Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеТрансфериФудбал

Лацио Звезди квари посао?

Посао Црвеној звезди у прелазном року могао би да поквари италијански Лацио.

Наиме, познато је да Звезда жели у своје редове да врати Милана Бишевца, који је својим изјавама јасно ставио до знања да жели повратак на Маракану. Ипак, у причу се убацио и римски клуб, који жели да појача своју одбрану чланом Лиона.

Остаје да се види ком ће се царству приволети Бишевац, односно, да ли ће се одлучити за пворатак кући или за још коју сезону у иностранству.

Повезане вести

5 comments

neso јан 5, 2016 at 00:05

terzicu dovedi argentinca u zvezdu on ce da bude drugi ilija najdovski vidise da decko gine za svaku loptu na terenu sa nim odbrana ce da bude cvrstija i mnogo stabilnija toest cvrsta manitese igraca poput bisevca koj i ce da igra samo da iskustvo mislim kao zvezdas nece moci da da svoj maksimum sto posto na terenu hvala

Reply
MILAN KG јан 4, 2016 at 23:17

NE SUMNJAM JA U GAZDA TERZU NACICE ON SA GROFOM OONO STO NAM TREBA

Reply
neso јан 4, 2016 at 21:34

ostavite da bisevac ode de hoce on kao igrac za zvezdu sa svoim tri deset i dve godine on moze da igra na iskusvo a nema sanse da da sto posto na terenu mislim na borbenost zato dovidite saveljica i argentinca koj ce da ginu i da ostavlaju srce celu u takmicu jerbo nama treba igrac sta e reko zvezdin trener igrac moze da proze a loptu ne svet ostaen mladzima

Reply
pera јан 4, 2016 at 16:56

Zvezda treba da se mane dovodjenja fudbalera bez motiva da igraju do zadnje kapi krvi za tim. Ne bih da mračim ali nama je potreban igrač koji će da kida a ne da glumi Zvezdu opomena je utakmica u kupu.

Reply
LA[K]I јан 4, 2016 at 13:35

Ako Bisevac ne dodje, moramo videti kako da dovedemo Saveljica koji je fenomenalan igrac, spominjao se i neki Perez ako se nevaram, ali 1.200.000 evra je previse uzimajuci u obzir da nam treba novac za LS. Spominjali su se jos neki argentinci, ali ako mene pitate Saveljic bi bio pun pogodak!

Reply

Leave a Comment