Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаФудбал

Медији дали – медији узели

Три пута су у последњих годину дана медији Црвеној звезди кроз Гаспром доносили џакове пуне паре, и три пута их односили са Маракане. „Мало“ ли је?

Последњих месец дана српски новинари су „напумпавали“ атмосферу, причали бајке, како то већ обично бива (по истом сенарију од летос и зимус), те повећавали спонзорски уговор Гаспрома на бар четири, пет, седам.. милиона евра по години. Било је ту и приче о пет милиона који ће лећи само за трансфере ове зиме, којима су подлегли поједини наши навијачи и кренули са маштањима – на кога би се тај новац све могао потрошити?

А онда – „шок, сензација“, ништа од повећања спонзорског уговора. Немојте, молим вас.

Када су кренуле поменуте приче ове јесени, објавили смо демант, како се не би навијачи нашли изненађенима и разочаранима када на насловним странама угледају наслове какви се могу видети данас – „Гаспром не да Звезди нови уговор!“.

Мало је што клуб има својих проблема, што су навијачи гневни, па хајде да додамо још мало соли на незалечене ране? Да им улијемо лажне наде, па их спустимо на земљу? Лепо замишљено, али концепт проваљен за све сам оне млађе, који се и даље надају.

Не, не кажемо овим да клуб не би желео већи уговор, и да до тога можда неће једном и доћи, па томе се сви надамо, зар не? Међутим, готово сигурно не сада, ма колико ми то хтели.

 

 

Повезане вести

49 comments

Бошко дец 16, 2011 at 00:04

А кад су хтели да промене Маракану у Газпром арену или да нам направе нови стадион. Не дамо Маракану

Reply
ivkovic дец 15, 2011 at 23:51

Mogli bi sto sta lose da kazemo o lukicu ali ne trebamo zaboraviti da je on oterao konobara i ostale lopove koji su urnisali klub.sada klub funkcionise kako tako a setite se gde smo bili pre dve tri god.sobzirom na nasledjeno stanje mislim da moramo biti strpljivi bar jos godinu dve

Reply
Severac дец 16, 2011 at 00:28

procitao tekst. Kao vatreni navijac Crvene zvezde ovako nesto nikada ne bih mogao da napisem o Partizanu. Ne bi mi „ljudskost“ dozvolila da tako nesto izbacim iz sebe. Bio sam u dilemi da autoru ovog teksta napisem komentar „pusi k…“, ali ta „ljudskost“ mi ne dozvoljava!!! Toliko. Hvala

Reply
Branislav дец 16, 2011 at 14:12

Tačno je , Lukić je napravio nekakav mali pomak, mobilisani su navijači, ali je to sve nedovoljno da bi i dalje ostao na čelu FK Crvena Zvezda. Čovjek sigurno voli Zvezdu, ali definitivno nema kapacitet da vodi klub. Nismo puno odmakli od vremena kad je tim vodila prethodna Uprava, a bojim se da nam tek dolaze teški dani. Nigdje se ne pominje visina trenutnog duga ?!? cc c

Reply
Nikola дец 16, 2011 at 17:16

A sta u tom tekstu nije istina? Sto se mene tice autoru oveg teksta svaka cast, covek nije nista slagao, samo je lepo izneo cinjenice. Mislim da je krajnje vreme da se manemo vise raznih teorija zavere, da otvorimo oci i da jasno vidimo sta se desava. Zvezda je u ogromnoj krizi, dug uvecan, katastrofalan igracki kadar, imidz kluba ozbiljno narusen i jos mnogo toga… A za to vreme Lukic maze oci navijacima (onima koji su dovoljno naivni) raznim pompeznim saopstenjima (od Toleta krivca za sve do stubova srpstva), a situacija vremenom sve losija. Zato ja pozdravljam autora ovog teksta i sve ostale koji ce bez dlake na jeziku da kritikuju ovu upravu, jer cutanja je dosta bilo!

Reply
Vanja дец 15, 2011 at 21:25

Mislim da postoji zelja kod gasproma ali ovoj upravi definitivno ni ja ne bih da o ni cent! Ako dodje Dzaja i postavi sve na svoje mjesto, ako adzic,vesic,lukic,stefanovic,rajo i kompanija ne budu vise prisutni u i oko kluba bice vise i para i bice Zvezda opet ona stara.

