno….on se sada kaje sto je presao u Partizan,vise nego bilo sta…

Reply
RefleX дец 31, 2011 at 10:59

———————————Bajković (Kirovski)———————————–
—Mikić (Stojković)—Ćosić——-Maksimović—Tošić(Mladenović)——
——————————Mijailović (Dimitrijević)——————————–
——————–Evandro—————–Milivojević (Kadu)———————
—Lazović (Vešović)—Kasalica(Ožegović)—Borha(Perović,Pašeko)—

Reply
Dejan Milisic дец 31, 2011 at 12:04

Ja bi Tosica na stopera,a Mladenovica na levog beka,iz prostog razloga sto Cosica ne treba forsirati i uigravati jer na leto ide iz Zvezde…po cemu je Mikic zasluzio da bude ispred Stojkovica kome trebaju minuti…Borha je bolji od Perovica i Paseka?Smesno…

Reply
CZovac дец 31, 2011 at 12:43

Ako vec necemo Cosica koji je stoper, onda bolje da igra Krneta stopera!
Cosic ide za 6 meseci!
A ni Tosic nece da ostaje duze, makar ne kao stoper!
Bolje da se uigra tandem krneta-maksimovic, mladi su, ako se pokazu dobro mogu da budu makar 3 godine tu!
Borha po meni tek treca opcija, mozda druga u zavisnosti kako ce biti sa Pasekom, zbog povrede!
Zule i Mikic treba da dele minutazu, mislim da Zule nije bas spreman da izdrzi celu polusezonu sam na boku!

Reply
Nenad дец 31, 2011 at 04:20

Buca Stefanovic z predsednika SD Crvena zvezda…

Reply
rille83 дец 31, 2011 at 01:34

Eto sta su ti navijaci da ne kazem internet strucnjaci. Kukaju godinama kako se ne forsiraju „nasa“ deca a onda klub to uradi i bas jednog stopera ubaci u prvi tim a internet strucnjaci se ubise raspravljajuci kojeg levog beka ce staviti na mestu stopera pored zivog..zdravog i pravog KRNETE a ja bih jos i da dodam,posto vidim zaboravili ste ga,COSICA koji je kod nas do leta a MAKSIMOVICA racunam kao standardnog. Nemojte mi samo reci,krne je jos mlad ovo ono,pa i stojkovic i mladenovic su mladi pa trazite da budu u prvoj postavi. LJUDI,manite se vi tih briga,kao i briga o asamoi,ima ko ce to sve resiti,bolje da raspravljamo,pisemo pa mozda i neko iz kluba vidi te nase brige pa nam i uslisi zelje a to su da sto pre moramo nekako vratiti DZAJU,da sto pre stavimo skoro pa tacku na prelazni rok a to je da dovedemo jos ta dva jako talentovana igraca CAVRICA I PAULJEVICA,da sto pre pocnemo polako da prodajemo jednog po jednog igraca. To je ono sto bi bilo fantasticno kada bi uradili do pocetka priprema a onda laganica radis,treniras i do kraja prelaznog roka cekas da ubodes jos tog jednog spica ili eventualno igrac za poziciju koju budes uvideo na pripremama da ti ne stima. Opet kazem,ima ko o tome misli ali je ipak bitno da mi dignemo glas o najvaznijem pitanju,o kojem u klubu ocigledno ne misle a to je DRAGAN DZAJIC!!!
P.S. Ako neko ima info o CAVRICU I PAULJEVICU neka javlja posto u ova dva tri dana tesko da ce imati sta u medijima,niko nece raditi a mozda je to i melem za dusu,par dana bez lazova iz nesportskog ruznala,smortala,oslepljujuceg blica,tmurnih bajatosti…

Reply
delija86 дец 31, 2011 at 08:49

Krneta nije nase dete,jer je doveden prosle zime,Cosic se vraca na leto i povredjen je cesto,decko jednostavno ne moze da uhvati ritam,a NASE dete koje ja tu vidim je SPAJIC

Reply
rille83 дец 31, 2011 at 10:53

Decko, napisao sam „nase“ dete. Ako hoces bas tako da gledas onda ni Dejan Stankovic nije nase dete,igrao je u Teleoptiku kao klinac. A sto se tice Cosica,pa nadam se da nece ceo zivot biti povredjen,ne daj boze.
P.S. Admini ili ko zna neka mi kaze,JEL IZLAZIO NOVI BROJ „ZVEZDA SRBIJA“ sad 25-og?

