Moja Crvena Zvezda
КошаркаМлађе категорије

Јуниори Звезде декласирали Женеву

Никола Ребић (КК Црвена звезда)

У дворани „Баскет сити“ на Чукаричкој падини започео је међународни јуниорски кошаркашки турнир „Трофеј Београда“. Учешће на турниру узело је 6 екипа, и то Црвена звезда, Партизан, Мега Визура, Златорог, Мадрид и Женева. Јуниори Црвене звезде сврстани су у групу „Б“, заједно са земунском Мега Визуром и швајцарском Женевом. У 1. колу такмичења по групама, наде црвено-белих нису имале тежи посао са гостима из Швајцарске.

Црвена звезда : Женева  117:49 (31:11, 22:10, 27:17, 37:11)

Јуниори Црвене звезде до ногу су декласирали „симпатичне Швајцарце“. Било шта рећи о сусрету у коме су наши јуниори остварили победу са 68 поена предности било би више него излишно, али треба напоменути да су у нашој екипи најефикаснији били Ребић са 18 и Ђукановић и Тејић са по 17 постигнутих поена. Са друге стране, међу Швајцарцима, једини са двоцифреним бројем поена (укупно 13) био је Лакур.

Јуниори Црвене звезде данас се састају са екипом Мега Визуре, док су у недељу сусрети за пласман.

Повезане вести

2 comments

pera DS окт 1, 2011 at 17:14

Rebic i Brana Djukanovic su zlo…. mi smo igrali protiv njih jos dok su igrali u FMP-u… kidaju.. ma imamo najbolje juniore!

Reply
srdjan окт 1, 2011 at 17:52

E сад имамо најачу омладинску школу у Европи! Сада је случај да они који греју клупу у Звезди иду у мали Партизан као стартери.

Reply

Leave a Comment