Reply
Sone дец 15, 2011 at 22:31

adzic je otisao…
tako da jedan manje 🙂

Reply
DeckyStrasni дец 15, 2011 at 20:25

ee, kad mi cekamo ruse, amerikance i ko zna koga sve. umesto da se skupimo mi navijaci pa svaki po 10 evra. moze i u proseku. nek sakupimo po 10e na 1 000 000 navijaca eto nama za pet dobrih pojacanja.

Reply
Ryber Palunko дец 15, 2011 at 23:07

Ili za pet dobrih funkcionera?

Reply
Ryber Palunko дец 15, 2011 at 19:40

Rusi nišu došli u Srbiju da daju, već da uzimaju. Lako bi oni doveli u red ovu ‘intersnu grupu’ u Zvezdi, da imaju želju da stvarno ulože (pa onda i uzmu, ako treba), jer su oni daleko veći mangupi od njih. Samo, oni bi po navici, kad je Srbija u pitanju, mukte.

Reply
Dusan81 дец 16, 2011 at 00:26

Niko nije tu zato sto nas voli , vec zbog interesa , ukoliko mi imamo interes onda se poklapamo , to je danas biznis , nece oni doci sa koferom i reci MI SMO GASPROM IMAMO PARA HAJDE DA VAM DAMO , da bi dobili novac treba da stvorimo uslove za uspeh , da imamo temelj a oni ce da daju dalje za gradnju . Mi imamo temelj od slabog materijala i oni misle da nije pametno graditi na temelju koji je slab , sve bi moglo da se srusi vec na prvom sledecem nivou.

Reply
Ryber Palunko дец 16, 2011 at 01:32

Ja nekako računam da je u Zvezdi samo temelj ono što je snažno, a to je 2/3 zemlje koja voli fudbal i Zvezdu. To je temelj. Ono što je nadgradnja, ono što sad imamo to treba rasčistiti. Gazprom bi u gorepomenutom temelju trebao pronaći svoj interes, jer nije šala učestvovati u ponovnoj nadogradnji onog što voli 2/3 zemlje (2/3 tržišta). Lakše bi mi bilo o ovom govoriti kad bi imao predožbu šta oni zapravo žele, natpis na istoku ili nešto ozbiljno, ali nemaju povjerenje u ljude u klubu. Za sad, o tom nema ni ozbiljnijih nagađanja, jer ovo što ovdašnji mediji piskaraju, to i ti i ja, uz pivo, možemo smsiliti, dnevno po desetak ‘BREAKING NEWSA!’.

Reply
Vuco дец 15, 2011 at 17:28

Eh rusi, kad izdadose karadjordja potpisavsi mir sa turcima u najgorem trenutku za srbe i htedose da nas okupiraju 1948 kao i cesku ’68 i zeznuse nas ’99 pa mogu valjda da zavlace i zezaju zvezdu. Zato i ima narodna ‘ne daj boze da nas rusi brane’.

Reply
uscanac дец 15, 2011 at 20:49

hehe a sto ne pomenu kad udjose u neki tamo Prvi Svetski rat zbog nas i jos par SITNICA XD Ne branim ih, znam i ja da ce da omaste brke ako bude moglo, samo tezimo objektivnosti.

Reply
petar дец 15, 2011 at 17:16

Uprava je dosta lagala!Sve igrace su toveli preko nekog sumnjivog lika!Rusi su nam bili neophodni da bi kupili barem jednog dobrog igraca.Samo nama nevaljaju neki igraci i onda posle dve,tri godine ga molimo za pozajmicu.(Cosic…)Bravo za dovodjenje u prvi tim Krnetu i Ozegovica.Opet nam treba dobar napadac,stoper i najmanje jedan vezni.Sad cemo da prodamo celu ekipu i dok se svi dovedu opet necemo biti uigrani.UPRAVA NAPOLJE!!!!

