Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

У суботу сви на Маракану…чак и са улазницом за Олимпијакос

Црвена звезда у суботу игра веома важну утакмицу против Чукаричког на нашем стадиону. На претходним мечевима је посета била осетно мања, што се одразило и на момке на терену. Свесни да су навијачи увек наш 12. играч и велики адут, у управи су донели одлуку да привуку поново што већи број навијача за овај меч.

Акција „Три Звездаша за три бода“ омогућује свим власницима сезонских улазница да са собом поведу још две особе које ће бесплатно ући са њим/њом на стадион. Дакле, једна сезонска за три особе!

Друга акција се спроводи у сарадњи са КК-ом. Сви који буду купили улазнице за меч са Олимпијакосом који се игра у петак у Комбанк арени, моћи ће са тим улазницама да уђу на било коју трибину Маракане, без обзира за који је сектор Арене предвиђена улазница.

Дођи на Маракану, буди уз Звезду!

Повезане вести

7 comments

Luka нов 4, 2014 at 23:51

Nadam se da se varam, ali bojim se da je mnogima dojadilo. Govorio sam i pre godinu dana, kad smo imali najbolje posete, da će klub ovakvim gazdovanjem uspeti da rastera čak i ovako odanu armiju navijača, i evo to se nažalost dešava. Kad jednom počne trend opadanja posete na stadionu, mnogo teško se zaustavlja, a iako ne podržavam potpuno razumem sve one koji su prestali da dolaze. Mučno je navijati sa ovakvim vođama na severu koje najmanje zanima Zvezda i atmosfera, i koji su tu samo zbog para, a koliko sutra će se razbežati kao da ih nikad nije ni bilo. O repertoaru pesama na severu i da ne govorim – to je tek potpuna katastrofa. Mučno je i na bilo koji način podržavati još jednu u nizu plaćeničkih uprava koja je tu samo da dokrajči davno započeti projekat teranja Zvezde u stečaj. Mučno je i teško, jer se propadanje nastavlja, a izlaz ne nazire…

Reply
cz нов 4, 2014 at 19:31

Kako uopste mozete tako da razmisljate..I da je zadnja mi treba da dolazimo! Razumijem i da ima igraca i ljudi iz uprave koji to ne zasluzuju,sa svim se slazem ali dolazim zbog grba,crveno bijele boje,zbog Mare.Bilo je tesko i predhodnih sezona ali je posjeta bila veca sta se sada desava nije mi jasno.Ima tu stvari koje treba promjeniti i jos neke lekcije nisu naucene ali opet nista ne moze da me sprijeci da ne dodjem.Evo ne trebate cak ni dinar dati za tekmu,a ocigledno zele da vrate navijace.

SVI NA MARAKANU!

Reply
dejca нов 4, 2014 at 23:30

Covece, pa postalo je smesno!!
Ne smes ni da im uputis zvizduk kad vidis da bas preteruju sa nezalaganjem, kad zaborave da igraju u Zvezdi..
Odmah se cuju vodje „alo bre sta zvizdis“?!!
Protiv Spartaka 3:0 za njih na poluvremenu, bruka, igra nula, a ti im pevas pesme.. Donji Srem nam daje 2 komada, na proslavi 50 god Marakane, pred milion ljudi…. pa sve ima granice!
Ko voli Zvezdu normalno je da mu to smeta… I dolazice navijaci, kao i uvek, ali gospodo igraci, podrska se treba zasluziti!! Kazem, najvise me je iznervirala recenica koju sam citirao u predhodnom komentaru.

Reply
Teks Viler нов 4, 2014 at 17:13

Jedini adut Zvezde su bili navijaci,brojni,gromoglasni,odani…a onda je dosla ova *uprava*…

Reply
slobodan нов 4, 2014 at 16:50

Covek je u pravu. Oni treba da igraju zbog nas!

Reply
dejca нов 4, 2014 at 14:16

Kako te nije sramota da napises “ На претходним мечевима је посета била осетно мања, што се одразило и на момке на терену“.
Valjda ovi dole sto igraju treba da budu magnet…

Reply
dejca нов 4, 2014 at 14:19

P.S
….a uprava da sidje do svlacionice pa da poprica sa igracima o njihovim slabim igrama.. A ne da poklanja ulaznice slicne gluposti!!
„Dinar beli“ nemamo a glupiramo se…

Reply

Leave a Comment