Reply
Ivan дец 31, 2011 at 09:24

Moze li neko da mi razjasni, da li je Tosic prodat bio ili poslat samo kao pozajmica te se sada vratio i stvarno je opet nas? Hvala

Reply
Драган дец 31, 2011 at 09:31

Био је само позајмљен.

Reply
Czovac дец 31, 2011 at 01:15

http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropski-fudbal/208006/Drasticna-kazna-za-Sion-Mrdjina-ekipa-ostala-bez-36-bodova

Prilika koja NE SME da se propusti!
Ovo ce da ih natera da prodaju neke igrace, 100%, a Mrdja moze da bude jedan od njih! Samo treba brzo da se raguje!
Mozda da im se ponudi neki igrac kao doplata neko sa one liste koja govori ko vise nema mesta u CZ!

Reply
Alex Krycek дец 31, 2011 at 01:28

Па платиће нам људи да им не нудимо СР16, Јерему и екипу. Можда једино Каду…

Reply
CZovac дец 31, 2011 at 02:09

Pa mozda Kadu, ko zna sta je sa Vilotom i njega treba uvaljati negde, a i Piski rece da se blozi kraj saradnji!
Verujem da se sada moze dovesti za dosta manje pare!
2. liga, ne treba im opterecenje na budzetu, pa mogu i bez njega!
Posto gotovo sigurno ispadaju, mogu odmah da se otarase viska igraca!

Reply
choDa дец 31, 2011 at 02:12

povredjen 3 meseca…lose se oporavlja izuzetno,pusti isluzene igrace,bez motiva..

Reply
Vuk дец 31, 2011 at 00:47

Nece nikakvi Petkovici ni Tosici biti stoperi,a ni levi bekovi!
Verujemo da ce novi stoper biti doveden,a da ce na poziciji levog beka standardno nastupati Mladenovic!

Reply
severna_strana дец 31, 2011 at 01:06

e zbog ovakvih i ne mozemo da uspemo u bilo cemu… sad nam i jedan tosic ne valja… Boze dragi sta se desilo sa nasim ljudima, zasto nam je uvek sve tudje sladje, a nesto sto je nase ne valja… NIKAD BRE NISTE ZADOVOLJNI!!! MUKA MI JE OD TAKVIH LJUDI!!

Reply
Vuk дец 31, 2011 at 10:14

Cekaj,a sta je on uradio pa nam valja?
Pre dolaska je izjavio da navija za OFK,da ce mu biti svejedno da li ce otici kod nas li u Partizan.Zatim,nakon potpisa za Zvezdu izjavio je da je navijac ovog kluba.
Skoro celu godinu odigrao je na nikakvom nivou,da bi se vratio u formu i ubrzo nakon toga pobegao iz Zvezde.Cim je video da mu se ne ukazuje dovoljna sansa u Betisu u novebmru izjavio je da nije ni hteo da ide u taj klub.U Tosicevom ugovoru postoji klauzula koja ga je pustala u bilo koji klbu,a Zvezda bi morala da plati ako bi mu pravila probleme,zato Adzic nije ni hteo da ga zadrzava.

Reply
severna_strana дец 31, 2011 at 11:07

Prvo, on je veliki patriota, sto je dokazao u verderu i zbog cega mu je i propala karijera, drugo da nije veliki igrac ne bi igrao u bundes ligi i reprezentaciji… A ti moras da shvatis da igraca takvog kalibra, koji je u nemackoj imao platu kakvu ti ne mozes da zamislis mi drugacije ne mozemo da doevedemo osim da mu ponudimo da moze da ode ako ga trazi neka bogata ekipa.. Trece, on je bio ubedljivo najbolji igrac prosle sezone, jedini se borio i trcao na svakoj utakmici… O njegovim igrackim kvalitetima nema potrebe raspravljati, ali sta ces kad mi ne vidimo potencijal i kvalitet onoga sto nam je isped nosa i sto je anse, nego samo sanjamao o necemu tudjem, necemo sto nam je nedostizno…

Reply
Vuk дец 31, 2011 at 19:07

Tosic je igrao na nivou krajem prosle sezone,na zadnjoj utakmici,predzadnjoj i na pocetku ove!
Vise od toga nije pokazao.
Trebalo bi vecu sansu pruziti Mladenovicu,a ne ponovo razigravati Tosica!