Reply
Slobodan дец 15, 2011 at 16:42

Prvo, rusi imaju para da neznaju sta ce sa njima, Salkeu daju 30 miliona godisnje, o Zenitu da ne pricamo, a ovde glume trudne miseve i daju nam 2,2, miliona i za to jos imaju neko klupsko vece, u upravi su i nadasve kenjaju li kenjaju… Dobro im je rekao Lukic, i ako im je rekao !!! Ja bih jos dodao, neka kupe prnje i neka se nose iz Zvezde… Dosta ih je vise, sta izigravaju, neku bracu, nekog velikog sponzora… A kada nam trebaju da malo podmazu za prelazni rok nema ih nigde… Mozda ne treba da budemo iznenadjeni… To su braca na recima, a na delu ih zabole za nas srbe, jos vise za Zvezdu… Tu su dok njihovoj zadnjici to odgovara, tu su zbog „Juznog toka“ i politickih planova, nisu tu zbog Zvezde i treba da sklone ruke od nje, a mi mozemo bez njihovih 2,2 miliona…

Reply
realno, zar ne дец 15, 2011 at 15:05

nisu rusi daju pare lukicu, coveku koji predstvalja simbol zvezdinih neuspeha u zadnje 2 godin, od kada je dosao ima 0-0-5 u derbijama, uz jedan dat gol i to auto gol knezevica
dokazano nesposobna uprava bez ikakvih osecaja da kupi igraca, tipa stefan savic ,ali je zato maher da dovodi drvnu gradju i da adzic preko zvezde resava svoje privatne novcane probleme
uprava je ispucala sve kredite, kirli kravcenko i njegov covek dobija na izborima i to je to, krece ruska zvezda, krasnaja zvezda, nazovite kako hocete, sa ovim salabajzerima nema napretka, dokazali su koliko znaju, znaju samo da kukaju kako nema para,pa para nije bilo ni pre 10 15 godina pa je dzaja ipak znao da napravi tim, znao je da dovede boskovica iz mogrena sa 18godina, znao je da dovede acimovica iz slovenija sa 21god, znao je da pruzi sansu drulic, znao je da nadje pericu ognjenovica iz smederevske palanke itd

ova uprava jedino zna da pise saopstenja i da preko marketinga maze oci, ponekad mi se cini da su neki zvezdasi toliko zaludjeni da ako im lukic kaze da napolju pada sneg( a sunce je) da ce mu poverovati

uprava napolje!

Reply
dzaja дец 15, 2011 at 16:45

Lukic i uprava svi napolje pa presli smo sve granice da ih branimo …pa stvarno ljudi jesu nama toliko zamazane oci.

Reply
stefan дец 15, 2011 at 14:42

Teorija zavere kada su u pitanju vesti vezane za Crvenu Zvezdu.Pa i sam Lukic je u jednoj izjavi rekao da bi generalni sponzor mogao povecati ugovor.Pa zasto bi to gasprom ucinio kada za vreme Lukicevog mandata dug se povecao(zar su mediji i o tome lagali da tu pricu nisu izbacili mi bi i dalje verovali kako se dug smanjio),omladinska skola pa sta se tu sve dogadja treba da se udje u prvi tim pa igrac ima brdo menadzera pa da bi dete igralo treba da se da odredjen iznos para,pa losa selekcija igraca,rezultata na pomolu nema, ja stvarno postujem odluku gasproma a i uveren sam da je tako da mediji nisu plasirali laz.Dosta o teorijama zavere ja samo vidim da su trenutno igraci i uprava najjaci kad daju izjave za medie.Pobedice oni svakoga pa sad opet ce da rasture partizan a kad derbi dodje nigde ih na terenu nema.Pa da li mediji lazu kad prenesu ovakve izjave igraca.Budimo realni i recimo da se u fudbalskom klubu desava ono sto se desilo kosarkaskom klubu.U sportu u kome smo uvek bili najbolji mi smo dotakli dno.Svi redom treba da odu iz Zvezde i uprava i igraci zajedno sa svim menadzerima koji su sa ovom upravom usli u Zvezdu.Dok Lukic i kompanija vode Zvezdu uvek ce vladati teorija zavere i svi Zvezdi otimaju titule a ponajvise Tole.Uprava napolje

