Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеТрансфериФудбал

Звезда промовисала четврто појачање, у среду промовише пето!

У уторак, 21. јуна, уговор са Црвеном звездом потписао је Андрија Луковић.

Дојучерашњи фудбалер ПСВ Ајндховена обавезао се на трогодишњу верност црвено-белима.

Андрија Луковић је рођен 24. октобра 1994. године, и игра на позицији везног играча. Пре Холандије, наступао је у београдском Раду. Претходно, био је део Звездине Омладинске школе као један од дечака које је селектирао Тома Милићевић.

Како сазнајемо, Звезда ће у среду промовисати и пето појачање, а реч је о Вањи Вучићевићу, нападу Чукаричког!

Повезане вести

33 comments

окнарб јун 21, 2016 at 21:05

да ли је тачно да нас ибањез напуша у августу и да имамо спремну замијену милана родића*

Reply
окнарб јун 21, 2016 at 20:02

интересује ме да ли ће мо добити коначно правог играча средине терена десетку који игра офанзивно и за којег управа неће жалити новац јер чини ми се да канга није тај класичан играч средине

Reply
Estrella Roja јун 21, 2016 at 17:05

Moderatori, kud nestade moj komentar? 🙁

Reply
Драган јун 21, 2016 at 17:13

Ту је!

Reply
MILAN KG јун 21, 2016 at 17:50

Dragane jel stvarno ima indicija da pregovaramo sa rasnim spic igracem ili je to izmisljotina? unapred ti hvala ziv se pojedo svaki dan se nadam.

Reply
Драган јун 21, 2016 at 19:15

Предлажем ти да пратиш на нашем форуму шта се дешава, има толико тога сваки дан, а само најбитније преносимо овде. Али поред Ђурђевића дефинитивно хоћемо још једног квалитетног нападача у рангу Виеире.

Reply
MILAN KG јун 21, 2016 at 19:17

hvala ti Prijatelju.

kastiljo јун 21, 2016 at 20:00

Daj link foruma gde se prica o pojacanjima nmg da nadjem.

Coa јун 21, 2016 at 16:33

Ovo se ne mogu smatrati pojacanjima nego zalog za neku buducnost, tj rizik jer ko zna da li ce nesto pokazati u nasem dresu. I zasto se ovako pretstavljaju neki igraci vec 2 nedelje? a doslo 1 pravo pojacanje(Fibel). Adam Micel,Milosevic,Lukovic,Vucicevic,smesno je ovo nazivati pojacanjima, Mogli ste sve odjednom da ih predstavite i cao, Sta sad tog Vanju Vucicevica konferencija o njemu a nece odigrati 3 utakmice sledece sezone. Kao i Lukovic. Kad ce vise pravi igraci Mouche,Kanga,Ruiz, mnogo se to nesto oduzilo a prva utakmica sve blize i blize, samo Kairat da se ne ponovi a kako je krenuo prelazni rok nisam siguran vise. Sve danas,sutra i evo prodje mesec dana.

Reply
ДЕЈО јун 21, 2016 at 16:05

Sramota, ovo je samo dokaz da se još nismo oslobodili menađerskih igrača i kombinacija nekih iz uprave, UŽAS!!!

Reply
Coa јун 21, 2016 at 16:37

Lukovic je propao igrac nema od njega vise nista,kad je trebao pre 2 god da dodje u zvezdu on otisao u Psv, da se ja pitam nikad ga ne bih doveo. I taj Vanja Vucicevic sto ga tata gura, dosta mi je takvih vise, novi Stefan Mihajlovic tatin sin, posle kad ne bude igrao tata ce da se zali u medijima kako ne igra, zivi bili pa videli. Ja koliko vidim prava pojacanja nisu stigla, mozda samo Fibel a i on mi je sumnjiv.

Reply
kastiljo јун 21, 2016 at 17:47

Pretera ga malo sa propalim igracem,ima tek 22 godine…Seti se da smo isto tako pricali za Kataia koji je imao 23-24 kad je dosao kod nas…Isto je bilo te propalitet,te niko ga nece,te ima problem sa disciplinom pa ispade najbolji igrac Zvezde u proteklih 10 godina..Dajte decku sansu.

Reply
Coa јун 21, 2016 at 18:04

Katai je i propao klasa za ovakve vecite talente, ne moze Katai da se uporedjuje sa ovim Lukovicem, Katai je bar nesto pokazao u seniorskom fudbalu i pre dolaska u Zvezdu, a ovaj za 22 godine ne znam dal ima dvocifren broj utakmica, o necemu vise ne bih ni da pricam.

