Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаКошаркаПрипреме

Марко Пешић:“Замолићу тату да нас Звезда не прегази“

Марко Пешић

У среду 5. октобра у београдском „Пиониру“ са почетком од 21 час, одиграће се пријатељски сусрет између кошаркаша Црвене звезде и минхенског Бајерна. Сусрет је и хуманитарног карактера (део прихода иде за набавку инкубатора), а поред тога биће и веома интересантан пошто ће један против другог, на мегдан изаћи отац и син. Наиме, син нашег тренера Светислава Пешића, Марко Пешић налази се на положају директора баварског клуба. О предстојећем сусрету, Марко Пешић је изјавио:

– Радо смо се одазвали позиву, јер сматрамо да је пројекат у који је ушла Црвена звезда доста сличан нашем. Оба тима су практично на почетку, имамо исте, црвено–беле дресове тако да сам сигуран да ће ово бити једна много лепа прича. Само име Бајерн са собом носи велику амбицију и то је нешто што нас обавезује. Циљ нам је пре свега да се пласирамо у плеј-оф Бундес лиге, а потом можда направимо и неко веће изненађење. Мораћу да замолим тату да нас не прегази, да мало попусти и смањи гас колико је то могуће. Имамо информацију да ће доћи доста навијача тако да неће бити нимало лако уз такву подршку са трибина какву има Звезда.

Сви Звездаши који не буду у прилици да присуствују спектаклу у нашем „Пиониру“, моћи ће и преко малих екрана да прате генералну пробу нашег тима. Наиме, телевизија Б92 директно ће преносити сусрет.

Повезане вести

1 comment

srdjan окт 1, 2011 at 17:55

Хахаха не не не не! Не иде то тако. То не ваља за тренера. Требао си да кажеш да иако су шансе на страни Звезде, Бајерн ће свеједно дати све од себе како би били достојан ривал!

Reply

Leave a Comment