Reply
Celavi1991 дец 15, 2011 at 13:53

ertre и остали, шта се нервирате око коментара на вестима,гробари су организовани само кад треба нека лоша вест о Звезди да се испамује !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reply
Dusan81 дец 15, 2011 at 13:22

Dragane , lepo si napisao . Voleo bih da napises sta smo sve mi kao klub uradili u proteklim godinama da nam se ne bi desavale ovakve stvari. Ocito je ostao jos Gasprom kao zdrava kompanija koja nije zarazena nasim lopovima , ona jedina je svetla tacka u citavoj prici i ovi klinci sto su prekomandovani… Pomenuti Zvezdu nekada bilo je cast , a danas je Zvezda ogledalo lopovluka i kombinacija , kumova brace i prijatelja , sistematski smo sami sebe unistili , dozvolili smo svakoj bagri da boravi u prostorijama kluba. Daj pisite o sadasnjoj slici , pustite ostale listove da prodaju tiraz , uvek je bilo toga , samo nas danas to boli , to je jedna razlika . Da smo danas prvi na tabeli, mi bi se smejali na ove naslove , kao sto se nasmeju komsije kad im kazu da ne placaju plate zaposlenima. Daj da se bavimo nama i samo nama ,pustite novine , budite neutralni i dajte svima ovde jasnu sliku. Siguran sam da ne pisete sve sto vidite na stadionu i oko njega, pisu se lepe stvari , broj gledalaca i slicne stvari , dajte malo napisite i problem Zvezde. UPORNO PISITE sta je problem u ZVezdi , narednih 5 godina ,dajte malo opozicije , nemojte biti nezvanicni sajt a pisati bajke i price za malu decu posle svake pobede od dva gola razlike, budite onda zvanicni sajt . Okaci sliku Steve Majamija svakoga dana ukoliko je on ostetio Zvezdu za jedan evro . Ja sam razocaran kad citam nase komentare i vidim da mi sve znamo ali nema ko da nas povede , nema vodje , bas kao ni na celu kluba ni u ekipi . OBEZGLAVLJENI SMO ! I nemojmo uvek kriviti druge za svoje neuspehe , nije nama Tole napravio dugovanja igracima , vec mi sami , nije nama Tadic napravio Stevu Majamija , nego ljudi koji su u klubu … Zamislite da se procita na forumu Barselone da je neki klinac morao da plati da bi igrao u Barsi ?!! Glave bi letele , a kod nas ? Mi uvek cekamo da neko drugi opere nas prljav ves , evo sada cekamo da nas neko spasi , stalno cekamo , a lopovi se pune i nude nase igrace nama , e zemljo otvori se ! Ovo sam pisao jer mi je mnogo tesko da citam izgovore pa i pravdanja nasih ljudi u klubu , navijaca i svih koji vole ZVezdu . BUDIMO srecni sto imamo generalnog sponzora pored ovakvih lopova u klubu , ovi preko brda ga nemaju a imaju stabilnost . DAJTE TEKST O ZVEZDINIM GROBARIMA, Ime i prezime , ko kada zasto i kako … Od prosipanja teorije zavere nema nista . INFORMISITE navijace Zvezde posto nas je ova uprava prevarila o transparentnosti . Do dana danasnjeg nisam saznao ko je mahinacijama ostetio Zvezdu u proteklih 6 godina…

