Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Владан Милојевић – легенда Црвене звезде

Фудбалери Црвене звезде су савладали Војводину (2:1) и на тај начин освојили четврти Куп Србије у низу, а 28. у историји. Шеф стручног штаба нашег тима – Владан Милојевић, по први пут је подигао трофеј намењен освајачу најмасовнијег српског такмичења као тренер нашег клуба.

Он је са црвено-белима освојио четири титуле наслова првака Србије, а уз то је бележио сјајне резултате на европској сцени. Десет година је Звезда чекала пласман у неко од европских такмичења, а Милојевић је већ по доласку 2017. године успео да оствари тај циљ и са нашим тимом уђе у Лигу Европе. Само годину дана касније је отишао степеник више и на Маракани се по први пут играла Лига шампиона у новом формату. У последњој сезони у првом мандату је поновио тај успех и још једном водио екипу до елитног такмичења.

У другом мандату Владан Милојевић нема пораз на клупи Црвене звезде. Иако су црвено-бели ушли у пролећни део сезоне као други на табели, коло пре краја имају 16 бодова вишка у односу на првог пратиоца. Све већи број гледалаца на Маракани показује да је рад Милојевића на клупи нашег клуба сјајан, те се с правом очекује спектакл на прослави Звездине 35. титуле шампиона Србије.

Фалио је Владану Милојевићу само трофеј у Купу, а ове сезоне је остварио и тај циљ. Водио је црвено-беле против Вршца (3:0), а онда и у рутинској победи против вечитог ривала (2:0), да би прву дуплу круну освојио у уторак, победом над Војводином у Лозници. Он је са Звездом освојио све, а нема сумње да жели и даље да обара границе са својим вољеним клубом и исписује нове странице историје.

The post Владан Милојевић – легенда Црвене звезде appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment