Moja Crvena Zvezda
Архива

Odbojkašice započele pripreme

Ratko Pavličević

Odbojkašice Crvene zvezde nekompletne su započele pripreme za predstojeću sezonu. I bez Nađe Ninković, Jelene Blagojević, Sanje Malagurski i Bojane Živković, ŽOK Crvena zvezda ima iste ciljeve. Odbrana oba domaća trofeja je imperativ, a u Evropi je želja da se kroz mečeve Lige šampiona afirmišu neke nove zvezde ženske srpske odbojke.

Na prvom okupljnju trener Ratko Pavličević je izjavio:

– U dosta oslabljenom sastavu započinjemo pripreme. Na treninzima još nema igračica koje su igrale na nedavnom Svetskom prvenstvu, s`obzirom da su na zasluženom odmoru, kao i četiri reprezentativke koje su na pripremama kadetske reprezentacije Srbije.

O igračkom kadru i ciljevima Pavličević je rekao:

– Napustile su nas četiri igračice. Takav scenario je bio i očekivan jer su one svojim igrama skrenule pažnju na sebe. U novu sezonu ulazimo sa mlađim timom, ali se ciljevi ne menjaju. Želimo ponovo oba trofeja.

Kada je reč o novim igračicama, kao i eventualnim pojačanjima, Pavličević ističe:

– Nećemo dovoditi nove igračice. Za nas je tim kompletiran i spreman da u predstojećem periodu odgovori na sve zahteve. U klub su stigle dizač Bojana Živković i korektor Olivera Kostić. Time je prelazni rok završen.

Повезане вести

3 comments

Leave a Comment