Reply
alex86 дец 15, 2011 at 14:35

Dusane svaka cast za ovaj tekst,sve pohvale.Hteo bih ovom prilikom da uputim apel,molbu kako god hocete da admini sa ovog sajta pokrenu ove tvoje predloge.Evo ja cu da iznesem neko svoje misljenje ove ocajne situacije i u neku ruku da ukazem na to da je ova uprava rak rana za nasu Zvezdu.Kao prvo kada su dosli rekli su da je dug 27 mil.evra i da su ga smanjili posle 12 meseci za 6 mil.U medjuvremenu Lukic pre svega a i njegovi saradnici zaratili su sa svima sa kojima su mogli,od FSS,pa do skoro svih klupskih legendi(Pizon,Dule Savic,Dujkovic i da ne nabrajam dalje).Nastavljena je pogubna praksa dovodjenja neproverenih i nekvalitetnih brazilskih fudbalera koje niko drugi nece i preko koljih se kradu velike pare.Dokaz za to je Borha koji ima enormno visoku platu od 200k evra i stavku u ugovoru po kojoj mora da igra svaku utakmicu.Medjutim tu su jos Evandro,Mezenga i Paseko(koji je placen 700k).Prva trojica su veliki promasaji,a s obzirom da su i Paseka doveli isti ljudi,znaci Rambo,njegov brat i Adzic mozete li da zamislite o kakvom igracu se radi,on uostalom godinu dana nije igrao za Gremio dok nije dosao kod nas i sada jos nekih 7-8 meseci,to je zanci skoro 2 godine i usput je vec uspeo da napravi problem(svojevoljno je otisao u Brazil iako je Robi rekao da ostane do 25.12.2011 u BG).Znaci Evandro i Paseko su najplaceniji igraci sa po 300k evra(to je informacija koju ja imam,ne mogu da tvdim 100% da je istinita,ali od mnogo ljudi sam to cuo,uostalom neka me neko ispravi ako nisam u pravu).Grubom racunicom dolazimo do podatka da Zvezda pomenute igrace placa oko 1 mil.evra,e sada ja vas pitam koliki procenat Rambo i njegov brat uzimaju od njihovih plata,a zatim od njih Lukic,Vesic i Adzic?Pa sigurno da ta brojka nije mala! I pored svega toga sve do poslednjeg derbija aktuelno rukovodstvo je imalo bezrezervnu podrsku velike vecine navijaca ,mi koji smo bili protiv bili smo izdajnici,medjutim surova i bolna istina je potvrdila da smo na zalost bili u pravu.Od titule nema nista,u Evropi smo doziveli pravi fijasko,a dug se u medjuvremenu povecao za 6 miliona evra i sad iznosi 33 mil.evra,ja ne verujem u to i mislim da je veci,ali videcemo i to ce izaci na videlo.Naime na konfernciji posle derbija Stefanovic je rekao da je aktuelno rukovostvo mislilo da je zateklo dug od 27 mil. evra,medjutim posle nekih presuda od strane FIFA ,dug je bio znatno veci i narastao je na 37 mil.evra,a da pritom nije rekao kome smo posle tih presuda postali duzni jos 10 mil.evra i da je pritom placeno 3,5 mil.evra za licencu da bih igrali Evropu,samo doticni gospodin nije rekao odakle su nabavili te pare?Pa uzeli su kredit od 4 mil.evra kod Postanske Stedionice,po niskoj kamatnoj stopi za nase uslove,gde je garancije dala drzava!Ovo su samo neke cinjenice koje potkrepljuju ove moje tvrdnje i sada ja pitam sve kako da mi ocekujemo veca ulaganja od strane Gasproma dok su ovi ljudi na celu kluba?Mogu sa velikom dozom sigurnosti da tvrdim da ukoliko bi dosli pravi ljudi na celu kluba,bilo da su to Gaspromovi kadrovi ili kao druga varijanta Skundric i Dzaja da bi smo dobili znatno veca sredstva i da bi klub za 1do 2 godine stao na zdrave noge.

Reply
Dusan81 дец 15, 2011 at 15:45

Brate tuga … kao navijac ovog kluba totalno sam emotivno pukao… Ako treba da ne uzmemo titulu narednih 5 sezona samo da se otarasimo ovih ljudi , nismo mi predodredjeni za titulu , osvojili smo ih dosta , neka ekipa sa Balkana osvoji usati pehar , neka nam ova propast bude za nauk u buducnosti , neka se mladje generacije nauce kako treba cuvati klub. Mi cemo i dalje biti najveci klub na Balkanu , jedini osvajac pehara koji danas mnogo znaci. Treba sacuvati brend Zvezde, preseci i nastaviti sa nasom decom. Verujem da cemo vise videti od omladinaca nego od ovih polufudbalera…

Reply
alex86 дец 15, 2011 at 16:34

Koliko se jadno i bedno osecam zbog svega sto nam se dogadja znam samo ja,jer najiskrenije svaki neuspeh moje Zvezde dozivljavam kao svoj licni.Da su pustili omaldince jos letos mi bi vec sada imali ekipu za narednu sezonu,a one tamo znaci 2013/2014 bili bi sampioni i igrali bi LE,u to sam ubedjen i sada nije kasno da se krene s tim projektom,ali prvo se treba otarasiti ovih od ovih unistivaca.Inace po meni mi nismo samo najveci klub Balkana,vec cele istocne Evrope.Jedini konkurent nam je Steaua,ali mi imamo Interkontinentalni kup,a oni nemaju.

