Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеТрансфериФудбал

Грујићев отац: „Рано је за Европу, Марко живи за успехе са Звездом и нећу да му прекидам лепу причу коју је започео“

Горан Грујић, отац Марка Грујића, за „Спорт“ је причао о наредним потезима и одлукама око трансфера.

„Звездин спас је сада из кућног буџета. Фигуративно, зато што смо се ми између себе договарали, правили планове, веровали да вучемо праве потезе… Сада, после 19 утакмица и 19 победа, сви очекују да настави даље или да се наплати пет милиона евра. Звезди фали новац свака три месеца и то је тако годинама уназад, али се и поред свега, наставља продукција. Решења се нађу, а ја сам сваки пут изашао у сусрет клубу. Продужили смо летос уговор и нисам питао за плату. Ако вредиш бићеш награђен, а моје дете је почело да показује квалитете и потенцијал, што треба да потврди на пролеће. После квалификација за Лигу шампиона, цена може да буде већа, па не видим разлог за журбу“ рекао је Горан и прокоментарисао дешавања од прошлог лета.

„И тада сам исто поновио да нећу да Марко иде за 1,5 милиона евра у Хамбург и Ајнтрахт. Испоставило се да сам у праву, а сам долазак Ливерпула и осталих клубова, потврда је да нисам погрешио. Верујем у моје дете и полако, да видим шта се нуди, мада, генерално, опције су отворене за неки наредни период. Нисам давао да се продају проценти и целокупно обештећење припада само Црвеној звезди! Новац се никада не јури, а добиће се онолико колико играч вреди. Мислим да треба да се схвати да је неко пре, а неко касније, спреман за велике изазове. Мој Марко живи за успехе са Звездом и нећу да му прекидам лепу причу коју је започео.“

Горан сматра да је рано за трансфер.

„Немам тај проблем и рекао сам и поновићу на наредним састанцима, да Марко Грујић треба да буде ослонац тима. Можда сам „један у милион“, али имам животно искуство и нећу да се дете после каје због неке брзоплете одлуке. Нема разлога за то, већ треба да се добро одмори и почне припреме у јануару са много елана. Уопште не сумњам да ће заиграти још квалитетније. Рано је за Европу, после само 19 утакмица које је одиграо у овој сезони.“

Повезане вести

20 comments

pera дец 21, 2015 at 07:38

Gde su sada tu veliki Zvezdaši da pomognu da ovaj momak ne ode za sitne pare u Liverpul. Sitne jer ovi preko trguju igračima sa mnogo manje kvaliteta za veće pare ali od njih očekuju da ih poklanjaju jer nisu u krizi kao mi.Bravo za pametnog oca.

Reply
neso дец 21, 2015 at 00:02

moj braco zvezdase svi pricamo o gruici i za naesu zvezde citam vase komentare da vaspitam nesto da ne da nikad bog nasem gruici sta ako se povredi na dugo vreme setite kao lazovic ko smo trebali da prodramo za pet miliona a na graju otisao za sicu epa daj te sat razmisli te i navijaci a i uprava zvezde sta ce da bude jedna lasta ne cini prolece da nije gruic kako ce mo da platimo igrace licencu a da ne kazem i dovesti nove igrace sa koim parama nemoj te da zivite danas za sutra hvalavam zvezdas makedonac

Reply
.... дец 21, 2015 at 08:54

Prodati Grujica jedino ukoliko nema drugog nacina za nalazenje para.
Ne mozemo tako razmisljati, mozda se povredi pa najbolje mu je da odmah ide. Ako sada nude 7 miliona, sledece godine ce nuditi jos vise.

Reply
Sladajac дец 20, 2015 at 22:53

A pare za licencu i plate ce da nadjemo na most,na zalost Gruja mora da se proda sad samo se nabija cena a septembra sve najbolje!!!…

Reply
Milovannn дец 20, 2015 at 21:05

Svaka cast TATI jer je u pravu 100 posto. Zasto trcimo za parama?,znam dugujemo,sve to znam,ali na leto ili one tamo sledece god on je 15 m,on je (Marko Grujic)! Sve predispozicije ima da bude jedan od najboljih zadnjih veznih ili centralni vezni sve jedno je jer moze obe funkcije da vrsi.Pogledajte trziste da li ima jedan takav igrac na trzistu koji igra kao nas Marko?Pratim fudbal ceo zivot,ali 191 visina,takva tehnika,urodjeno inzvaredno kretanje,pokriva citav teren,igra glavom odlicno,sut sa distance,pas nepogresiv,stalno ide napred,pas je uvek napred,retko nazad,sto je veliki plus,duel igra ce biti jos bolja kao i sam igrac jos je mlad samo 19 god neverovatan,u FOOTBONAUT masini bi napredovao jos itd,itd.Sve najbolje Mare za tebe nema zime i za tebe bi bolje bilo u Spaniju da igras ili Nemacku,eventualno Holandija,Ajax ili Psv ostalo nista.Napravicemo pare trazite gaspromu i oni se stegli daju tu nekih 4,5 m ko da smo mi prosecan fudbalski klub.

