Moja Crvena Zvezda
Архива

Kari odradio prvi trening

Novi trener Crvene zvezde Svetislav Pešić odradio je prvi trening sa ekipom koja se već osam dana nalazi na pripremama na Zlatiboru. Iskusni strateg bio je veoma zadovoljan onim što je video na terenu:

-Prvi trening je protekao odlično. Ali, uvek je tako. Znate, taj prvi trening je specifičan, prvi susret novog trenera sa igračima donese mnogo toga pozitivnog pa je on po običaju najbolji. Mi ćemo se truditi da taj nivo zadržimo i u nastavku rada – počeo je priču Pešić.

Šef stručnog štaba crveno-belih pohvalio je zalaganje svih pojedinaca:

-Svi igrači pokazali su visok nivo koncentracije i želje što me posebno raduje.

O planovima u nastavku boravka na Zlatiboru Pešić je rekao:

-I u narednom periodu dosta ćemo raditi na snaz, odnosno pripremi tela za sve napore koje ga čekuju. Takođe, uporedo ćemo raditi i na selekciji. Raduje me što ćemo provoditi vreme zajedno, jer ćemo tako sigurno biti u prilici da se bolje upoznamo. Kada to kažem mislim na igrače ali i sve članove stručnog štaba.

Pešić već razmišlja i potencijalnim rivalima Zvezda u pripremnom periodu:

-Sa dierektorom kluba Davorom Ristovićem i mojim prvim asistentom Milivojem Lazićem održaću sastanak gde ćemo sve precizirati. Dobili smo već nekoliko poziva, pa ćemo izabrati najbolje varijante. Ono što je sigurno da ćemo do početka sezone odigrati između 10 i 12 utakmica – zaključio je Pešić.

Повезане вести

8 comments

Leave a Comment