Reply
Dark дец 15, 2011 at 13:16

Mala digresija. 🙂
Cenim da je Stefana na slici nedelje posto je ona veliki Borhin fan. 😀

Reply
Драган дец 15, 2011 at 14:45

Добро цениш 🙂

Reply
Dark дец 15, 2011 at 14:52

Hahaha! Znao sam! 😀
Verovatno mi je ona i dala ovaj minus zato sto sam otkrio tajnu. 😀

Reply
Ognjen дец 15, 2011 at 12:22

Milivojevica traze i grobari…….strasno valjda ce doci kod nas lik stvarno kida..

Reply
rema дец 15, 2011 at 12:59

ma realno on se tu ne pita nista…tu je sve na stojicu…a mislim da ce on pre da ga pusti kod nas nego kod ovih….

Reply
Vracarac дец 15, 2011 at 11:57

Rusi ne daju pare dok su tu Vesic i njegovi.On nije otisao iz kluba, postao je savetnik.Slicno misli i Dzaja. Vesic mora pod hitno napolje iz cvih delova kluba !!!

Reply
Realan дец 15, 2011 at 12:05

Sta ti znas o tome,kada tako odgovorno tvrdis da Rusi ne daju pare zbog Vesica.

Reply
Marko дец 15, 2011 at 11:44

Klasicno marketinsko spinovanje i propaganda!!!Ja se bavim marketingom i mogu vam reci da mene licno ne cude ti naslovi i nazalost znam da nasi mediji funkcionisu po sistemu „za pare sve moze“ pa se tako stancuju narucene vesti koje dalje bez ikakvih provera preuzimaju i druge medijske kuce i tako u krug.Licno nisam Lukicev postovalac ali ova slika koja je stvorena o njemu kako on stalno pise neka „saopstenja“ je klasican marketinski spin.Isto to je na primer uradjeno i sa Kostunicom i njegovoj „neobavestenosti“.

Reply
Raka Delija дец 15, 2011 at 11:43

Jel ima nekih informacija o povratku Dragana Džajića u klub?Nešto je mnogo utihnulo.

Reply
alex86 дец 15, 2011 at 12:06

Koliko je tacna ova informacija ne znam,ali da je nesto mutno to je sigurno,ali evo ti link pa zakljuci sam.
http://www.kurir-info.rs/sport/fudbal/nista-od-povratka-dzaje-160374.php

Reply
rema дец 15, 2011 at 12:24

kurir???? da li o ovome treba uopste pricati….

Reply
Raka Delija дец 15, 2011 at 13:26

I meni je nešto sumnjivo zato sam i pitao ako neko zna čisto ono šta se dešava oko Džaje,jer prošle nedelje se non-stop pisalo o njemu te dolazi-te ovo-te ono,a ove baš ništa na tu temu osim ovog iz Kurira,mada je pitanje koliko im se može i verovati.Ja se (kao i vi) iskreno nadam Džaji,mada mi je sve u najmanju ruku sumnjivo

Reply
Realan дец 15, 2011 at 12:06

Mozda je to jos jedan marketinski trik.

Reply
ertre дец 15, 2011 at 11:40

http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:357752-Gasprom-ne-da-Zvezdi-novi-ugovor

Pogledajte Grobarske kompleksase….svaki put imaju organizovan spam kada je nesto u vezi Zvezde…jadnici iskompleksirani.