Reply
kastiljo јун 21, 2016 at 20:03

Moja poenta je da je Katai pre nego sto je dosao kod igrao jedva nesto za osrednje grcke timove – ofi i platanijas i maltene nikakav ucinak nije imao…Nije za dzabe psv trazio ovog klinca.

kastiljo јун 21, 2016 at 20:08

*kod nas

pera јун 21, 2016 at 20:15

Ono sto sam ja video kod Vucicevica je malo za centarfora. Igra jednom nogom tako se i postavlja, nedovoljno brzine i po meni Stefan Mihajlovic je projekat za njega. Da se ja pitam ovog bih doveo iz vise razloga. Ne mora Terzic da obecava deci iz OFK da ce ih prodati preko Zvezde. Daj boze da gresim. Dovedite bre vratite Luku Milunovica ako ide Katai da imamo igraca u napadu koji razmislja i ima brzinu a uz to je zvezdas sto posto. Kako vam nije jasno da neko mora srcem da vuce tim. To nisu strani igraci da je tako nikad ne bi bili prvaci sveta.

ДЕЈО јун 21, 2016 at 20:56

Kakav milunovic , ajde uozbilji se pero

Coa јун 21, 2016 at 20:54

Znas li ti koliko takvih igraca dovode holandski timovi ajax,psv i slicno,promene milion njih, on je mozda bio talentovan ali da on ima taj kvalitet zadrzao bi ga psv ne bi on nikad dosao kod nas. Po meni je ovo los potez i to ces videti,uostalom vreme ce pokazati.

MILAN KG јун 21, 2016 at 23:39

Sta ti ocekujes ? mi mozemo da dovodimo samo slobdne igrace, igrace koji su bez kluba ili pred istekom ugovora sa svojim klubom a uslov je da ih taj klub ili ti klubovi vise ne zele u svojim redovima igrace koje nece jaci kubovi ni kineski ,korejski svi koji dobro placaju onda dolazimo mi na ed ne zaludjujte se nismo mi bajern mi u najboljem slucaju mozemo da platimo obestecenje 200,300 hiljada evra i to na sto rata…

josif јун 21, 2016 at 15:21

Mnogi ce sada lupati minuse ali mise ovo nedopada.Zasto gomilamo igrace,pa gde ce da odu Babunski,Avramovski i Ristic.Pa i njih smo ovako najavljivali pa sto smo dobili,od Ristica napavili levog beka a Danijel i David su u trecem planu.Pozz.MKD

Reply
Estrella Roja јун 21, 2016 at 16:01

Ko iole poznaje fudbal može samo se saglasiti sa tvojim stavom. Luković dve godine nije igrao fudbal u drugom timu PSV-a, a 22 godine nisu baš juniorske godine. Zašto smo dovodili onda Babunskog uopšte koji igra na Lukovićevom mestu. Isto je i sa Poletanovićem, igračem koji je došao na pozajmicu na mestu Donalda i La Taleka, on tu neće izboriti mesto ni u prvih 18. A šta tek reći vezano za produžetak ugovora Sikimića i Supića? Očigledno da u Zvezdi, i pored nekih solidnih poteza, ne može bez nekih gluposti i kombinacija. Javna je tajna da se plate nekih igrača dele sa članovima uprave, pa stoga i mnogo nelogičnih potpisa u Zvezdi. Bez privatizacije i jasne hijerarhije u klubu, u kome nema mesta za dilove i privilegovane navijače, nema pomeranja kluba iz mrtvila. Prolazak Maltežana ili Farana biće najveći domet u Evropi, i to baš zbog amaterskih kombinacija.

Reply
LA[K]I јун 21, 2016 at 19:57

Iskreno za Sikimica ne znam sto je ostao, a Supic nepravi nikakav problem. Branice mozda u kupu i bice tu za nedaj Boze. Sto se tice Lukovica i Poletenovica stoje te kritike koje ti upucujes na njihov racun, ali treba dati sansu svakome ko je nekad nesto pokazao. Najbolji primer za to je Kleo. Coveka smo doveli iz 3. lige Portugala, igro je kod nas jednu sezonu i otiso u partizan i tad znamo sta je uradio. Cist primer ti je i Hugo Vieira, koji je u Torpedu na 20 utakmica dao 3 gola, sto je za napadaca ocajna statistika. Sacekajmo bar pola sezone da vidimo kakvi su pa cemo posle komentarisati.

