Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеТрансфериФудбал

Грујић се не враћа за пролећни део сезоне

Према данашњим информацијама Марко Грујић неће наступати за Црвену звезду током пролећа.

Како преносе наши медији, у клубу је одлучено након разговора са Марковим оцем да млади фудбалер већ од јануара понесе дрес Ливерпула, с обзиром да Звезди није толико неопходан имајући у виду велику предност на табели.

У том случају, Звезда би добила милион евра више за овај трансфер, који ће клубу дефинитивно много значити.

Повезане вести

10 comments

pera јан 4, 2016 at 21:59

A da neko opet tu nije dobar. Ako Marko ne igra proleće u Zvezdi kako to da su sada svi zadovoljni sa mrvicama koje će ostati od transvera. Tvrdim da će ovaj dečko za godinu dana vredeti preko 20 mil funti. I to je dobro samo da ovi ne spiskaju te pare ovamo onamo a dug normalno ostane isti. Poklonili su Rajka sada Marka ajmo ko je sledeći da ih održava na čelu kluba jer će doći i leto kada ponovo neće imati para ni za proju. Gospodo neko godinama muze naš klub i tome mora da se stane na put kako bismo opstali. Vreme je da finansije vodi onaj ko je stručnjak za finansije a da ovi što se bave sportom vode sportski deo kluba.

Reply
Вокс јан 5, 2016 at 13:41

Друже, да Звезда није продала Рајка, не би могла да региструје нове играче за првенство. А 7 милиона за Грују и јесте поклон. Присети се писања и понуда последња 2 месеца, нико није хтео да понуди више од 4, евентуално 5 милиона, а Ливерпул је дошао са 7. Свакако не би играо кфалификације за Европу, и боље што иде, боље и по њега и по Звезду. Звезда добија милион више, а Груја одлази у велики европски клуб где може доста више да напредује и на његову срећу неће се поновити случај Лазовић којег су једва продали за нешто преко милион иако дечко игра феноменално. А дугови се спуштају полако, ако ниси знао, од доласка Терзе и екипе, дуг се смањио за око 12-14 милиона. Мало ли је?

Reply
Aleksandar88 јан 4, 2016 at 20:52

Mozemo bez njega, imamo lepu prednost, ali niko ne pita njega da li bi zeleo da i on osvoji trofej sa Zvezdom. Ne verujem da ce se kasnije vracati u Zvezdu obzirom na kvalitet.

Reply
MILAN KG јан 4, 2016 at 20:26

Besmisleno je da bacamo milion evra imamo 26 bodova vise i jos 15 meceva sa sve plej ofom. Nama svaki dinar znaci

Reply
Veran јан 4, 2016 at 14:14

Pametno, ako bi odigrao kvalifikacije za LS, ne bi mogao da nastupa za Liverpul u Evropi. Liverpul to, sigurno, ne bi dozvolio. A milion Zvezdi, u ovom trenutku, mnogo znaci.

Reply
Goran јан 4, 2016 at 14:19

A kako znas da ce Liverpul uopste da igra u Evropi,posto je trenutno 8 na tabeli,izgube li jos nekoliko utakmica mogu da se pozdrave sa Evropom…

Reply
LA[K]I јан 4, 2016 at 13:29

Паметна одлука управе. Није нам потребан за првенство, а милион би итекако значио.

Reply
Milan Radojicic јан 4, 2016 at 12:31

Ispravna odluka,Marko ne bi igrao kvalifikacije za LS vec samo do kraja prvenstva,zasto mislite da bi ga Liverpul ostavio u Zvezdi do avgusta?

Reply
czovac@ јан 4, 2016 at 11:42

Главно питање: Да ли у случају останка,Груја остаје до краја првенства или до краја квалификација!?
За првенство, нам је направио надам се довољну залиху, а ако неће играти у борби за европу, боље узети милион евра више.
Таман да се у наредних 6 месеци неко други уиграва са Доналдом на средини.
Хвала му на свему, а учинио је више него неке генерације иза њега!

Reply
italy јан 4, 2016 at 12:30

Pa rekli su vec milion puta ,ako ostane ostaje samo do JULA.A ostaje samo zbog toga sto njegov otac ne da da ode pre leta.Zbog toga je liverpul rekao zvezdi da ako ostane onda dobijate milion manje.E sad ,za prvenstvo nam nije neophodan toliko koliko za kvalifikacije (a za kvalifikacije ga ne da Liverpul)i ako su se dogovorili da ode odmah onda taman sa tim milionom mogu vise stvari da urade…

Reply

Leave a Comment