Reply
Igor дец 15, 2011 at 11:39

Normlano da nece dati pare dok ne postave svoje ljude, i ne oteramo ljude iz senke… Nisu Rusi od juce…

Reply
alex86 дец 15, 2011 at 11:28

Ovo nije nikakvo inenadjenje,svako ko iole realno razmislja znao je da od ove price nece biti nista.Najiskrenije da vam kazem u neku ruku mi je i drago zbog ovoga.Nisu ludi Rusi da daju tolike pare mesetarima i krajnje sumljivim ljudima kao sto su Lukic,Vesic i Adzic.Taj isti Gasprom je najaca energetska kompanija na svetu i ujedno jedna od 10 najacih kompanija na svetu uopste i sta vi mislite da su tu gde jesu,tako sto bacaju pare u bunar i daju ih ovakvima kao sto su gore pomenuta gospoda.Tako ugledne kompanije saradjuju samo sa uglednim ljudima,ljudima sa reputacijom,koji su institucija sami po sebi.Posto takvih nema u nasoj upravi,nema ni povecanja ugovora,sta vise treba da smo prezadovoljni i ovim sto dobijamo,jer da nije bilo Skundrica ne bi dobili i ovo.Ja sam siguran da ce Gasprom znacajno povecati ulaganja,ali tek kada dodju novi ljudi na celu kluba.Ti novi ljudi ce biti ili iz Gasproma ili Petar Skundric i Dzaja kao druga opcija,do tada nista i bolje je tako,jer Lukic,Vesic i kompanija nece moci vise da prodaje maglu.

Reply
Sveta Predić дец 15, 2011 at 11:07

Кратак текст,али каже много да нам се не би десио прелазни рок од прошле зиме када нема ко није дошао у Звезду!

Reply
Alex Krycek дец 15, 2011 at 18:55

Kako to mislis? Prosle zime su dosla samo 4 igraca: Evandro, Borha, Cosic i prekomandovan je Mijailovic.
Mozda mislis na pretproslu zimu i Mikica, Jeremica i prekaljenog crnogorskog internacionalca SR16? Uz jos par likova…

Reply
kole дец 15, 2011 at 11:04

bravo Dragane,dobar tekst. ja sam se ranije opekao i kada god procitam onakve ložačke naslove,pozelim da je istina ali znam da nije 100% sigurno. zato sam juce napisao vama da proverite sta se desava na sednici,ako neko ima neki izvor.
licno moje misljenje je da rusi nisu ludi da daju ogromne sume novca sumnjivim ljudima koji su u nasem klubu. da uzimaju sumnjive igrace a uplacuju ogromne sume i peru pare. smatram da cekaju izbore u maju da se smeni uprava i postave svoje ljude pa onda da se pravi nesto ozbiljno. isto mislim da ce pomoci oko Lukovica,makar da bi sebi kasnije olaksali posao.

Reply
marinjo дец 15, 2011 at 10:56

Hm?
http://www.mozzartsport.com/vesti/9933/lukovic–vracam-se-u-zvezdu–ali-za-nekoliko-godina—/
Dragane, apsolutno se slazem, u prilog svemu ide i ovaj tekst sa linka. Kao nece povecati budzet, ali ce pomoci oko Lukovica, a decko sam kaze da ga niko nije nista pitao, i da je to nerealno…

Reply
Драган дец 15, 2011 at 11:00

Рекао је и Роби, рекли су и из клуба, да тренутно није реално. Човек има плату преко милион евра, колико ми плаћамо бар 3-4 најбоља играча заједно.

Reply
srdjan дец 15, 2011 at 10:43

Што више новца буду дали то ће и већу улогу захтевати у клубу.

Reply
ariljac дец 15, 2011 at 10:30

Tako je Dragane,ja mislim da velika vecina nasih navijaca to zna i da su sve novine i novinarcici „procitani“..Meni je VEOMA bitno sto je na sastanku Gasprom podrzao put kojim je Robi krenuo,podrzao raspisivanje izbora gde ce ja msm imati svog kandidata i ako pobedi onda ce biti love…Naravno necu da kazem da sada nedaju,daleko od toga HVALA i na ovome…Sta Robi mora da uradi?Robi mora da napravi BAZU tima koji ce se nadogradjivati kasnije sa dobrim strancima…Zdrava osnova je bitna,to i Kari radi u KK…Kada Rusi vide da je to uradjeno bice novca nebrinem se…

Reply

Leave a Comment