Verni Delija дец 31, 2011 at 00:16

Sad Petkovica na mesto stopera,Mladenovica na levog beka,a Tosic da se izbori mukotrpnim radom za 10 min drugog poluvremena da ga ubaci Robi U IGRU ! Onako da nas napusti,i ostavi na cedilu ,strasno !!!

Reply
DEXI дец 31, 2011 at 00:13

Ako Mikic ode postoji mogucnost da Tosic postane kapiten.

Reply
Nenad дец 31, 2011 at 00:56

Ako bilo ko ode po meni Mijailovic treba da bude kapiten, Robi bi to najradje njemu dao traku ali se boji kako ce to uticati na njega, ja bi licno dao njemu traku mislim da je dovoljno zreo da se nosi sa tim pritiskom, jeste on najmladji ali je toliko stabilan, ja verujem da je spreman za kapitensku traku…

Reply
severna_strana дец 31, 2011 at 01:10

to bi bilo neozbiljno… bajko je najvise zasluzio to ako ni zbog cega drugo onda zbog staza u zvezdi… On je ovde 10 godina, a ostali kad se sastave ne mogu da skupe toliki staz u zvezdi…

Reply
Gile delija дец 31, 2011 at 09:10

Pa Marko Perovic je nase dete i sa najduzim stazom on treba da bude kapiten.

Reply
kole дец 31, 2011 at 01:23

najrealnije i po stazu i po sigurnom mestu u 11 treba Bajkovic da bude kapiten. ovo kazem bez obzira na to sto me iznervirao sa onim izletanjima. valjda bi ga to smirilo malo. ali da se ja pitam Micko bi bio kapiten u narednih 10 godina. ovako mislim da ce biti makar zamenik.

Reply
Ljubo90 дец 31, 2011 at 00:11

Duska obozavam,dobar igrac.KAda kazem dobar,mislim na to da moze da igra protiv solidne evropske ekipe a da se ne obruka kao sto znaju neki.Izjalovi se ponuda Frajburga za MIkica izgleda..Po meni ocekivano.Ne likujem,jednostavno to je igrac koji ima najveci kredibilitet izgleda kod Robija,samo ne znam zasto.Kvalitet sumnjam da poseduje do sada bi bar nesto prikazao znacajnije.Moja teorija je da igra zato sto nemamo zamenu za njega.JEste on dao 2 gola ove sezone ako se ne varam,ali je u ovoj novoj postavi po meni najgori igrac.

Reply
delija86 дец 31, 2011 at 08:57

Za Mikica se zalagao trener Frajburga koji je ako sam dobro procitao SMENJEN 🙁 tako da ce Mika i dalje da bude tu

Reply
Zvezdas Rijeka дец 31, 2011 at 08:58

Da, trudi se momak i sve ali jednostavno najslabija karika u timu…
Gledajući klipove onog Pauljevića, dečko je 2 klase bolji koliko je brži i probojniji od Mikića…
Ali Maksimović me oduševio….strašan igrač, po meni bez dileme naše najveće pojačanje…Visok, jak, strasno brzi fantastičan tehnički, kako povuče napad i ma odličan pas….čudo igrač..

Reply
delija86 дец 31, 2011 at 09:19

Da jer je pre stopera igrao zadnjeg veznog,takav ce da bude i nas Micko 😉

Reply
filip дец 31, 2011 at 00:03

Bajkovic-Mikic(stojkovic)-Tosic-Cosic-Maksimovic-Mjailovic-Milivojevic-Evandro-Lazovic-Perovic-Kasalica

Reply
Nenad дец 30, 2011 at 23:47

Ma stopere nek igraju Mijailovic i Maksimovic i to se biti dobro…
A za bekove stvarno nemam pojma, kad bi nekako moglo ova trojica da se menjaju na 10 minuta…

Reply
feffff дец 30, 2011 at 23:29 Reply
delija86 дец 30, 2011 at 23:18

Tosic,Petkovic,Mladenovic,Paceko,Perovic- Opasnu levu stranu imamo,samo da ova dvojica poslednje navedenih ispune ono sto mi svi znamo da umeju

Reply
stefan дец 30, 2011 at 23:03 Reply
007 дец 30, 2011 at 22:57

Ljudi jel ima neko informaciju o Aleksandru Cavricu bio je blizu prelaska kod nas ali sad se nesto ne pominje????

Reply
od rodjenja mog дец 31, 2011 at 01:14

nista druze…

Reply
Jovan дец 30, 2011 at 22:57

au koliko strucnjaka na jednom mestu!!! tosic ce igrati sta mu se kaze!!!! zbog toga i propadamo zato sto nam kelneri, krojaci i ostala gamad postavljaju taktiku!!! da sam admin stavio bih cenzuru na komentare na kojima se postavlja taktia!!!