Reply
Pedja јун 21, 2016 at 16:04

Avramovski nema kvalitet za ovakvu Zvezdu, Babunski ce verovatno dobijati priliku sa klupe a ako Luce ode nije iskljuceno da Rile bude prvi levi bek

Reply
Pedja јун 21, 2016 at 16:05

*Luco

Reply
josif јун 21, 2016 at 16:37

Ja te Pedjo brate potpuno razumem!Ti branis svoje ja svoje ali interes Zvezde je iznad svega.Nemoj brate da kazes da Avramovski sa 20 god nema mesta ni medju 18,za Poletanovica brate je tata,pa to su juce komentarisali po forumima i novosadjani,Ristica netreba na beku,decko je ofanzivac,razoran sut,da sutra uzmemo 4-5 miliona ko za Gruju sto necemo ako ga pretvorimo u prinudnog beka.Pozz.MKD

Reply
kastiljo јун 21, 2016 at 17:51

Avramovski ima ozbiljnih problema sa povredama za svojih 20 godina,povredjuje se ko da je na zalasku karijere,na svakih par meseci neka povreda,zato i nije otisao nigde preko jer je redovno padao na lekarskim pregledima…Zato ga ni Dinamo ni Liverpul pre nekoliko godina nisu hteli..Taman veze 2 utakmice pa se povredi i tako u krug…U ofci mozda i nije imao toliko problema jer se zna da se protiv Zvezde bije kako stigne,svako protiv nas igra krvnicki a on je izgleda poprilicno slabasan…

Reply
LA[K]I јун 21, 2016 at 19:51

Zao mi je sto necemo zadrzati Avramovskog. Decko je stvarno kvalitetan igrac, sluzi se sa obe noge i bio je (jos uvek je) velika nada makedonskog fudbala. Lalatovic je rekao da se radi o strasnom igracu, ali te povrede mu nedaju mira. On i Jovovic su se sjajno pokazali u OFK Beogradu. Ja bih iskreno voleo da ih vidim bar sa klupe da ulaze i graju.

pera јун 21, 2016 at 20:23

Da ali kako da onda napravis mesto jednom drvetu Orlandicu koga niko ne moze da pomeri iz kluba a decko poima nema ili nekog Gavrica, Andjelkovica pa i iskreno Lukovica sa ovim nivoom igara. Pretvorili smo se u dobrotvorno drustvo imamo vise igraca na klupi nego na terenu. Da je pameti u 16 bi bili i Avramovski i Babunski jer se na njima moze zaraditi. Covic je napravio jezgro mladih igraca i sad sakuplja lovorike sto se u fudbalskom klubu ne osveste i prestanu da izigravaju zvezde i velike funkcionere kad prvo to nisu a drugo u dugovima smo do guse pa valjda neko te dugove mora da resava a ne da ih povecava. Realno na levom beku da je Rile dobio sansu Ibanjez nije konkurencija to odgovorno tvrdim jer ne igra odbranu a bek je. Cime igrac mora da zasluzi sansu ako ne talentom. Mi smo talentom bili bogovi na planeti ,91.

LA[K]I јун 21, 2016 at 21:39

Imas pravo Pero. Uvek kazem da paznju treba posvetiti omladincima. Od Grujica smo 6.000.000 zaradili. Mislim da ce Micel biti veliko pojacanje. Djurdjevica bih izuzetno voleo da vidim. Gledam da se u prelaznom roku forsira napad, a nama je najveci problem odbrana. Fibel ce biti dobar, a za ovog Mitrovica ne znam.

Coa јун 21, 2016 at 16:40

Prvo se puni magacin sa poluigracima,valjda smo naucili do sada kako se radi u nasem klubu, a gde su prava pojacanja verovatno da pitamo vraceve iz Gabona mozda oni znaju. Kako je krenulo sa prelaznim rokom nesto vise nisam siguran da cemo tako lako izbaciti valetu.

Reply
окнарб јун 21, 2016 at 14:58

ДАЈТЕ ЈОШ ЗЛАТНИХ ОРЛИЋА ЂУРЂЕВИЋА.ЧАВРИЋА АНТОНОВА

Reply
pera јун 21, 2016 at 20:25

Bingo, to bi trebalo da je opredeljenje strucnog staba da klub stane na noge.

Reply

Leave a Comment