Reply
dejo дец 20, 2015 at 18:19

Bravo za taj potez Grujevicev tata ,sada bi trebala uprava nase Crvene Zvezde da potrazi nove hitno sponzore uz ovo bi dobro bilo da se produze ugovori sa svim igracima koji se nalaze u prvom timu nase Crvene Zvezde

Reply
piksi iz kornera дец 20, 2015 at 17:21

Marko se moze prodati u slucaju liverpulu uzmiti pare a pre toga postaviti klauzulu da igra jos godinu dana u Zvezdu, ugovor je ugovor i moze biti bilo kakav, i On opet ce igrati u Zvezdu, A Zvezda ce platiti licencu i tako dalje

Reply
kazo дец 20, 2015 at 16:16

Bravo matori covek je sto posto u pravu ja svima govorim da bi mi bilo zao da se sada proda jer ako ovako nastavi na leto mozemo „izvrdati“ minimalno 10 miliona evrica pa neka se sada prodaju manje bitni igraci po par stotina hiljadarki moze i neka pozajmica od banke sve se to moze na leto vratiti zamislite samo i kataji i stranci svima ce skociti cena pa se i tu moze nesto zaraditi

Reply
dexy122 дец 20, 2015 at 16:10

Dosli smo i do te situacije da igraca bukvalno teramo da ide iz kluba a on nece. Pre je bilo kako ne pustamo igrace a oni hoce da pobegnu. Ali ne znam kako mozemo da zaradimo drugacije tih 3-4 miliona koliko je potrebno za licencu i plate igracima, a da ne prodajemo Grujica. Moze taj kredit da se digne ali to ce biti jos jedan rizik i vraticemo se gde smo bili ako ne udjemo u neko evropsko takmicenje.

Reply
otpisani101 дец 20, 2015 at 15:18

moramo ovde da govorimo posteno…kada su plate garantovane strancima,za grujica liverpul nije ni cuo…grujic je cak na pocetku sezone i cele prosle bio rezerva…dakle pitanje je za ljude koji vode ovaj klub na osnovu cega su davali garancije strancima…dakle svako sposoban covek,a mislim da je terzic sposoban mora da ima vise varijanti u opticaju…to sto nas cudi sto je porodica grujic jedna u milion,to je druga prica…ako decko nece da ide iz zvezde,ne treba ga na silu oterati iz kluba…jer ce i to je tacno u maju za licencu opet trebati 5 miliona,na jesen opet i opet….grujic je produzio ugovor sa zvezdom bez ucenjivanja kluba,nema menadzera i samo je zvezdin,igra za klub koji uvek duguje plate a mogao je lepo u cukaricki i da ima redovna primanja…dakle porodica grujic voli zvezdu vise od svega i to se mora postovati…gde naci 5 miliona?….iskreno da kazem nemam pojma,da imam ja bih bio u upravi zvezde..,.da se prodajom grujica dodje do novca to zna svako i velika pamet ti nije potrebna…pa gospodo iz uprave nadjite pare bez grujica i pokazite da ste sposobniji od drugih…jer ako se grujic na silu proda,bojim se da nijedno talentovano dete nece zeleti da potpise ugovor sa zvezdom…..

Reply
Zmaj дец 20, 2015 at 13:24

Na ovog coveka neki trebaju da se ugledaju

Reply
UrosDelija1 дец 20, 2015 at 12:47

Sta bre pricate vi da je covek kralj?! Slazem se sa njime kod skoro svega ali razmisljajte logicno… lik je rekao da ako odemo u LS cena ce mu porasti a jel razmislio kako cemo u LS bez licence?! Treba nam pet i miliona do maja a kako cemo da ih nabavimo?! ajde recite kako ako ne bez grujica?

Reply
lucho дец 20, 2015 at 15:07

svaka cast za komentar

Reply
Drago дец 20, 2015 at 12:45

Ne mogu da verujem da su ovo reci oca deteta fudbalera a pritom zivi u Srbiji? U ovo danasnje vreme ovako rezonovati stvari je za naklon do zemlje. Svaka cast !

Reply
spyderns дец 20, 2015 at 12:38

Jednom recju-Covek je kralj!

Reply
rene artoa дец 20, 2015 at 12:27

Kakvo trezveno razmisljanje. Svaka cast.

Reply
lucho дец 20, 2015 at 12:21

Covek dobro razmislja, ali sta ako ne bude novca za licencu i ostalo, sta cemo onda? uostalom ne moze ni on da zabrani gruji da potpise za liverpul..

Reply
Drago дец 20, 2015 at 12:42

Pa on mu i ne brani…lepo covek kaze da Marko ima SVOJE snove koje nece da mu prekida !

Reply
lucho дец 20, 2015 at 15:06

Ali opet vidis da se covek ovde mnogo pita… terzic je izjavio da se ceka pristanak grujiceve porodice, a otac ne pristaje bas lako na grujicev odlazak… bez obzira na to da li on razmislja dobro ili lose, terziceva odluka treba da se postuje, a to je grujiceva prodaja jer jedina opcija kasnije je kredit sto nije bas najbolje za zvezdu…. niko ne sme biti iznad zvezde!

Reply
lucho дец 20, 2015 at 15:12

evo najnovija vest, a i logicna, hugo odlazi ako mu se ne isplate plate a donalda moramo da otkupimo sto pre… od kojih para recite mi?

Reply

Leave a Comment