Moja Crvena Zvezda
Архива

Prosinečki: „Ren dokazao da je kvalitetniji“

Robert Prosinečki
Robert Prosinečki

Nakon poraza od Rena u 4. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, novinarima su se obratili šef stručnog štaba Crvene zvezde Robert Prosinečki i levi bek Duško Tošić.

„Ren je dokazao da je kvalitetniji od nas. Normalno je da sam priželjkivao i nadao se da možemo nešto da uradimo u revanšu, ali, na žalost, pokazalo se suprotno. Jako loše smo ušli u utakmicu, već posle 20 minuta gubili smo 2:0 i onda je bilo sve još teže. U drugom poluvremenu smo pokušali da postignemo gol i bar ublažimo poraz, ali se u toj jurnjavi otvorilo mesta za kontranapade i oni su nas surovo kaznili. Sada će biti najteže sabrati s za kratko vreme posle ovih 0:4. Okrećemo se prvenstvu i utakmici sa Smederevom. Očigledno je da za Evropu mora mnogo više da se radi“, rekao je naš trener.

Tošić smatra da ubedljiv poraz nije realno odslikavao stanje na terenu.

„Rezultat od 4:0 i nije realno stanje stvari na terenu. Mogli smo i bolje da prođemo, ali imali smo nepovoljan rezultat iz prvog meča, a onda smo brzo i jeftino primili dva gola i teško je onda vratiti se u meč. Naišli smo na jakog protivnika. Sada se potpuno okrećemo prvenstvu, ove godine moramo da osvojimo titulu, to je prioritet. Učinićemo sve da je osvojimo.“

Повезане вести

73 comments

Leave a Comment