Reply
Nebojsa дец 31, 2011 at 00:34

Druze, poenta ovakvih portala je da se kaze svoje misljenje, o bilo kojoj temi. Ne znam zasto mislis da bilo ko sa ovog sajta moze bilo kako da utice na taktiku tima, a tek ne razumem kako propadamo zbog toga sto ce neko ovde reci bilo sta?

Reply
r16 дец 30, 2011 at 22:39

Ovako slavi veliki Zvezdas kad potpise za voljeni klub….Luka Milivojevic CAR!!!
http://www.youtube.com/watch?v=ULjiZSzifpo&feature=player_embedded

Reply
stefan дец 30, 2011 at 22:56

Konacno pojacanje koje ce srcem da igra za Zvezdu.

Reply
Gile delija дец 31, 2011 at 09:19

E takvi nam igraci trebaju zna to Robi. Ziveo ti nama sto godina.

Reply
Bryan Zentz дец 31, 2011 at 10:24

Ja sam Kragujevčanin odakle je i Luka i mogu ti slobodno reći da je veeeliki Zvezdaš, uopšte cela njegova familija, tako da ovaj klip ne čudi. Mislim da njegov brat drzi ovaj lokal 🙂

Reply
Nemanja Muslin дец 30, 2011 at 22:28

Tosica sto dalje od stopera ,pa neka igra i napad ,ionako trci ko konj.

Reply
Nebojsa дец 30, 2011 at 22:18

Po mom misljenju Tosic ne bi treba da igra stopera, nego samo i iskljucivo levog beka, a Petkovica, koji je realno bolji od Tosketa u odbrambenim zadacima, baciti na stopera… Bar se meni tako cini…

Reply
darko дец 30, 2011 at 22:27

a sta je to petkovic pokazao? toske je za nejga izmislio fudbal . jeste je bolji samo u dizanju tegova i sepurenju po terenu !!!!!

Reply
Nemanja Muslin дец 30, 2011 at 22:30

Ne brini Darko ,Robi ce staviti Duska kao stopera ,uzivaj .

Reply
Nebojsa дец 31, 2011 at 00:25

Seti se derbija, dva puta je otklonio opasnost kod 100% sansi, mislim da je izblokirao Scepovica, a drugi put ne mogu da se setim koga. Ja i nisam rekao da je on bolji igrac od Tosica, ali da je bolji u odbrani, jeste. Prosle sezone kad god je Toske igrao stopera, bilo je trzavica i nesigurnosti, bas zato sto je mnogo ofanzivan, a kad je igrao levog beka, dovoljno je reci da je stigao na radare ozbiljnih evropskih ekipa iz ozbiljnih liga.

Reply
Nebojsa дец 31, 2011 at 00:39 Reply
il diavolo дец 30, 2011 at 21:31

iako je tosic bolji na levom boku treba da se pruzi sansa mladenovicu,a nek se za to drugo mesto stopera bore tosic,petkovic ,koji je bolji na stoperu i krneta.postava :bajkovic(kirovski)-mikic(stojkovic)-mladenovic(petkovic)-maksimovic-krneta ili tosic-mijailovic-milivojevic(dimitrijevic)-evandro(jankovic)-lazovic(vesovic)-perovic(paseko,borha)-kasalica(ozegovic)

Reply
Šeša дец 30, 2011 at 22:11

Ni Tošić ni Petković nisu baš neke solucije za štopera, ali ja bih prije stavio Petkovića na mjesto štopera, a Tošić da igra na svojoj poziciji, jer mislim da može više doprinijeti na toj poziciji, dok su na poziciji štopera otprilike jednaki. E sad, da li dati prednost Tošiću koji 4 mjeseca nije igrao ili Mladenoviću….

Reply
Petar дец 30, 2011 at 21:02

Na lIJevom boku….

Reply
Pera дец 30, 2011 at 21:06

Imenjace sta ti nije jasno? Drazen je iz Republike Srpske tako da…

Reply
Petar дец 30, 2011 at 21:19

Otkud ja znam odakle je on…

Reply
severna_strana дец 30, 2011 at 21:29

Pa ako nesto ne znas onda cuti i prti se svuda da kazes nesto… Za tvoju informaciju, u nasem jeziku su ekavica i ijekavicana potpuno ravnopravnopravne…

Reply

Leave a Comment